maanantai 6. marraskuuta 2017

VAIN SOTILASHALLITUS VOI VAPAUTTAA SUOMEN RAHVAAN!

Suomessa puuhataan sotea ja maakuntamallia, jotka merkitsevät käyttänössä makunnille ja Vakka-Suomelle viimeistäkin itsenäisyyden menetystä! Suomessa tulisi viimeinkin toimia ja tehdä päätöksiä kasalaiset ensin -ajattelulla. Siihen löytyvät omat keinot, joilla valtaa on otettu heille kelenne se kuuluu.. Ottakaamme tarkastelun kohteeksi ja lähtökohdaksi Vakka-Suomi ja Vakka-Suomen vallankumous!

Rooman valtakunnan aikana rahvaalla oli enemmän sananvaltaa kuin vakkasuomalaisella tämän päivän Suomessa. Kun vielä todetaan poliittinen tilanne Vakka-Suomen pääkaupungissa Uudessakaupungissa, ei edes kansatribuunin valinta voi palauttaa meille valtaa omassa maakunnassa tai tuottamaamme varallisuuden käyttöön. Meillä kansantribuuniksi pääsisi poliittisen suhmuroinnin seurauksena itsekäs kaikki kaupan -ketku. Eikä tilannetta helpottaisi kahdenkaan tribuunin valinta, silloin olisi vain ilmestyisi yksi ketku lisää eli toinen oikealta ja toinen vasemmalta.

Käytännössä Vakka-Suomi muistuttaa halpa siirtomaata, jolla ei ole mitään sanavaltaa omiin tekemisiin tai varallisuuteen. Meillä ei ole edes edustajaa kansanedustuslaitoksessa; Siksi juuri sen avulla varallisuutemme kupataan tämän päivän aatelisille:  kurjistaville hallintotyypeille, juristeille, isännöitsijöille, kirjanpitäjille, konsulteille, nollakouluttajille ja muulle hyvää tuottamattomalle passiiviväestölle. Vaikka Vakka-Suomessa sijaitsee Suomen suurin tehdas, ei siellä työskentelevien työn tuloksilla rakenneta mitään merkittävää tänne. Rahat valuvat, tuomitun rikollisen johtamaan, hallintokeskukseen rakennettaviin ratoihin, kiitoratoihin, metroon jne. jne. Meidän työllämme suunnitellaan aikamme aatelisille miljardien eurojen Tallinna-tunnelia ja pöyristyttävää tanssin taloa.

Eikä siinä kaikki: Nyt soten nimissä, vakkasuomalaisilta ollaan ulosmittaamassa 60% keräämistämme kuntaveroista. Olemme ajautuneet tilanteeseen, jossa pääkaupunkiseudun päättäjät kohtelevat meitä härskimmin ja huonommin kuin Leopold kohteli Kongoa tai Shell kohtelee Nigeriaa. Tällaisessa tilanteessa täytyy ryhtyä aktiivisiin toimiin päätösvallan palauttamiseksi sekä tuottamamme omaisuuteemme ja tulevaisuuteemme turvaamiseksi. YK:n edeltäjä Kansainliitto on aiemminkin ratkonut Suomen alueongelmia, joten Vakka-Suomelle itsenäisyyttä vaativan lähetystön täytyy lähettää YK:n suuntaan välittömästi.

Olisiko, alistumisen sijaan, paikallaan ottaa mallia Kataloniasta, Baskimaasta, riistettyjen siirtomaiden taistelusta ja Suomen historian siitä hetkestä, kun sata vuotta sitten irtaannuimme Venäjän vallan alta. Taidokkaasti tai hölmöyttään demarit ja kokoomus ovat pedanneet Uudessakaupungissa valtaan puolueiden ulkopuolisen upseerin juntan, jonka asemaa ja uskottavuutta lujitettiin juuri päättyneellä elinkaarimallin läpiajolla ja vastustamisella. Keskeisimmät valta-asemat ovat puolueista riippumattomilla upseereilla Walalla ja Ankelola. Kun tämä sotilasjuntta pyörittää kaupunkimme nallipyssypäättäjiä ja periaatelisia vastustajia, voivat upseerimmre aloittaa menestyksellisen vapauden palauttamisen Vakka-Suomeen.

Sotilaat tuntevat sodan raakuuden ja siviilien kärsimykset, joten Wala ja Ankelo johdattavat Vakka-Suomen neuvotteluteitse riistäjistä vapaaseen ja itsenäiseen maakuntaan, omaisuuden hallintaan ja päätäntävaltaan. Muuten Vakka-Suomi tulee toimeen aivan omillamme, mutta maa-alueen puolustus ulkoista hyökkäystä vastaan on retuperällä. Aivan kuten Kataloniassa, voivat pääkaupunkiseudun komentamat poliisit ja armeija tulla suojelemaan meiltä riistämäänsä omaisuutta sekä päätäntävaltaa ja aloittaa silmittömällä väkivallalla vakkasuomalaisten terrorisoimisen. Tämän estääksemme meidän täytyy välittömästi aloittaa neuvottelut Putinin ja Trumpin kanssa sekä tarjota heille muutamia ulkosaaria vuokralle sotilastukikohdiksi! Toisin kun nyt, jolloin maksamme veroilla riistäjien poliisivoimia ja armeijaa, voimme tulevaisuudessa rikastua vuokraamalla tasapuolisesti sotilastukikohtia suurvalloille.

Kun sopimus suurvaltojen kanssa on tehty ja siten Vakka-Suomen ulkopuolinen koskemattomuus on turvattu, aloitetaan kuntien ja kaupunkien vierasmaalaisiin käsiin ajautuneen omaisuuden kansallistaminen. Samaa koskee kohtuuttoman suuria omistuksia, jotka eivät ole ns. tuotantotoimin hankittuja. Toiseksi Vakka-Suomeen luodaan niin yksinkertainen verotus- ja oikeusjärjestelmä, etteivät ne tarvitse tuhottomasti härskisti rahastavia pykälien tulkitsijoita.


Valtiona Vakka-Suomi voisi tarjota juuri sitä, mitä suomalaiset haluavat, mutta jota eivät nykyään Suomelta saa: Halpaa energiaa, edullisia väkijuomia ja olutta, kohtuuhintaisia kulkuneuvoja, säännöstelystä vapaita rahapelejä ja kasinoita,toimivaa terveydenhuoltoa! Kaikki tämä olisi mahdollista jo nyt maassamme ja Suomesta tulisi alhaisen verotuksen hyvinvointivaltio, jos pääsisimme eroon nykyisistä valtapuolueista, järjettömästä pykälä- ja lakiviidakosta, kankeasta ja huonosti toimivasta keskushallinnosta sekä pääkaupunkiseudusta!  Toivokaamme pikaista vallankumosta ja upseerijohtoisen PRO-liikkeen leviämistä Uudestakaungista koko maahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!