torstai 23. marraskuuta 2017

Apartheid $uomi: 3,5 miljoonaa syrjittyä!


Suomi on rikkaampi kuin koskaan tai meillä ainakin rakennetaan, kaikkea muuta kuin välttämätöntä, enemmän kuin koskaan. Koko alkuviikon pakkoveroilla rahoitettu valtion tuutti syyti sitä riemua, minkä länsimetro tarjoaa pikkuruiselle mitään tuottamattomalle joutoporukalle. Maamme varallisuutta on upotettu yli 1,2 miljardia euroa länsimetron rakennelmaan. Kun länsimetrohehkutus alkoi hiipua, iski valtakunnan pakkoveroilla pyörivä valtamedia kehiin uuden miljoona hankkeen: MUSIIKKI MUSEON!

Länsimetroa ja tulevaa musiikkimuseota ei tule 3,5 miljoonaa suomalaista koskaan tarvitsemaan, silti heidät pakotetaan rahoittamaan molemmat pääkaupunkiseudun vähemmän välttämättömät ökyhankkeet. Samaan aikaan näiltä 3,5 miljoonalta suomalaiselta ajetaan alas heille välttämättömiä terveyspalveluja. Pian olemme hävittäneet maastamme kaiken tasa-arvon takaavan hyvinvoinnin, jonka suomalaiset ovat viime vuosituhannen lopulla omalla työllään rakentaneet. Olemme jakaneet Suomen kahtia: Kehäkolmosen sisällä eläviin elostelijoihin ja muun Suomen niska limassa painavaan ja kurjuuteen tuomittuun köyhälistöön.

Pääkaupunkiseutumme on vain jurikaan mitään hyötyä tuottamaton ja byrokratiaa suoltava sekä sillä elävä hallintokeskus. Meidän tulisi satsata Äänekoskeen, Kemiin, Uuteenkaupunkiin, Turkuun ja Kuopioon, joissa kasvu perustuu kaikkia hyödyttävään vientiteollisuuteen. Vientiteollisuuden tuloilla tämä maa elää viimeistä pääkaupunkiseudun hyödytöntä juppia myöden. Uudessakaupungissa autotehtaan työntekijämäärä moninkertaistui ja noussee ensi kesänä lähemmäs 4 500. Silti Uudestakaupungista leikataan terveyspalveluita ja viedään päätösvaltaa muualle eli kehäkolmosen sisälle. Kun sama meno jatkuu kautta Suomen, voimme todeta elävämme apartheid-Suomessa, jossa loiset loisii 3,5 miljoonan ihmisen painaessa töitä pienen loisjoukon hyväksi!

3 kommenttia:

 1. Pian Hesaan tulee guggenhaim.

  VastaaPoista
 2. Tätä päivää Ukissa on tämä
  Yksiö
  Asuintilojen pinta-ala:
  26,5 m²
  Kokonaispinta-ala:
  26,5 m²
  Kerrokset:
  6/6
  Rakennusvuosi:
  2018 (Uudiskohde)
  Hinta ja kustannukset
  Velaton hinta: 101 310 €
  Neliöhinta: 3 823,02 €/m²

  Alkaa nousta holtittomasti uusien asuntojen hinnat Ukissa

  VastaaPoista
 3. Uki ja länsimetro
  Kokonaisuuden hinta: 1 200 000 000 euroa!
  Lehti: Vessat puuttuvat, ilmastointia ei ole, vaarallisen pienet sivupeilit... Osa länsimetron kuljettajista on jo ottanut lopputilin

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711242200556741_u0.shtml

  Eikä tässä vielä kaikki. Kannattaa lukea kokonaan alempi juttu

  Mikä on kohtuullinen ajoaika, jonka jälkeen metrojunankuljettajan on päästävä vessaan? Tämä kysymys kuumentaa tunteita HKL:ssä, kun metroliikenne laajeni vajaa viikko sitten Espooseen. Kävi nimittäin niin, että yli miljardin maksaneesta länsimetrosta unohtuivat vessat.

  https://motiivilehti.fi/lehti/artikkeli/lansimetro-se-maksoi-miljardin-mutta-vessat-unohtuivat/

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!