lauantai 25. marraskuuta 2017

Ole huoleti: EU ANTAA TURVATAKUUT!

Viimeinkin eurooppalaiset voivat huokaista, sillä heidän turvallisuusvajeeseensa on puututtu. Brysselistä kantautuva ilosanoma kertoo, että tärkeimpään tuvallisuusriskiin on yhteistuumin löydetty ratkaisu. Pitkän väännön jälkeen unionin päättäjät löysivät viisasten kiven, josta heille täytyy antaa hillitön määrä pisteitä. Kenenkään ei tarvitse enää pelätä, kulkipa hän Pariisissa, Nurmossa tai Turussa - EUROOPAN UNIONIN KANSALAISET OVAT SAANEET TURVATAKUUT KAIKKEIN RANKIMMAN UHAN VARALLE!

Syntyneestä ylenpalttisen turvallisuuden luomispäivästä täytyy tehdä juhlapäivä, jolloin liput vedetään salkoon. Emme voi ohittaa turvallisuuspäätöstä yksittäistapauksena olankohautuksella. Ehkäpä voisimme rakentaa ympäri unionia tuhansia hiljentymiskammioita, joissa kukin eukansalainen voisi sydäntään tutkiskellen rauhoittua turvallisesti ja kittää tulevan liittovaltiomme nykyisiä päättäjiä tärkeiden asioiden rohkeasta hoidosta eli direktiivistä joka antaa meille turvan ja suojelee eulaiset LIIAN RUSKEIDEN RANSKANPERUNOIDEN UHKALTA!

3 kommenttia:

  1. "turvatakuut"��������

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kuten olette uutisista huomanneet, olemme saaneet turvatakuut union suurimman uhkan liian ruskeiden ranskanperunoiden hyökkäystä vastaan. Eikö tämä todista, miten päivän polttaviin ja tärkeisiin asioihin Brysselissä puututaan.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!