keskiviikko 22. marraskuuta 2017

VIHREÄLLE EI VOI LUOVUTTAA LEMMIKKIELÄINTÄ!

Vihreät suhtautuvat maahanmuuttajiin kummallisen epäinhimillisesti. He haluavat tuottaa heitä maahan tuhansittain. Siinä ei sinänsä liene mitään pahaa, mutta kun vihreät eivät halua varautua mitenkään maahanmuuttajien vastaanottoon ja Suomeen sopeutumiseen: Sen kun tulevat tänne ja muut hyysätköön ja maksakoot maahanmuuttajien kulut. Jos jotain ongelmia tulee, niistä ei saa edes puhua. Kaikki ikävät törmäämiset kantaväestön kanssa todetaan yksittäistapauksiksi ja viime kädessä ongelman aiheuttaja on aina kantaväestön suvaitsemattomuus. Vihreän maahanmuuttopolitiikan motto on kaikessa yksinkertaisuudessa: SEN KUN TULEVAT, OLEILEVAT MITEN LYSTÄÄVÄT, SUOMI MAKSAA KULUT JA KANTAVÄESTÖ KÄRSIKÖÖN HILJAA ONGELMAT!

Käytännössähän vihreiden vastaanottopolitiikka menee niin, ettei tänne tulijoita saa edes kotouttaa maan tavoille, vaan jopa siitä puhuminen on ahdasmielistä rasismia. Kun vihreät vaativat suomailisilta inhimillisyyttä ja lempeää käyttäytymistä eläimiä kohtaan, saavat maahan tulijat tehdä just´ mitä lystäävät. Heillä on oikeus teurastaa eläimiä mitä kammottavimmin keskiaikaisin menetelmin. Eikö em. toimintamallin takana luuraa äärimmäisen kaksinaamainen teennäisinhimillisyys ja teorioiden plus illuusioiden varassa liihottava, äärettömän itsekäs, politiikka

Mielenkiintoisinta tässä vihreiden kuviossa on sekin, että he maksattavat maahanmuuttajien kulut muilla ja asuttavat maahanmuuttajat muualle kuin omiin nurkkiinsa. Mitenhän bernhardilaisten koirien kasvattajat suhtautuisivat, jos jotkut toisivat maahan tuhansittain näitä isoja koiria, kieltäisivät niiden kouluttamisen, asuttaisivat ne väkipakolla koira-allergikkojen asuinalueille ja vieläpä maksattaisivat tuomansa pyhät bernhardilaiset koira-allergikoilla? Eikö edellä mainittu todista kiistatta: Jos joku elää esitetyn mallin mukaan, hänen vastuulleen ei ole vastuullista tahikka inhimillistä luovuttaa lemmikkieläintä.

5 kommenttia:

 1. Ongelmia on paha korjata kun niistä ei saa puhua. Martti Ahtisaarikin vetosi Euroopan hoitavan huonosti pakolaispolitiikkaa mutta ei sanallakaan maininnut pakolaisvirran aiheuttajaa eli suurilta osin Amerikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, Amerikkakin on osallisena tähän maahantulijoiden hyökyyn, muttei yhtään sen enempää kuin Eurooppakaan. Hyväätarkoittavat länsimaalaiset kun ovat tämän tulvan aiheuttaneet, kehitysavulla ja Lääkäreillä Ilman Rajoja. Näiden vuoksi afrikkalaiset ovat lakanneet pitämästä huolta itsestään (koska ei tarvitse, länsimaat hoitavat sen ihan hyvin) ja lisääntyneet kuin kanit tarhaolosuhteissa (vähemmän tauteja ja lapsikuolleisuutta).

   Poista
 2. Kyllä Amerikka on sen suurilta osin aiheuttanut irak ja libyan johtajan tappaminen sekä syyrian konflikti.

  VastaaPoista
 3. Älkää unohtako eurooppalaisten harjoittamaa ryöstökalastusta Afrikan rannoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluuko Japani Eurooppaan. Somaleilta viety elikeino mikä ei liity kylläkään pakolaisuuteen mutta laivakaappauksiin kylläkin

   Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!