maanantai 9. joulukuuta 2013

RANTANEN VALITTIIN SOTEJOHTAJAKSI!

Valtuusto on valinnut äänin  31-12 Rannan Uudenkaupungin sotejohtajaksi. Toisin kuin hallituksessa, nyt Persut olivat Rantasen valinnan takana. Veijo Nummi ei osallistunut valtuuston kokoukseen. Onko Persujen linjan muutoksen myötä Uuteenkaupunkiin tullut selkeä vasemmisto enemmistö ja onko Nummi heitetty/painostettu nurkkaan ja jättääkö hän pian hallituspaikkansa? Rantaselle menestystä ja työrauhaa vaativassa muutosjohtajan tehtävässään.


18 kommenttia:

 1. Sotejohtaja valittiin suljetussa lippuäänestyksessä. Persujen kanta tuli kuitenkin selville ryhän pj:n Markku Tuomisen kannatuspuheenvuorossa Sari Rantasen tueksi. - Veijo Nummi lienee määrätty " sairaaksi " eli pois valtuustosta ( varalla Matti Arvonen ), koska KH:ssa Nummi esittu virkaan Lisa Pelttaria, joka ei tainnut olla peruspersujen enemmistön mieleen .... ? - Varalle valittiin eri vaalissa Jutta Merilahti äänin 28 - 15.
  Taidettiin siis valita " uusi Helvi Heiniö " vanha n Heiniön tilalle eli sosiaalitantta, joka tuskin rohkenee olla JOHTAJA ja tehdä niitä tarpeellisia rakenteellisia uudistuksia, kun sote, käyttää > 10 % enemmän verovarojamme kuin verrokkikunnat. - Eli pieleen meni tämäkin vaali !

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommentista! Rantanen saattaa olla vaikka pätevä työhönsä eikä ole hänen vikansa, jos tuli valituksi kyseiseen hommaan. Sattuu vaan olemaan niin, että kovinkaan moni ei tiennyt tuon taivaallista Rantasesta tai muista hakijoista - DEMOKRATIAA EI TOIMI ILMAN TIETOA! Perusongelma on se. että valtuusto lähti yksimielisesti tekemään päätöstä täysin olemattomilla tiedoilla. Kuinka koko valtuusto voi alistua moiseen - kerrassaan käsittämätöntä!

  VastaaPoista
 3. Se on nyt siinä. Kaikki jatkuu ennallaan.

  VastaaPoista
 4. niin just.Kunnallinen uneliaisuus jatkuu..unohtakaa tehokkuus..

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja viesteistä! Kuinka täällä voi odottaa muutosta parempaan, jos valtuutetut eivät halua edes tietää sitä, mistä päättävät? Taas tehtiin yksi päätös, josta sanotaan sitä kritisoiville: Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa; pitää katsoa eteenpäin. Näin me valumme päätös päätökseltä. kokous kokoukselta, miljoona miljoonalta syvemmälle ja syvemmälle kohti taloudellisen manalan synkimpiä pohjaonkaloita!

  VastaaPoista
 6. Kovat ajat tulossa käsittämätöntä touhua, olettamuksia liian paljon huonoa valmistelua.
  Sitten äänestettiin omia päätöksiä vastaan.Myö säästetään, summa on tiedosssa, mutta ei tiedetä mistä, annettiin avoin valtakirja valtuuston ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 7. Juups. Tulipa oltua. 144000 euroa lisää ympärivuorokautisiin hoitopaikkoihin (4kpl), 45000e lisää 1.3.2014 alkavaan perhepäivähoitajien kk-palkkaan ja 27000e lisää Pyhämaan koulun kolmannen opettajan säilymiseen. 335000e pois katuvalojen vaihdosta. Paljon äänestyksiä. Näin muistaakseni.
  JAa

  VastaaPoista
 8. Sentään hoksasivat jos mitään ei päätetä ,niin päätetään siitä ettei mitään päätetä.

  VastaaPoista
 9. Musiikkivalinta kruunaa alustuksen. Kuunnelkaa sanoja. Ei jätä ketään kylmäksi, ehkä demarin, jos ymmärtää.

  VastaaPoista
 10. Terveyskeskus muistaakseni alittaa budjetin eli siellä kaikki kunnossa mutta sairaalan puoli eli erikois sairaanhoito taitaa taas ylittää budjetin joten siellä se ongelma on.

  VastaaPoista
 11. Otti ja tuota. Hyvää päivää, kirvesvartta...mitä sille valtionapuhakemukselle mahta kuulua ?

  VastaaPoista
 12. Talouden kohentaminen.

  Pukkilan kuntakin myönti rahaa LOTTOAMISEEN,kannattaisiko Uudenkaupungin hallituksen esittää jokin €kumäärä jotta saataisiin talous voittorahoilla kuntoon.Täällä,kun kaupunginhallitus tekee aina niitä "viisaita" esityksiä valtuutetuille.

  VastaaPoista
 13. Hyvä idea tuo lottoaminen, kaiken varalta. Ei sen tarvitse olla merkki epätoivosta.

  VastaaPoista
 14. Ei vara venettä kaada, ei...

  VastaaPoista
 15. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Upseerit johtivat viime hallitusta ja jotain lautakuntaakin ja kyllähän nyt lomat pyörii - ikävä vaan, että ei olla intissä! Jos terveyskeskus ei hoida toimintojaan, kuten esim. iltapäivystystä, syntyy siitä tietenkin säästöä. Mutta vastaavasti sairaala joutuu paikkaamaan iltapäivystystä ja näin tarvitaan kallista erikoissairaanhoitoa. Lotto korjaisi, vaikka yhdellä jätetyllä rivillä, taloutemme todennäköisemmin kuin nykyiset päättäjät!

  VastaaPoista
 16. Kysymys varavaltuutetulle Valkoselle?

  Kun sinä olet kiinnostunut kaupungin talousasioista,kerroppa nyt julkisesti mitä hyötyä ja säästöjä on tämä HINKU hanke tuonut kaupungin talouteen,kun lätyskässä taas ylistettiin.

  VastaaPoista
 17. Onhan se homma semmoista -toivotaan, toivotaan - touhua. Poliitikkojen on vaikea mitään kuntoon saattaa, Työn pitäisi lähteä liikkeelle virkaportaasta, esittelystä. Jos yhdestä esittelijästä saadaan kansallisankari kaupungin tähän tilaan saattamisesta, kai toisesta voisi tulla jonkin sortin sankari asioiden kuntoon tuottamisesta ?
  Valkoselta hauska huomio lotosta ja päättäjistä !

  VastaaPoista
 18. Kiitos käynneistänne ja kommenteista! Sain tietoa eilisestä kokouksesta ja pistin siltä pohjalta uuden alustuksen. Hinkuhankkeesta ei ole ollut mitään konkreettista hyötyä, päin vastoin, sen älytön hyysääminen on kustantanut kuntalaiselle maltahia! Eetu on ihan oikeassa. Ongelma on vain se, että po. virkaporrasta pitäisi ensin virittää tai uusia toimintakuntoon.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!