sunnuntai 2. lokakuuta 2016

WALALLE TÄYTYY ANTAA TÄYDET PISTEET YRITYKSESTÄ!

Hege Ween touhu näytti epätoivoiselta ja epäuskottavalta. Ainakin minä pidin miehen touhua säälittävänä räpellyksenä, mutta syysmarkkinat saivat mieleni muuttumaan. Miehellä oli oma koju, josta hän jakoi kansalle ilosanomaa ja makkaraa, kuten Mooses jakoi aikoinaan mannaa juutalaisille. Hege keräsi supliikkimiehenä mukavasti kansaa ympärilleen ja väistämättä mieleeni kumpusi neljän vuoden takaiset makkarajuhlat, jolla pitkälti ratkaistiin silloiset kuntavaalit.

Osittain jopa aktiivien naamat olivat samat Hegen vaaliteltalla kuin neljä vuotta sitten makkarajuhlissa. Hegen tukijoita tukemalla sinäkin voit kartuttaa miehen vaalikassaa. Tankaa Lukoilin bensaa ja tuet Hegeä - niin yksinkertaista se on ja päin vastoin tankaa muualla, jos et halua tukea Hegeä. Hege Wee saa selkeän sponsorointinsa määrätyiltä yrityksiltä ja osittain nämä yritykset näyttävät olevan kaupungin hovihankkijoita. Tältä se näyttää, mutta onko näin, missä esim. kaupungin autot tankataan?

Poliittinen sponsorointi on aina tuloshakuista ja selkeää oman edun tavoittelua vai luuleeko joku tosissaan jonkun tukevan rahallisesti tai edes äänestävän sellaista henkilöä, josta hän ei kuvittele olevan itselleen mitään hyötyä. Puolueiden takaa löytyy ismejä, periaatteita, idealismia tai elämänkatsomuksia, mutta mitä löytyy tukiryhmän ajaman ryhmän takaa? -Tukiryhmä ja tukiryhmän edut sieltä löytyvät. Kannattaa tutkailla tarkasti tukiryhmää, jotta kykenee löytämään sen ja itsensä väliset yhteiset edut. Siten voi hyvillä mielin jo arkiostoksia tehdessä kartuttaa tukiryhmän ehdokkaiden vaalikassaa.

Hege Wee rynni makkarajuhlien höyryillä, nykyisen tukiryhmän, median ja Kokoomuksen saattelemana valtuustoon. Hegen äänisaalis ei ollut vähäinen, kiitos em. taustatoimien. Hege jäi kuitenkin yksin, kun muut eivät tehneet kuten hän halusi eikä hän saanut sitä, mitä hän halusi. Hege nosti kytkintä ja jätti muuten yksimielisen ryhmän. Herää väkisinkin kysymys: Miksi Hege Wee edes meni Kokoomuksen listoilla ehdokkaaksi, jos hän oli eri linjoilla muuten yksimielisen Kokoomuksen kanssa? Miksei Hege Wee ollut jo neljä vuotta sitten pelkästään tukiryhmänsä ehdokas?

Nykyisessä valtuustossa Hege Wee on ilmeisesti jokaisessa äänestyksessä ollut yhteisessä rintamassa demarien kanssa ja jokaisessa merkittävässä äänestyksessä hän on ollut Kokoomusta vastaan. Tästä huolimatta Hege Wee julistaa olevansa kova kokoomuslainen ja halunneensa Kokoomuksen listoille. Jos olemme aivan rehellisiä tutkailtuamme ensin valtuuston äänestämisiä, niin eikö kommunistien Pertti Haverinenkin sovi Hegeä paremmin Kokoomukseen? Mitkä ovat Hege Ween todelliset tavoitteet tulevassa valtuustossa, sitä ei vielä tiedä kukaan, mutta se lienee tullut osoitettua vahvasti selväksi etteivät paikalliset kokoomuslaiset yksinkertaisesti voineet ottaa Hege Weetä listoilleen. Joka tapauksessa menetystä krasnaja PROspekt -ryhmälle!!

Joko viime valleissa Hege Ween vallimainosten sijoittelu kertoi, mitä tulevan pitää, hänen kuuluvan enemmän kuin vähemmän demareihin.

21 kommenttia:

 1. Miksi Wala ei mennyt demarien listoille. Se olisi ollut rehellistä.

  VastaaPoista
 2. Walalla ei ole mitään sanomaa. Kaikkien pitäisi olla yksimielisesti jonkun takana, mutta minkä takana, Walan vai?

  VastaaPoista
 3. Entäs esim. Paikallisen kokoomuksen sanoma? Ei se ainakaan puolueen puheenvuorosta muutaman viikontakaa Ukarista selvinnyt, teksti pelkkää hölönhölö höttöä.

  VastaaPoista
 4. Kokoomuksen sanoma näkyy teoissa. Kokoomus on yhteistyössä muiden ryhmien kanssa pistänyt kaupungin talouden kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Minkä takia Wala väittää olevansa kokoomuslainen, jos äänestää aina kokoomusta vastaan? Walan motiivit löytyvät katkeruudesta ja kostosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies on muutenkin tuuliajolla, kun asioiden todellinen järjestelijä siirtyi Raumalle. Ei olisi siirtynyt, jos tietyt asiat olisivat ajoissa tulleet ilmi

   Poista
 6. ÄÄnestäkää tekojen mukaan eikä sen mukaan mitä luvataan.Koska vain niillä on merkitystä äänestääkö jaa vai ei.Ilmeisesti nimimerkki S. ei ole tätä asiaa oivaltanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä äänestetään tyhmiä sukulaisia, naapureita ja työkavereita. Valtuustossa nämä tuppisuut pelkäävät erottuvansa porukasta ja munaavansa itsensä. Siksi ne hyväksyvät virkamiesten älyttömät esitykset.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Uusikaupunki on takapajula. Tällä ei valtuustossa ole vihreitä, mutta kommunisti siellä istuu. Missään muualla ei ole samaa poliittista asetelmaa. Muualla vasemmistoliittoa edustavat koulutetut ihmiset. Täällä vasemmistoliiton valtuutetut ovat sivistymättömiä moukkia. Ei ole ihme, jos täältä ihmiset muuttavat pois. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja takapajulana pysyy, kun samat juntit istuvat valtuustossa kymmeniä vuosia.

   Poista
  2. Sinä olet varmaan hyvin sivistynyt. Nimittely moukaksi on aika moukkamaisesti. Moukkamaisuus ei ole sidoksissa koulutukseen. Minusta vassarien ryhmä edustaa varsin hyvin ukilaista ihmistä niinkuin pitää. Demokratian tarkoitus ei ole valita ihmisiä koulutuksen perusteella.

   Poista
 9. Uudenkaupungin hallipolitiikka osoittaa, että täällä eletään 70-lukua. Kommunisti istuu valtuustossa, kun uusikaupunkilaiset eivät tiedä Neuvostoliiton hajonneen.

  VastaaPoista
 10. Kommunismi ei ole sidksissa Neuvostoliittoon. Se on aate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun Neuvostoliitto kaatui, hävisi kommunismi maailmasta. Siinä sinulle selvä sidos.

   Poista
  2. Ei ole hävinnyt. Kommunistisia puolueita on edelleen ympäri maapallon.

   Poista
 11. Forss sinun täytyy myöntää ettei teltaanne isännöinyt nuori kaveri ollut ystävällinen ja sivistynyt. Moukka mikä moukka, joka ei erottunut teidän muusta porukasta.

  VastaaPoista
 12. En osaa sanoa Laurista. En ole kyllä hänestä enkä muistakaan moukkamaisia piirteitä. Eikä hän ole ollut kymmeniä vuosia valtuustossa. Omaan henkilööni kohdistuneena en pidä arvosteluasi oikeutettuana.

  VastaaPoista
 13. Kun puhetaito loppuu on helppo ruveta nimittelemään ihmisiä Kommunisti, porvari,lahtari, sosiaalipummi, valehtelija,homo,lespo huora. Valitettavasti voin todeta, että koulutus ei takaa fiksuutta.
  Valitettavasti omaksun vain alemman korkeakoulututkinnon.Kirjoittaa mitä tykkäätte, mutta lopettakaa ihmisten nimittely, näköjään ei aikuinen lapsesta eroa jopa pahempi, kun koulukisaamisen yksi ilmiö on juuri nimittely. Ilmeisesti ensimmäisei kommenti ovat liittyen k:v--------n

  VastaaPoista
 14. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta ennen kuin leimaa ja julistaa paikalliset vasemmistoliittolaiset moukiksi, kannattaa heidän kanssaan jutella toinenkin kerta. Pitkään Lauri Arosen kanssa jutelleena voi vakuuttaa ettei hänestä saa moukkaa ja/tai moukkaa uhkailemallakaan. Ehkä tässä tapauksessa kommentoijan kannattaa pohtia omia ennakkoasenteitaan. Eikä meidän valtuustosta löydy moukkia muualtakaan!

  Vaikka tuskin itse äänestäisin vihreitä, olisi hyvä saada senkin suunnan oivalluksia valtuustoomme. Erilaiset ajatukset ja ajattelijat rikastuttavat ja monipuolistavat päätöksentekoa, tämä konkretisoituu nimeen omaan kommunisti Haverisen tapauksessa.

  VastaaPoista
 15. Java olet varmasti huomannut, ei ajattelijoilla ja ajatuksilla ole merkitystä, jos ei saa suutaan auki valtuustossa. Tuppisuut pois valtuustosta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!