keskiviikko 12. elokuuta 2015

YLEISLAKKO NURKAN TAKANA - DEMARIEN NOUSU ALKOI!

Sipilän markkinoima yhteiskuntasopimus nosti, kautta Suomen työtä tekevän kansan, hirvittävän äläkän. Härskisti vastoin antamiaan vaalilupauksi Keskusta ja Persut lähtivät entistä hallitus kovemmin kansaa kykyyttävän nyky hallituksen arkkitehdeiksi. Ennen vaaleja Soini tuomisti Kataisen ja Stubbin Kokoomuksen, nyt Soini pistää hallituksessa mustalta puolelta ohi haukkumansa edesmenneen porvaripoliitiikan.

Keskusta pettää aina: on legendaarinen vuosien varrella syntynyt, moneen kertaan todeksi todistettu poliittinen fakta. Voidaanko pian todeta: Persut pettää Keskustaakin nopeammin vai Persujen tie on pettäjän tie? Nämä arvailut ovat piankin perusteltuja ja ajankohtaisia, jos kaikki Persujen ministerit eivät ryhdistäydy. Vain Jari Lindströmin puheista kuuluu vilpitön huoli tavallisista suomalaisista, muu hallitus jatkaa entistä hallitusta voimakkaammalla kansan kyykytyspolitiikalla.

Hallituspuolueet tarjosivat ohjelmallaan Demareille aseet ja jopa työnsi puolueen käteen viisasten kiven, joka vie sen väistämättömään kannatuksen nousuun. Hallitus ajoi SAK:n ja Demarit yhteen rintamaan. Jos Persut olisivat yrittäneet työväenpuolueen tavoin pitää kansan puolta hallitusneuvotteluissa eli seisonut vaalilupausten takana, olisi SDP joutunut jatkamaan Rinteen johtamalla Urpilaisen-Jungerin rakkaushöttö-linjalla.

Hallitusohjelma jatkotoimineen sisältää niin paljon ja niin useita kansalaispiirejä kuristavia ja kiukuttavia säästöesityksiä, että on ihme, jos SSS-porukka saa Suomessa jotain muuta aikaiseksi kuin yleislakon. Hallitus vie kaikilta vauvasta vaariin ja opettajasta oppilaaseen. Kun tähän hallitusohjelma rätkäisee vielä päälle Sipilän naurettavat haihettelut työajan pidennyksistä ym., ollaan tosi kaukana siitä mitä kansa haluaa ja vielä kauempana siitä, mitä Persut lupasi vaalipuheissaan.

Sipilän poliittinen ymmärtämättömyys sekä hänen insinööri-inhimillisyys ja Soinin pakottavan polttava into päästä vielä vanhoilla päivillä ministeriksi aiheutti sen, että Demarit jätettiin ulos hallituksesta. Kun eletään lamakautta ja hallituksen esityksestä mitataan ulos työväestön hyvivoinnin viimeisiä rippeitä, ainoa yhteiskuntarauhaa ylläpitävä ja ay-liikettä aisoissa pitävä taho on hallituksessa istuva merkittävä työväenpuolue SDP.

Yhteiskuntasopimusneuvotteluista seuraa äärettömän voimakas tyytymättömyys sekä välirikko ja se ajaa kansan enemmistön voimakkaasti hallitusta vastaa. Tästä seuraa mielenilmaisuja, välikysymyksiä ja lopulta on edessä YLEISLAKKO ja SDP:n VERET SEISAUTTAVA VAALIVOITTO! Ehkä jo keväällä Soini pohtii: Kannattiko pettää puolimiljoonaa äänestäjää, jotta sai olla vajaan vuoden ministerinä ja nyt saa jännittää ajaako RKP kannatuksessa Persujen ohi?

Persujen ainoa pelastus on vaalilupausten esiintuominen hallituksessa ja jos näit esiintuotuja vaatimuksia ei siellä kuunnella, on syytä lähteä hallituksesta. Hallituksesta lähtö osoittaa kansalle kenen puolella ja asialla ollaan - Persut ei myy puolenmiljoonan äänestäjän perseitä! Tämä takaa persuille loistavat mahdollisuudet vaalien jälkeiseen parempaan asemaan hallituksessa. Mutta jos nyt valheella ja puolimiljoonaa persettä myymällä roikutaan hallituksessa, tulee puolueelle noutaja. Soinin pelottelu vihreiden risupaketeilla on koomista, kun vaihtoehtona on Sipilän häkäpönttöhäkkyrän kyyti.

6 kommenttia:

 1. Eihän java asia sentään noin mustavalkoinen ole.Onhan persut pitänneet vaalilupauksia osittain.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Lindströmillä on yritystä, toivottavasti pystyy pitämään tavallisen väestön puolia. Ulkoministeri muni jo rankimman kaavan mukaan! Tuntuu vaan siltä, että tämä hallitus on vielä enemmän pihalla kuin edeltäjänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näköjään java eikä anonyymi 19.02 olekkaan oikein asioista perillä, enkä halua puolustella mitenkään perussuomalaisia.
   Jotenkin javalta ´kin sentään kaipaisin objktiivisia nökökulmia, kun niitäkin tulee.Täysin erimieltä Linströmistä perustuen tosiasioihin.
   Ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeutta haluuttinn poistaa kokoomuksen taholta viime hallituskaudella niin Linström huusi pää punasena näin ei voi tehdä koska kansalaisten ostovoima vähenee. Lapsilisiä leikattiin niin Linström oli hiidenhiljaa kansalaisten ostovoimasta.......
   Politiikka on p....stä ei siinä mitään järkee oooooo, jokainen ommaansa herra meitä kaikkia.

   Poista
 3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Odotan Lindströmin voimakasta esiintuloa, kun budjetti etenee ministeriöihin. Kun muut Persut pelkäävät välillä islamia, vastustavat pakkoruotsia, nostaa Lindströn esille todellisia ongelmia kuten puoluekokouksessa rakennusmiesten työttömyyden.

  Jos Persut menee nöyrästi kahden muun mukana, on se menoa koko puolueelle ja se taas sataa Demareiden ja Vasemmistoliiton laariin. Arhinmäki ja Rinne odottavat juuri tätä, jotta pääsevät kuittaamaan Soinin letkautukset ja vetämään jytkyt korkojen kanssa takaisin. Siitä olen samaa mieltä, että politiikka on ahterista ja syvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen samaa mieltä seotin kaksi sukunimeä äkkiseltään tarkoitin Lindmania enkä Linströmiä.

   Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!