maanantai 26. syyskuuta 2016

Taas räpsähti tuomio: IHMEELLISEN ISÄINNÖINNIN UUSIKAUPUNKI

Uusikaupunki putkahti aikoinaan julkisuuteen kyseenalaisella isännöinnillä, jossa asiakkaiden varoja oli lurahtanut mittavat määrät po. palveluntarjoajan käytön. Tempauksesta räpsähtänyt tuomio ja oikeudenkäynnin kohteena olleet summat olivat mitaltaan sitä tasoa, että uusikaupunkilaisesta isännöinnistä huhuiltiin ja puhuttiin kauan ja laajalti. Keskustelu ja huhuilu laantui päättyen yhteen lauseeseen kuin pakolaiskeskustelu konsanaan: YKSITTÄISTAPAUS!

Kuitenkin taas tänään istui uusikaupunkilainen isännöitsijä oikeudessa, jonne hän pitkän väännön ja epäonnistuneiden sovitteluyritysten jälkeen päätyi, joidenkin mielestä omaa hölmöyttään. Tämä isännöinnin harjoittaja ei päässyt rangaistuksessa samalle tasolle kuin, valtakunnan julkisuuteen noussut tuomittu edeltäjänsä. Nyt isännöintiä harjoittanut selvisi sakoilla. Korvauspuolen osalta asian käsittely jatkuu tuonnempana.

Kolmas ihmeellinen isännöintitapaus ajoittuu em. juttuja kauemmas. Tuolloin Uuteenkaupunkiin täytyi väkisin saada vuokrakerrostalo, joten se otettiin esille valtuustosalissa. Ensin valtuustolle asuntopulaa todisteli arkkitehti ja perusteli em. väittämällä vuokrakerrostalohankkeen välttämättömyyttä. Jatkossa arkkitehti marssitti estradille isännöitsijän, joka niin ikään esitti väittämiä vuokrakerrostalon rakentamisen välttämättömyydestä. Kuulemma po. isännöitsijä isännöi lukuisia kaupungin asuntoja ja olisi kasvattanut busineksiaan uuden vuokrakerrostalon myötä. Jos muistan väärin, niin oikaiskaa. Tapaukset herättävät esiin pari kysymystä: Koska Uudenkaupungin kaupunki on kilpailuttanut käyttämänsä isännöintipalvelut ja olisikohan Uudessakaupungissa muutenkin syytä tarkkailla isännöintitoiminnan laatua?

22 kommenttia:

 1. JOKO TAAS!!!. Ugin sanomissa oli just myös viesti että yksi isännöitsijä teettää kotipiirillään taloyhtiöiden huoltotöitä. Koittaakaa jo herätä kalleimman omaisuutenne hoidossa. Osakkeenonmistajallakin on oikeutensa ja vain hölmö luottaa muihin kaikessa.

  VastaaPoista
 2. Kun Ugissa pääsee johonkin asemaan, saa siinä tehdä mitä haluaa. Kukaan ei puutuu mihinkään. Selän takana valitetaan.

  VastaaPoista
 3. Jos puuttuu tietty piirii puhuu ajojahdista, kun nyt on erään kohdalla käynyt.
  Ugis on käytäntö epäkohtiin puuttujalle lähes poikkeuksetta vaaditaan rangaistusta.
  Tähänkö ollaan menossa???

  VastaaPoista
 4. Naurattaa demarien jeesustelu plarissa. Itse ovat pahimpia vainoajia. Painostavat eniten omiaan.

  VastaaPoista
 5. Demarien tyyli on osoitus helvetinmoisesta itsekkyydestä ja muiden väheksymisestä. Niille totuus ei merkitse mitään.

  VastaaPoista
 6. Kaupunki käyttää kahta isännäotsijää. Isännöitsijöitä ei ole kilpailutettu ainakaan kymmeneen vuoteen. Taitaa olla myyjän markkinat.

  VastaaPoista
 7. Minua ihmetyttää politiikkojen ja virkamiesten suosima huoltoasema, jossa kaupungin autot on tankattu kaksikymmentävuotta. Maksaako veronmaksajat joidekin alennukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole käytetty kertaakaan viiteen vuoteen, ei edes haettu renkaisiin ilmaa. Kylläpä aika näköjään kuluu.

   Poista
  2. Missä kaupungin autot nykyään tankataan?

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Jos joku uskaltaa nimellään kirjoittaa tänne, niin siltäkin menee paskat housuihin ja vetää kommentin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harva uskaltaa kirjoittaa tänne omalla nimellä. Valehtelija saa Javalta helposti nenilleen. Forssin blogin keskustulu ei johda mihinkään, se on lapsellista juupas eipäs inttämistä. Totuus hukkuu valehtelijaksi haukkumisten alle. Sain tarpeekseni Järvisen kohtelusta. Forss katsoo tyytyväisenä nälvimistä vierestä ja varmasti myös nauttii, kun jotain haukutaan. Java on isäntä blogissaan ja pistää järjestään kaikki ihmisjahdit poikki välittämättä yhtään,kuka on jahdin kohteena.

   Poista
  2. Järvinen saa ihan sitä mitä tilaa, älä siis turhaan pahoita mieltäsi.

   Poista
  3. Ei Järvinen ole valehtelijan mainetta tilannut. Jos hänen asialliseen vastaukseen ei osata sanoa ilman perusteita muuta kuin valehtelija, on keskustelua täysin turha seurata.

   Poista
  4. Olen samaa mieltä mitä anonyymi kirjoittaa 20.12.
   Ihmettelen ketä palvelee tuolaiset kommentit kuin olet idiotti tai valehtelija vailla mitään perusteluja. Tuolaiset kommentit pitäisi poistaa, hartohan perusteli sitten syytetään sensuurista.
   Kuka jää kaipamaan tuolaista kommentia olet valehtelia, sitten kyllä kommentin ymmärtää jos siinä on perustelu miksi olet valehtelija.

   Poista
 10. Olisi hyvä taustoittaa ainakin sen isännöintipalvelun toiminta, joka on vuosia veljeillyt arkkitehdin kanssa.

  VastaaPoista
 11. mikä isännöitsijä on arkkitehdin suosikki

  VastaaPoista
 12. Milloin mahtaa selvitä kuka isännöitsijä on tuomittu ja miksi?

  VastaaPoista
 13. Seuraavaksi joku väittää Javan valehtelevan. Lopuksi kaikki on taas totta, mutta siitä ei saa puhua, sillä sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa. Näin se meni arkkitehdin tapauksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmaan menee jos vanha kaava toteutuu.
   Pian tulee kiusaamis väite joitakin kohti????????

   Poista
 14. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Huomisissa Uudenkaupungin Sanomissa lienee asiasta enemmän !

  VastaaPoista
 15. Jos on vielä huomisessa lehdessä, koska päätöstä ei ole vielä välitetty, mutta päätös annettiin 26.9 iltapäivällä. Useita tässäkin blogissa tunnettuja hahmoja oli läsnä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!