tiistai 7. kesäkuuta 2016

Ihmiskauppa Suomessa: Ota 40 pakolaista saat 280 000€

Uusikaupunki on menettänyt parhaista päivistään noin 3 000 asukasta eli 15% väestöstään, silti kaupungissa vallitsee armoton asuntopula. Tämä mystinen asunto-ongelma poistui samalla, kun hallitus päätti ottaa kontolleen turvapaikansaaneiden sijoittamisen. Saas nähdä mistä asunto vieraille, kun niitä ei ole löytynyt omille asukkaille?

Uudessakaupungissa kyseessä on selkeä ihmiskauppa. Aikuisen hinnaksi on määritelty 6 845,00€ ja alle seitsemänvuotiaan lapsen hinnaksi 2 300€. Kyseessä ovat vuosihinnat. Tämän lisäksi kunnille maksetaan erilliskorvauksia esimerkiksi perusopetukseen valmistavasta opetuksesta. Nyt Suomessa väestöä siirretään hyötymielessä, kuten Uudenkaupungin hyväntekijän SVL:n napamiehen kulta-aikoina.

Vakka-Suomessa on tehty varmaankin universumin naurettavin ja ylimalkaisin kotoutusohjelma, jonka nojalla päättäjät pettävät tietoisesti itseään ja ottavat maanantain valtuuston kokouksessa turvapaikansaaneita ihmisiä kaupunkiimme. Kukaan ei tiedä minne pakolaiset asutetaan, miten heitä koulutetaan tai miten heidän kulttuuritaustansa huomioidaan. Täällä ei tiedetä tuon taivaallista etnisestä profiloinnista tms. , silti ovet avataan vailla huolen häivää. Kuten olen usein selittänyt, asia kyettäisiin hoitamaan kaikkien osapuolten kannalta tyylikkäästi ja tyydyttävästi.

Vaikka Uudenkaupungin työpaikkakehitys on menneinä vuosina ollut Suomen paras, niin kaupunki on muuttotappioinen. Herääkin kysymys: Kuinka voimme kotouttaa tänne vierasmaalaisia, jos omatkin haluavat täältä pois? Uusikaupunki teki taannoin Suomen ennätyksen lopettamalla kertarysäyksellä viisi koulua, joten kumpuaa toinenkin kysymys: Kuinka voimme pitää huolta muiden lapsista, kun viemme omiltamme koulut? 

Historia ja puitteet huomioiden Uudellakaupungilla ei ole vähäisempiäkään edellytyksiä kotouttaa vierasmaalaisia, vierasuskoisia jne.. Uudessakaupungissa vierasmaalaisten kohtalo tulee väistämättä olemaan  varsin karu. Kun tämä tämä tiedetään ennakolta, voidaan puhua tietoisesta rasismista, mutta sehän sopii kuin Adolfin aate SVL:n nokkamiehen kotikaupunkiin.

Tein muutama kuukausi sitten valtuustoaloitteen, jossa esitettiin po. tilanteen hoitamista niin, että se sujuisi maahanmuuttajien ja paikallisten kannalta ilman kitkaa. Äänin 42-1 aloite pistettiin roskiin. Nyt minulle kerrottiin, että valtuustossa minun on turha huutaa ja esittää yhtään mitään, isot puolueet ovat päättäneet turvapaikansaaneiden vastaanotosta Uuteenkaupunkiin. Siispä en mene tyhjänpantiksi istuskelemaan maanantain valtuustoon, vaan säästän kaupunkimme varjoa kokouspalkkioni ja kilometrikorvausten verran.

Syntymässä on päätös, jossa päätöksentekijät eivät joudu tekemisiin sen seurauksten kanssa. Ikävä kyllä aivan muut ihmiset saavat kannettavakseen tulevaisuudessa odottavat murheelliset seuraukset. Joskus kannattaisi ensin edes hiukan ajatella, ettei tarvitse katua tehtyä päätöstä jäljestäpäin. Harkinnan paikka on etenkin silloin, kun kyse on ihmisistä. Moista huomioimista kutsutan lähimmäisen rakkaudeksi, inhimillisyydeksi tai lähimmäisen kunnioittamiseksi. Avustaminen menee yleensä poskelleen silloin, kun auttaja ajattelee enemmän itseään kuin autettavaa ja autettava on vain väline hyvän olon ostoon. Nyt auttaminen menee varmasti poskelleen, joten mikseivät päättäjämme ole kuten muut eli osta hyvää oloa itselleen tipauttamalla kolikkoa keräyslippaaseen tai luovuttamalla omaa vertaan ja siten olisivat antamassa omat pisaransa SPR:n veripalvelun yli 60 milj. euron vuosisaldoon? -Eihän se käy, silloin menettäisi omaa rahaa tai verta!

Linkki esityslistaan 

19 kommenttia:

 1. U:gissa on nyt paljon huomiota saanut "keskeinen päättäjä" Timo A. Järvinen Kpokoomuksesta. Odotan hänen kannanottoaan. Panen itsenikin nyt näkyviin !

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja Jormalle kommentista! Olisi politiikka orpoa ilman Järvistä. Hän perehtyy asioihin ja ottaa ehtiessään avoimesti kantaa asiaan kuin asiaan - ei ole mikään yhden asian mies. Ilman Järvistä ja Nikulaa Uusikaupunki puuskuttaisi edelleen tuhon raiteilla. Miehet kävivät melkoisen väännön mediaa ja wanhaa waltaa wastaan.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tallentaa tämä hallituksen esitys ja lähettää se vaikka omaan sähköpostiin liitteenä eli arkistoida. Ja miten vain, niin olikohan hallituksen esitys valtuustolle yksimielinenkin jopa?

  VastaaPoista
 4. Etninen profilointi on YK:n säädösten mukaan kiellettyä. Se tarkoittaa ihmisten luokittelemista alkuperän perusteella.

  Populistille on tietysti ihan sama mitä kirjoittaa kunhan kirjoittaa ja kuullostaahan profilointi sanana hienolta. Joku harvoista lukijoistasi saattaa luulla että olet perehtynyt asiaan. Lopputulema on onneksi aina sama 42-1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan sisäministeriömme eikä rajavartiostomme harrasta minkäänlaista profilointia, kun maahan voi kävellä vapaasti yli 30 000 paperitonta ihmistä ! Noita Yk:n säädöksiä tässä muodossaan kieltäytyy noudattamasta jo yli puolet Euroopan maista. Sinä kai haluat, että Eurooppa tuhotaan ?

   Poista
 5. Kiitos käynneistä ja hyvistä kommenteista! Etnistä profilointia ei pidä toteuttaa, kuten Virossa tai muuten sillä tyylillä. On osattava hyödyntää etnisten ryhmien niitä piirteitä, jotka auttavat heitä parhaiten kotoutumaan. Ei pidä puuttua ajattelematta sanojen sisältöön ja antaa itsestään yhden googletuksen perusteella viisaan kuvaan, ehkä se jossain populistisessa mutu-porukassa uppoaa äänin 42-1, mutta tuskin enää Orivon takana!

  VastaaPoista
 6. Jäi huomaamatta populistinen valtuustoaloitteesi. voiko sen saada luettavaksi?

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista!
  Täältä löytyy populistinen ja po. asiaan perehtymättömyyttäni osoittava valtuustoaloitteeni:

  https://jaavaat666.blogspot.fi/2016/04/paraatiovet-auki-pakolaisille.html

  VastaaPoista
 8. Ei ole populistinen, sinä olet populisti kun toisia väität populisteiksi

  VastaaPoista
 9. Kiitos käynneistä ja kommentista! Sellaisia me populistit ollaan.

  VastaaPoista
 10. Tosi on. Java sen sanoi suoraan. Nikula ja Järvinen johtavat tätä kaupunkia.

  VastaaPoista
 11. Kokoomuksen älyköt vie ja muut tulee vikisten perässä. Harto etunenässä.

  VastaaPoista
 12. Järvinen ja Nikula on itsekkäitä diktaattoreita. Siinä ei ole mitään hyvää, jos ne hiljentää muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 vastaan 41 vai? hih hih niin siinäpä hiljentävät

   Poista
  2. Demareita kiinnostaa vain vappulaulut ja niiden laulajat. Valtuustossa nöyrästillään porvareita.

   Poista
 13. Tätä kaupunkia johtavat todellisuudessa virkamiehet/toimenhaltijat. Edustuksellisen demokratian edustajat elävät omissa maailmoissaan, irti arkitodellisuudesta. Kaupungin toiminta ja strategian kuviot ovat pidempiä kuin valtuustokausi eli "Järviset ja Nikulat" tulevat ja menevät mutta kaupungin organisaatio pitää huolen siitä että olipa poliittinen voima vasemmalla tai oikealla niin palvelut ja muu toiminta toimii asukkaiden eduksi.

  VastaaPoista
 14. ...kaupungin organisaatio pitää huolen siitä että olipa poliittinen voima vasemmalla tai oikealla niin palvelut ja muu toiminta toimii asukkaiden eduksi...
  Olipa väite? Organisaatio -tuo pullea itselleen raportoiva elin jolla ei ole vastuuta juuri mistään. Aina tulee voima oikelata tai vasemmalta joka on aina myöntänyt lisärahoitusta siihen että organisaatio voi jatkaa pullistumistaan.

  VastaaPoista
 15. Ei ole demokraattista, jos kaksi valtuutettua terrorisoi muuta valtuustoa.

  VastaaPoista
 16. Ei siellä mitään terrisoida , ainoa terrori on jonkun päänsisällä olveva demoni, joka suoltaa mitä ihmellisempiä ajatuskuvia.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!