keskiviikko 25. lokakuuta 2017

SAAKO RIKOLLISPAPPIA ETSIVÄÄ POLIISIA AUTTAA?

Luterilaisella kirkolla on Suomessa verotusoikeus ja taitaapa tuon päälle kirkkokunta saada valtiolta satamiljoonaa euroa. Entäpä mitä suomalaiset saavat vastineeksi valtion ykköskirkolta? Kansa pääsee kuuntelemaan kauneimpia joululauluja, määrätyt papit vihkivät homoja vaikka väkisin ja hautaan jokainen pääsee kirkon avustamana, ei ilmaiseksi, mutta kuitenkin. Kaiken tuon ymmärtää, mutta sitä en ymmärrä, miksi kirkkomme ,Suomen valtion avokätisyydestä huolimatta, on valmis puremaan sitä ruokkivaa kättä? -Tuntuu mystiseltä ja jopa epäkristilliseltä!
 
Jos valtiovalta on, tutkinnan jälkeen, määrännyt jotkut ihmiset poistumaan maasta, onko kenelläkään oikeuttaa nousta lain ja pykälien mukaista toimintaa vastaan? -Osa papeista haluaa rikkoa mainittua valtiovallan päätöstä. Kun huomioidaan Suomessa lymyilevän noin 5 600 luvatonta maassa olijaa, tuntuu pappien lainvastainen toiminta vähintäänkin oudolta. Entäpä papin vastuu, jos hänen piilottamansa laiton maassa oleskelija tekee vakavan rikoksen? -Täytyykö meidän pistää pappi poseen ja korvausvelvolliseksi vai kuitataanko ikävä episodi yksittäistapauksena ja pappi saa jatkaa yhteiskunnan vastaista rikollista piilotustoimintaa?
 
Päättäjämme asuvat muurien ja vartioiden suojaamissa mellevissä lukaaleissa aivan samoin kuten kirkkomme ylin johto, joten he ovat suojassa yhteiskuntamme kasvavilta ongelmilta, siksipä mainitut tahot tukevat toisiaan niin sanoissa kuin teoissa. Jäljelle jäävät kansa ja vähenevät poliisit, jotka saavat hoitaa kaikki päättäjiemme tekojen aiheuttamat ongelmat. Olipa kadulla nazit, anarkistit tai rennot juopottelijat, lähettää yhteiskunta paikalle poliisin. Lakia ja järjestystä turvatessaan poliisi seisoo herjattuna, kivi- ja pahimmillaan pommisateessa yksin, jollei hänellä ei satu olemaan koiraa tai hevosta tukenaan. Eikö tämä ole väärin ja eikö päättäjien ja kirkon johtotyyppien unohtama poliisi tarvitse viimeinkin kansansa tukea?

Vaellamme synkässä anarkiassa ja kriminaalien johtamassa valtakunnassa, jossa itsekkyydellä, härskiydellä ja irvokkuudella ei ole rajaa eikä rehellisyydelle tai viattomuudelle löydy majaa. Ylin syyttäjä odottaa oikeudenkäyntiä. Poliisijohtomme on saanut tuomioita tai elää epäilysten alla. Arkkipiispaksi pyrkii härski irstailija, joka sanan mukaisesti pani alba hulmuten parastaan. Suurimman kaupunkimme johdossa häärii monista rötöksistä tuomittu kriminaali. Maakuntajohtajana saa huseerata naisen hakkaaja. Voi tavallista kentällä häärivää poliisi parkaa, joka yrittää pitää tällaisessa maassa järjestystä yllä. Onneksi tavallinen poliisi on kansan puolella ja siksi kansan täytyy viimeinkin auttaa poliisia!

Hyvin yksinkertainen poliisin auttamistapa löytyy liikenteestä: jospa lopetamme hidastelun peltipoliisien kohdalla, näin poliisit saavat ylinopeussakkojen muodossa lisää varallisuutta ja toimintaresursseja. Lisäksi voimme tehdä keräyksen, jonka tuotolla saadaan runsain määrin lisää valvontakameroita. Nämä kamerat voitaisiin sijoittaa kirkkojen lähistölle ja siten selvittää onko arkkipiispan, joku vuosi sitten antama, uhkaus käynyt toteen eli onko hänen määräyksestään ihmisiä piilotettu ja kenties vangittu kirkkojen kryptoihin. Ihmisten pitkäaikainen pitäminen ikkunattomissa kirkkojen kellareissa on vähintäänkin epäinhimillistä ja äärettömän kaukana kristillisestä lähimmäisen rakkaudesta. Ei ole ihme, jos joku vuosia kryptassa virunut reppana pistää, sieltä karattuaan, hulinaksi ja sabotoi yhteiskuntarauhaa ja lähimmäisten terveyttä? Siis auttakaamme poliisia paljastamaan pappien juonet plus löytämään 5 600 kadonnut ihmistä!

1 kommentti:

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!