keskiviikko 28. syyskuuta 2016

ÄÄNESTÄJÄ VARO: Nukkuvien puolueessa on kallis isäntä!

Edellisissä vaaleissa koettiin melkoinen yllätys, saihan niissä nukkuvien puolue mittavan luottamuspaikan. Tämä paikka mahdollisti sen, että yksi luottamushenkilö kiersi lautakunnasta toiseen, kuittaamassa kokouspalkkioita. Normaalisti moinen vierailu kertoo aktiivisuudesta sekä asioihin perehtymisestä, Nyt tilanne kääntyi kokolailla toiseksi, sillä kyseinen lautakuntien ahkera kiertäjä ei häikäissyt aktiivisuudella, vaan herätti lautakuntalaisissa massiivista hilpeyttä unenlahjoillaan.

Luonnollisesti kyseinen weijari kielsi nukkuneensa, van kertoi lepuuttavan silmiään. Hyvän tilin tyyppi teki silmienlepuutuskierroksillaan. Sinänsä lienee ihan sama oliko kyse nukkumisesta, silmien lepuuttamisesta tai peräti  ruumiista irtaantumisesta, sillä niin antaumuksella henkilö paneutui lautakunnassa istuessaan mainittuihin oheistoimiin, että kovin usein kokouksen asiat hämärtyivät ja jopa katosivat po. persoonan mielestä. Pääsipä tällainen tapaus jopa nolosti julkisuuteen ja tietenkin myös minut haukuttiin lautakuntaa korkeamman elimen pakeilla.

Kävi näet niin, että lautakunnan valmistelija kartoitti eräässä asiassa, kuten hän itse asian ilmaisi, lautakuntalaisten mielipiteitä pöytäkirjan ulkopuolella. Ensin jokainen sai nostaa juu -mielipiteen ilmaistakseen kättä. Tämän jälkeen käytiin asiasta keskustelua. Yhtä äkkiä kuului maiskutusta, rykimistä ja yhden pöydän äärellä istujan silmät lensivät ammoisen auki kuin säikähdyksestä - Paikalla nuk... istuskellut korkea-arvoinen luottamushenkilö, sattui piipahtamaan astraalimatkaltaan lautakunnan ajassa ja paikassa juuri silloin, kun lautakuntalaiset nostelivat käsiään ylös ja perustelivat kantojaan. Tämän jälkeen henkilö jätti jälleen meidän aikamme ja paikkamme joko väsähtäen plus nukahtaen silmien rajun taukoamattoman lepuutuksen johdosta tai paluusta astraalirientoihin.

Kyseisen korkean päättäjän käytöspiirre tiedettiin yleisesti ja salaa sille hegotettiin piireissä jos toisissa. Mutta em. kokouksen jälkeen tapahtui kerrassaan outo episodi, jonka seurauksena minut leimattiin huolimattomaksi ja surkeaksi pöytäkirjantarkastajaksi. Tämän nosti esiin lautakunnassa vieraillut tärkeä päättäjä omassa tärkeämmässä päätöksentekoelimessä. Siellä tämä silmien lepuuttaja julisti: Näin itse kuinka lautakunnassa äänestettiin ja kädet nousivat, mutta siitä ei mainita mitään pöytäkirjassa - pöytäkirjantarkastajat eivät ole ajan tasalla. Kohun noustessa ihmettelimme toisen pöytäkirjantarkastajan kanssa tapahtunutta, sillä mielestämme väitettyä äänestystä ei tapahtunut. Kun kaikki paikalla olleet olivat samaa mieltä pöytäkirjantarkastajien kanssa, joutui totuuden tunnustamaan myös lautakunnassa vieraillut astraalimatkaaja.

Jos joku epäilee kertoni walheeksi, hän voi tarkistaa asian todenperäisyyden toiselta pöytäkirjantarkastajalta, teiltä tutulta, M Shadowlta tai hänen puoluetoveriltaan, joka otti kantaa po. sähläykseen. Itse jätin tuolloin aloitteen, jossa luottamustoimessa kiellettäisiin luottamushenkilöiltä nukkuminen ja ns. siviilitöiden tekeminen, jos näin tapahtuisi, menettäisi luottamushenkilö kokouspalkkion ja kulukorvaukset. Lisäksi esitin em. tekoihin syyllistyneiltä palkkioiden ja korvausten takaisin perintää. Eipä mennyt tuokaan aloitteeni läpi, joten kaipa samalla virallisesti vahvistettiin luottamushenkilöiden oikeus nukkua ja tehdä omia töitä kokouksissa.


10 kommenttia:

 1. Nämä Pro- päättäjät menettävät todellisuuden tasonsa arjessa muuallakin...

  VastaaPoista
 2. aika mahdoton juttu. voiko kukaan vahvistaa.

  VastaaPoista
 3. Harton blogissa on kommentoija S. joka on Walan suuri ihailija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen huomannut, mutta ei ässä uskalla tänne tulla. saa äkkiä takaisin.

   Poista
 4. Vuodatus.nettiin on tullut mainospohjat. Koska tänne tulee ja kuittaa tilin klikkauksista?

  VastaaPoista
 5. Johtuu uuteen soteen valmistautumisesta kirjoitti 29.9.2016 klo 18.24
  http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/suomen-terveysasemien-toiminta-”täysin-käsittämätöntä”-–-sairaanhoitajan-tilitys-hoitajien-käytöksen-syistä/ar-BBwLBhI?li=BBr5KbI&ocid=SL5MDHP
  Koko sote on susi jo syntyessään saatte nähdä miten kustannukset tulee nousemaan ja hoito ei saa aina edes kirveen kanssa.

  VastaaPoista
 6. Java vois ottaa Hartosta mallia ja osallistua kommentointiin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Näin todellakin on, minun pitäisi olla täällä paljon aktiivisempi! Sote on susi joka syö uusikaupunkilaisten rahat jatkossa: Tämä on ihan oman alustuksen arvoinen probleema.

  VastaaPoista
 8. http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016100122399062_uu.shtml

  Yllä linkki informaatiovaikuttamisesta.

  VastaaPoista
 9. http://m.taloussanomat.fi/porssi/2016/10/02/deutsche-bank-voi-olla-paljon-isompi-pommi-kuin-lehman-kaynnistyyko-tuomiopaivan-mekanismi/201610132/170?rss=t96?rss=t96

  Linkki varmaan jo kuvaa sitä, mitä se sisältää.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!