sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kaupunginjohtajalle palkankorotus +700€ = 8 223,39€

"Kaupunginhallitus päättää, että kaupunginjohtaja kuukausipalkkaa korotetaan 700 eurolla 1.11. alkaen, minkä jälkeen hänen kokonaispalkkauksensa on 8.223,39 euroa. :Näin esitetään hallitukselle ja katsokaapa vaan tuo lojaali kuppikunta siunaa korotuksen. Ehkä muutama teatraalinen soraääni on uskottavuuden vuoksi joukossa.

Kaupungin taloudellista tilannetta ei ihmeemmin tarvitse tutkiskella, kun korotusehdotus alkaa kiukuttaa. Organisaatio, joka hoitaa hommansa rajulla miinuksella, heikentää palveluita, lomauttaa työntekijöitä ja salaa totuuden, tarvitsee totaalisen uudelleen järjestelyn eikä johtajalleen bonuksia. Ajankohta ja valmistelusta vaikeneminen kertoo siitä härskiydestä, millä asioitamme hoidetaan. He eivät jätä kaveria, mutta kaikki muut kuntalaiset he unohtavat!

Mikäli haluamme pärjätä kilpailussa hyvistä virkamiehistä, tulee meidän korottaa johtajiemme palkkoja 5 000€/kk. Silloin saamme tänne huipputason osaajia. Tällaisiin meidän tulee satsata eikä, synkkyyttä ja surkeutta levittäviin, luusereihin. Ilman osaamista ei tule tuloksia eikä ilman huippuosaamista huipputuloksia ja rahalla sitä osaamista saa.

Kaikki kaupunkilaisten maksamat verothan pannaan periaatteessa yhteen kasaan. Sieltä ne jaetaan rahaa tarvitseviin kohteisiin eli joku asia saa rahaa ja vastaavasti toinen ei saa. Nyt näyttää siltä, että Lokalahti ja Pyhämaa menettävät budjetoidut terveyspalvelunsa, mutta koojii saa palkankorotuksen. Tämän siunaavat rohkeat perusarvojen puolustajat ja maaseudun puolesta taistelijat!

Joku kommentoija kävi tutkimassa vanhoja blogikirjoituksia, otin hänestä oppia piipahdin marraskuussa 2010, josta edellinen on osittainen kopio. Tämä oli kokeneen Kosken aikaa. Nyt jokainen voi arvioida kuinka tuottoisa oli tuolloinen palkankorotus ja mitähän tienaakaan nykyinen kaupunginjohtaja?"

Linkki: http://java666.vuodatus.net/lue/2010/11/kaupunginjohtajalle-palkankorotus-700e-8-223-39e

21 kommenttia:

 1. Taisi tuolla korotuksella olla tasan yksi hyötyjä.

  VastaaPoista
 2. Ketä oli hallituksessa päättämässä palkankorotuksesta.

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin. Eiköhän Atso Vainiolla ole isompi kkpalkka joten ?

  VastaaPoista
 4. Atso Vainion palkka on yli kymppitonnin.

  VastaaPoista
 5. Ainakin Forss oli nostamassa Kosken palkkaa ja hyväksymässä Vainion kymppitonnin palkan. Samalla on lomautettu kaupungintyöläisiä ja nostettu veroja. Ihmeellistä vasemmistopolitiikkaa Forssilta.

  VastaaPoista
 6. Harto oli nostamassa arkkitehdin palkkaa ja antamassa kannustinlisiä ja tietenkin lomauttamassa kaupungin työläisiä.

  VastaaPoista
 7. Koski päätti arkkitehdin kannukset. Onko Vainion palkkaa nostettu?

  VastaaPoista
 8. Koski ei päättänyt mitään ilman kaupunginhallituksen hyväksymistä. Vainio sai heti paremman palkan kuin Koski. Talousjohtaja, opetusjohtaja ja arkkitehti saivat palkankorotukset Koskelta ja hallitus hyväksyi ne. Sama hallitus esitti lomautuksia ja nosti veroja.

  VastaaPoista
 9. ja köyhiä puolustavat demarit kaiken takan. tässä on syy, miksi vanhoja ei saa muistella. historia ei kestä päivän valoa.

  VastaaPoista
 10. Vainiosta sen verran, että mukava mies, mutta aivan väärässä virassa. Yhtä tyhjän kanssa. Sen kaikki myöntävät, mutta kukaan ei tee hallituksessa aloitetta miehen vaihdosta toiseen hlöön. Kokoomuksen tulisi tehdä aloite, sillä he Vainion paikalle väenväkisin halusivat. Olisi ollut ehdolla muitakin, ja sellasia, joilla oli kokemusta kunn. hallinnosta.- Mutta, näillä mennään ja nukutaan ruususen unta.

  VastaaPoista
 11. En ole ollut lomauttamassa kaupungintyöntekijöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olit ja mitä sitten, kun kaikki muutkin olivat.

   Poista
 12. Harto oli muiden mukana lomauttamassa ja irtisanomassa työntekijöitä.

  VastaaPoista
 13. Aikanaan siitä keskusteltiin loputtomiin. Palatkaa katsomaan sen aikainen keskustelu. Valtuusto päätti lomautuksen ja äänestin vastaan. Kh toteuttaa valtuuston päätökset, siellä en ollut kuntalain rikkomisen takana, kuten ei kukaan muukaan. En kannata terroristista hallintoa.

  VastaaPoista
 14. Harto on istunut kohta 20 vuotta hallituksessa tekemässä sitä politiikkaa, joka on ajanut kaupungin kurjuuteen. Vaikka hän on porvarien ja demarien jonon jatkona, niin päättämässä on ollut. Se on fakta.

  VastaaPoista
 15. Mietis kuinka monelta miljoonien töppäykseltä Harto kaupungin pelastunut. Ei ole todellakaan ollut joukon jatkona.

  VastaaPoista
 16. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Voitteko sanoa toisen hallituksen jäsenen, joka yhdessä kokouksessa, yhdellä esityksellä on säästänyt kaupungilta 4 milj. euron rahareiän? - Harto on tehnyt sen, joten soukempaa kynäilyä ystävät ja etenkin ökytoverit!

  VastaaPoista
 17. Sinä jaksat Forssia puolustella vaikka se ampuu sinua täysillä.

  VastaaPoista
 18. Java Forss oli Kosken puolella sinua vastaan. Nyt olisi aika antaa takaisin korkojen kanssa.

  VastaaPoista
 19. http://yle.fi/uutiset/uudenkaupungin_korkeaa_virkamiesta_ja_ex-puheenjohtajaa_epaillaan_puutaloyhdistyksen_varojen_kavaltamisesta/9176832

  VastaaPoista
 20. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tapanani ei ole sotkea asioita keskenään. Hartolla on oikeus ajatella ja sanoa minusta ihan mitä tahansa, mutta se vaikuta vähääkään siihen, mitä hän on tehnyt hallituksessa. Jos Harto olisi tehnyt toisin, olisi kaupungin vastuut kasvaneet miljoonilla. Sitä totuutta ei mikään muuta ja jos aion olla sinut itseni kanssa, niin sanon totuuden julki.

  Tapoihini ei kuulu kostaa tai maksella korkojen kanssa takaisin. Sellainen touhu ei lisää kuin katkeruutta ja pahaa mieltä. Lähimmäistä täytyy auttaa ja ymmärtää, me kaikki teemme virheitä ja kosto on suurista virheistä suurimpia. Yleensä juuri silloin, kun haluaa kostaa tai kiukuspäissään loukata toista, kannattaisi kuunnella häntä. Eihän se aina onnistu, mutta joskus kuitenkin ja sen jälkeen molemmilla on paljon parempi olla kuin kostonkierteessä eläessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!