tiistai 11. elokuuta 2015

Suomi 2015 : Natsin ökyperinnöllä kaunistetaan kaupunkia - jos epäilet, katso kuva!

Valtuuston ja hallituksen päätöksellä Uudenkaupungin keskustaa kaunistetaan yhteistyössä SVL:n puheenjohtajan nimeä kantavan säätiön kanssa. Kaupunki saa säätiöltä kaunistamiseen yli puolimiljoonaa euroa. Toisaalla kaupunki ylläpitää po. säätiön puheenjohtajan nimikkopuistoa verovaroilla. (Kuva otettu tänään 11.8.2015)
Media paisuttelee ja sen seurauksena kauhistelee persujen natsikytköksiä, joista ei  löydy näyttöä. Mutta yksikään tiedotusväline ei puutu siihen, kun jossain Suomen kaupungissa valtuuston ja hallituksen eli vanhojen puolueiden siunauksella käytetään avoimesti natsin perintöä kaupungin kaunistamiseen. Pyhittääkö raha kaiken ja onko media vain aikamme inkvisttori, joka painostaa sen linjasta poikkeavat kerettiläiset osaksi harmaata valheen massaan. Toimiiko Suomen lehtistö Goebbelsin opein?

Säätiön perustaja oli kansainvälisesti erittäin ansioitunut ja arvostettu silmälääkäri. Mutta niin ikään hän oli myös täysin avoimesti natsi ja juutalaisvastainen rasisti. Hän toimi Suomen Valtakunnan Liiton puheenjohtajana, ei siis minään rivi- tai kannatusjäsenenä vaan puheenjohtajana. SVL oli Natsi-Saksan työrukkanen Suomessa ja pyrki auttamaan saksalaisia miehittämään Suomen. Malli oli sama, minkä natsit toteuttivat Norjassa.  Vannaksen johdolla em. järjestö valmisteli mm. Suomen istuvan tasavallanpresidentin murhaa. : Nämä tiedot ovat Ylen MOT-ohjelmasta. Minä en henkilökohtaisesti ota kantaa miehen tai hänen omaisuutensa taustoihin

On pöyristyttävää, että samat puolueet jotka kauhistelevat muutaman natsin toilailuja Jyväskylässä, hyväksyvät natsien perinnön käytön kaupungin kaunistamiseen toisaalla Suomessa. Onko kyse rahasta? Olisiko Jyväskylässä katsottu läpi sormien natsien temmellystä, jos nämä olisivat antaneet lähes miljoona euroa kaupungin kaunistamiseen?

Mauno Vannas ja valtuustoaloitehässäkkä

Uudessakaupungissa säätiö on pyhä. Sen hallituksessa on istunut kaupungin kermaa: mm. kaupunginjohtajaa ja paikallilehden päätoimittaja. Säätiö jopa sanelee aikataulun, miten kaupunki käyttää verovaroja ja toimii keskustarakentamisessa. Luonnollisesti tähän tervitaan suurten puolueiden SDP:n , Kokoomuksen ja Keskustan myötämielistä suhtautumista - sitä se on aina ollut ja on sitä edelleen.

Uusikaupunkilaiset napapoliitikot myöntävät kaikessa hiljaisuudessa säätiön perustajan natsitaustat. Vasta siinä vaiheessa alkaa hiiltyminen, jos joku erehtyy kysymään säätiön omaisuuden alukperää - tätä kysynyt valtuutettu häpäistiin perättömillä väitteillä paikallislehdessä ja kaupunginhallituksen esityslistalla oli jopa poliisin pistäminen kysyjän perään.

Uusikaupunkilainen kirjailija ja kaupunginvaltuutettu Rainer Tähtinen tarjoaa omassa rikosromaanissaan Tapettu illuusio erään mahdollisuuden natsisäätiön alkupääoman synnylle. Mutta se mistä joku kirjoittaa, siitä kaupungin kerma vaikenee. Tämä on kuin käänteistä anekauppaa 1500-luvulta, raha pyhittää kaiken. Sama jatkuu Uudessakaupungissa 2000-luvulla ainoastaan sillä erolla, että totuuden kysyjät joutuvat inkvisiittorien penkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!