torstai 19. joulukuuta 2013

OVATKO SALAILULLA JA LÖPSÖYDELLÄ TEHDYT VASTUUT LAUKEAMASSA KAUPUNGIN MAKSETTAVAKSI?

Kokenut virkahenkilö lupasi puolitoista viikkoa sitten  lähettää minulle viikon sisällä erään koulututkimuksen. Kuten osasin, aikaisempien kokemusten perusteella, ennalta uumoilla, ei tämä tunnetusti kokenut virkahenkilö pitänyt lupaustaan.
Seppo Nikula kysyi valtuustossa: Missä on kaupunginjohtajan valtuuston istuntoon lupaamat säästöehdotukset? Tähän kaupunginjohtaja vastaa: -Lupasin tuoda säästöehdotuksia valtuuston istuntoon mutta en sanonut tuovani niitä tähän istuntoon.

Tuosta istunnosta on kulunut jo puolivuotta, eikä kaupunginjohtajan taholta ole pienintäkään havaintoa lupauksen lunastamisesta, säästöjen tuonnin muodossa. On vähän kuin sovittaisiin, että lähdetään perjantaina saunomaan: Minä ostan kaljat, sinä tuot makkarat ja tulet hakemaan perjantaina klo: 16:37. Toinen odottaa perjantaina klo:16:37 alkaen aina kyllästymiseen saakka ja lopulta soittaa kysyen: Meidän piti mennä saunomaan tänään 16:37 ja lupasit ostaa makkarat ja tulla noutamaan. Soittaja tarjoaa vastauksen: Lupasin tulla hakemaan sinut perjantaina 16:37 ja ostaa makkarat, mutta en sanonut minä perjantaina.

Meidän virkahenkilöidemme käytös on edellä esitettyjen esimerkkien kaltaista eli kaikessa röyhkeydessään pöyristyttävän kuvottavaa. He käytännössä johtavat tätä kaupunkia öykkäröinnillään. Asian tolan ymmärtäisi, jos kaupunkia olisi virkahenkilöiden esittelyllä johdettu menestykseen; mutta tilanteemme on kokonaan toinen eli menestyksen sijaan olemme ajautuneet kuilun partaalle. Joskus, vuosia sitten, teimme valtuustoaloitteen, jotta virkahenkilöiden, luottamushenkilöihin kohdistuva yliolkainen suhtautuminen haistatteluineen loppuisi. Tuolloin luottamushenkilöt alistuivat nöyristellen osaansa ja entinen meno sai jatkua ja paisua.

Viimeistään nyt luottamushenkilöiden on otettava itselleen se rooli, minkä laki heille takaa ja minkä mukaan laki odottaa luottamushenkilöiden toimivan. Kaupungin omistamien yhtiöiden tiimoilta kuuluu niin voimallisia huhuja kaupunkilaisten piikkiin otettujen miljoonariskien mahdollisista laukeamisista, että on kohtuullista antaa valtuustolle selkeä ynnä tarkka selvitys "salassa tehdyistä" kaupungin kontolle otetuista miljoonien vastuista. Haluaisin hallituksen määräävän  valtuustolle ja paikalle saapuville kaupunkilaisille pidettävästä selkeän infotilaisuuden kaupungin yhtiöiden tilasta ja kaupungin "salatuista" riskeistä!

Aikaisemman valtuustokauden aikana löpsöt luottamushenkilöt vetivät nimiä pareihin, joita eivät edes halunneet katsoa. Nämä nöyristelijät täytyy eliminoida vallankäytöstä, sillä he eivät osaa muuta kuin antaa vallan pois. Raken blogi vuodelta 2010 kertoo karulla tavalla kuinka suruttomasti ja vastuuttomasti viime valtuustokauden veijarit hoitivat kaupunkilaisilta saatua mandaattia:

keskiviikko, 25. elokuu 2010

Pöytäkirjojen hyväksyntää...

Tuossa jossain toisessa uusikaupunkilaisblogissa kommentoitiin pääomasijoitusrahastoa, joka kaupungillamme on. Tuli mieleen taas yksi näistä kaupunginhallituksemme erikoisuuksista, perinteistä, joita on kyseisessä pyhäkössämme ollut. Ja on muuten edelleen. Kymmenen kannattajaa on tällekin systeemille pöydän ääressä.
Tarina on seuraavanlainen:
Eräänä päivänä kokoontui kaupunginhallitus maanantaimöötteensä. Ja kas, samana päivänä oli kokoontunut myös sijoitustoimikunta. Jotain kiireellistä rahanjakoa toimikunnassa oli päätetty, sillä kokouksen "pöytäkirja" tuotiin hallituksen hyväksyttäväksi samana päivänä. Käytännössä se on aina pykälässä 3 joka ikisessä esityslistassamme, missä seisoo päätösehdotuksena vakiolause:
"Kaupunginhallitus päättää, että koska edellä mainittujen lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksissä EI OLE TARKOITUKSENMUKAISUUDEN TAI LAILLISUUDEN suhteen huomauttamista, kaupunginhallitus ei ota niissä olevia asioita käsiteltäväkseen vaan antaa luvan päätösten täytäntöönpanemiselle."
Käytännössä nämä "pöytäkirjat" ovat vain lauseena esityslistassa tyyliin "Sijoitustoimikunta pp.kk.vvvv".
Kun tuo sijoitustoimikunnan "pöytäkirja" eli rivi tekstiä tuotiin erillisellä paperilla hyväksyttäväksi, menin kysymään, saisinko nähdä pöytäkirjan, eli sen, voinko omalta osaltani olla tekemässä TIETOISTA päätöstä tarkoituksenmukaisuudesta ja laillisuudesta. Äimistys oli melkoinen, kun johtava virkamies ilmoitti, että se on salainen pöytäkirja.
Eli käytännössä homma siis menee niin, että minä hallituksen jäsenenä annan omalta osaltani hyväksymisen pöytäkirjalle näkemättä siitä riviäkään! Erikoista mutta totta. Ainakin Uudessakaupungissa.
Sain asiasta sapiskaa ja minulle kerrottiin, että näin on toimittu kymmenen vuotta. Okei, kymmenen vuotta on toimittu, mutta mitä sitten? Mielestäni sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, jos ankat ovat hypänneet kaivoon toinen toistensa perässä kymmenen vuotta ajattelematta asiaa sen enempää ja nyt yksi ankka kummastelee koko asian mielekkyyttä.
Siinä sitten kannettiin eteeni sijoitustoimikunnan sääntöjä, mutta en minä sieltä ainakaan löytänyt mitään sellaista, miksi kaupunginhallituksen jäsen ei kokouksessa pöytäkirjaa saisi eteensä jos sitä pyytää.
Ilmeisesti tämä on sitä paljon mainostettua avointa hallintoa, mistä Uusikaupunki pian tunnetaan kun oikein nettisivuilla sitä mainostetaan"

374 kommenttia:

 1. Minkäköhän ns. oikeustoimilain perusteella pöytäkirja voi olla muka salainen? Ketä tälläistä on suustaan päästänyt? Ja hevoset jo hirnuu taas..

  VastaaPoista
 2. Varmaan useampia, ainakin kuntalaki, henkilötietolaki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä kumpikaan paikkaansa. Niin kunnissa kuin yhtiöissä on annettava hallituksen jäsenelle kaikki se tieto, jota hallituksen jäsen toimessaan tarvitsee. Mikään laki ei säännöstele hallituksen jäsenen tiedonsaannin rajoja.

   Poista
  2. jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu

   Poista
 3. äänetön yhtiömies19. joulukuuta 2013 klo 19.19

  Ymmärrän hyvin ja ymmärsin silloinkin kun Tähtinen tuon kirjoitti, että pitäähän nyt hallituksen jäsenen tietää mihin paperiin nimensä panee. Nyt meillä on kaksi juristia, toinen vetää tarkastuslautakuntaa. Luulisi jotain muutoksia ns. "normaaliin menettelyyn" tulevan. Harmi, että siellä Kokoomuksessa on se eri suuntaan linjanvetäjä sotkemassa asioita. En kuitenkaan NIkulan usko odottavan koko valtuustokautta jotain kysymäänsä, enkä toisaalta epäile hetkeäkään Timo A. Järvisen tarkoitusperiä. Hyvin avoimesti hän ainakin toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaisten pöytäkirjojen osalta kyseessä on ilmeisesti vain tiedoksianto kokouksen pitämisestä.

   Poista
  2. Millainen on salainen pöytäkirja kunnallishallinnossa? Minkä lain pykälän mukaan pöytäkirja on salainen? Joku tietäjä voisi osoittaa sellaisen pykälän .

   Poista
 4. Paskan marjat Jahwe! Eihän teille politikoille mikään kelpaa: säästää pitäisi niin, että kaikki sais kaikkee lisää. Järvinen torppasi kokkareiden puolesta Pyhämaan koulun pienentämisen ja Nevavuori itki, että VIRKAMIEHET SALAA VALMISTELEE säästöesityksiä. Ei munakasta tehdä rikkomatta munia.
  Änkyrä

  VastaaPoista
 5. Mää en ihmettelis enä vaik ne toril tarjotu makkarakki olisiva veromaksajien rahoil ostetui... mut kyl mar toi 19:20 ihan oikkias on. see tul ku Kosken suust: tee olet ni tyhmi!

  VastaaPoista
 6. Sijoitustoimikunta. Ketä sellaisen on valinnut?

  VastaaPoista
 7. Edellinen on hyvä kysymys: miksi on sijoitustoimikunta, kun ei ole mitään sijoitettavaa?

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailuista ja viesteistä! Olisihan järkevämpää lopettaa rahojen tuhlaaminen totaalisiin älyttömyyksiin eikä etsiä säästöjä kouluista ja vastaavista, jotta voidaan jatkaa älyttömyyteen törsäämistä. Mielestäni ensimmäiseksi pitäisi avata nuo yhtiöt kansalle ja valtuutetuille, jotta tiedetään onko ja jos on, niin minkälaisia paukkuja odotettavissa odotettavissa.

  Ei kenenkään tarvitse pistää lukematta nimeään mihinkään papereihin, kaikkein vähiten luottamustehtävässä. Vain täysi idiootti on tehnyt niin kymmenet vuodet. Kaipa kun aikansa on pistänyt papereihin idioottina nimiä, täytyy samaa jatkaa, jottei paljasta olleensa idiootti. Onhan tämä ollut aivan käsittämätöntä vastuuttomuutta. Vain julkisen sanan suosiollisella avustuksella, samat sählät ovat saaneet jatkaa vuosikymmenet! Merkittävä osa heistä istuu vieläkin päättäjien pöydässä!

  VastaaPoista
 9. Päätös: Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti valita sijoitustoimikuntaan:
  Jäsen Varajäsen
  Merja Koski Mauri Rostén
  Harto Forss Henna Jokinen
  Seppo Nikula Lasse Virtanen
  Mauri Kontu Rauli Rauhala
  Sijoitustoimikunnan esittelijäksi ja sihteeriksi valittiin talousjohtaja
  Anne Takala. Organisaation ulkopuoliseksi asiantuntijajäseneksi
  nimettiin Aboa Venture Managementin toimitusjohtaja Heikki
  Tuomaala ja hänen varajäsenekseen sijoitusjohtaja Mika Ali-Rantala.

  http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20132235-10.PDF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaisista asioista ei siis tiedä edes kj

   Poista
 10. Jos on kerran hallituksen asettama toimikunta niin hallituksella on yksiselitteinen oikeus saada asettamaltaan toimikunnalta tarvittava tieto päätöksentekonsa pohjaksi. Aika monta pääomitettua hanketta on mennyt viimeisen viiden vuoden aikana konkkaan. Ja toimikunta sen kun jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä päätöksenteon? Valitessaan sijoitustoimikunnan, on hallitus siirtänyt päätäntävallan ko asioista sille

   Poista
 11. Hallituksella on otto-oikeus asettamiensa alaryhmien toimiin.

  VastaaPoista
 12. Siis hallitus on hyväksynyt kaikki sijoitustoimikunnan päätökset.

  VastaaPoista
 13. Soijatehtaan työntekijämäärä jää 67. Koski puhui yli tuhannesta. Kaupunki ja vesi teki miljoonien investoinnit. Ketkä päättivät? Etanolitehdasta ei tullut ollenkaan. Sinne meni puolimiljoonaa. Kuka nämä päätökset on tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä varmasti menee läpi väite, että Koski on luvannut yli tuhat työpaikkaa soijatehtaalle. Haluaisin kyllä kuulla, missä ja koska kyseinen lupaus on annettu ?

   Poista
  2. kaiken kaikkiaan tulee tuhansia työpaikkoja, hehkutti degeneroitunut lehti...

   Poista
 14. "Koski puhui yli tuhannesta"
  Jotain rajaa valehtelullekin. Joku voi jopa uskoa

  VastaaPoista
 15. No ehkä ne Pukkilan kunnan valtuutetut jotka esittivät kunnan budjettiin noin 2000 euron määrärahaa lottoamiseen. Oliskohan paikallinen kh vai valtuusto päättänyt kunkin viikon lottonumerot? Ugissa on nyt massiiviset panostukset Pukkilan lottoon verrattuna.

  VastaaPoista
 16. Stealteamin piti tehdä Ukista teräskeskus ja tuoda 1 500 työpaikkaa. Soijatehdas ja voimalaitos 500 työpaikkaa. Etanolitehdas 100 työpaikkaa. Nåin puhui Koski valtuustossa.

  VastaaPoista
 17. äänetön kuntalainen19. joulukuuta 2013 klo 22.00

  Mielenkiintoinen yksityiskohta tuossa sijoitustoimikunnassa on se, että nykyinen KJ ei siinä ole, mutta vanha on.

  VastaaPoista
 18. Java Valkosen mierlestäni hyvä yhteiskunnallinen viesti näkyy nyt laajalti facebookissa, Hänellä on kai noin 800 kaveria. Tuo yhtiöittäminen ja konsernitouhu on kaikilta Suomen kaupungeilta hieman hakusessa.
  Hyvä, että pidät ääntä ! Valitettavasti noihin yhtiöihin ei helpolla pääse käsiksi, mutta mitä enemmän melskataan sitä enemmän on pakko tulla myös avoimuutta.

  VastaaPoista
 19. Kiitos vierailuistanne ja hyvistä kommenteista! Olihan lupaukset työpaikkojen suhteen melkoisia ja päätösten läpivienti hiukan yliampuvaa, mutta eiköhän viimeinkin olisi aika keskittyä toteutuneeseen eli koko kohelluksen hintaan. Viimeinkin pitäisi suhtautua syntyneeseen tilanteeseen realistisesti ja unohtaa illuusiot ja hyväksyä, etteivät ne toteudu. Jokainen mahdollinen penni on hyvä saada takaisin kaupunkilaisten kukkaroon, tuli se sitten esittelijöiltä tai esittelyn siunaajilta. Nyt toimikunnissa ja muissakin elimissä pitäisi katkoa yhteydet entiseen eikä uusia yhteyksiä menneisiin tekijöihin sovi synnyttää!

  VastaaPoista
 20. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288634410172.html

  http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/575452/Fidel+Castro+kehuu+veljeaan+Obaman+kattelysta

  VastaaPoista
 21. Ei muuta kun koko sivun juttu huomiseen lehteen että kaksi rehtoria on tehnyt tutkintapyynnön samanaikaisesti yhdestä valtuutetusta. Sillä on kiire päästä esityslistalle vielä hallitukseen vaikka ei asiaan edes kuulu. Otetaan siihen lehtijuttuun lausunnot vielä parilta virka mieheltä ja ykköspoliitikolta. Syytetyltä ei kysytä mitään. Hyvin se isku ajoittuu tilaustyönä. Runtataan yksi oikein kunnolla. Lopputuloksella niin väliä. Sääli on sairautta näin joulun alla. Näin Ukissa kolme vuotta sitten. Terveisiä Alepposta.

  VastaaPoista
 22. Se oli niin uutta, se sananvapaus. Tuolloin.

  VastaaPoista
 23. Raukkamaisin ja ammattitaidottomin työsuojeluoperaatio mikä on milloinkaan nähty (3 vuotta sitten U:gissa). Mutta virka on virka ja eikä virkavirhekään näytä muuttavan mitään. Ehkä ns. "syytetyt" olisivat voineet itsekin tehdä jotain ?

  VastaaPoista
 24. http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/575036/Paivahoitoa+nollavuokralla

  Miten UKIssa? Ollaan hiljaa vaan.

  VastaaPoista
 25. "Turku 22.11.2011 klo 10:39 |
  Soijajalostamo on lottovoitto Uudellekaupungille
  Uuteenkaupunkiin rakennettavan soijajalostamon rahoitus on varmistunut. Kokoon on saatu 100 miljoonaa euroa. Nyt kun rahoitus on selvinnyt, alkaa laitoksen rakentaminen ja organisaation luominen.
  Tehdas jalostaa soijaproteiinia rouheeksi eläinrehuteollisuudelle ja biopolttoaineeksi.

  - Hanke on verrattavissa autotehtaan ja rikkihappotehtaan tuloon aikanaan, sanoo Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Kari Koski.

  Hän kertoo, että käynnistyttyään soijatehdas työllistää suoraan 150 ja välillisesti arviolta pari sataa henkilöä Uudessakaupungissa. Lisäksi kaupunki saa lisäenergiaa.

  - Tehtaan viereen tulee voimalaitos, joka on melkein 100 miljoonan hanke. Voimalaitos tuottaa höyryn soijalaitoksen ja pari muulle laitokselle ja kaukolämpöä. Laitoksen toteuttaa paikallinen energiayhtiö, sanoo kaupunginjohtaja Koski."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus asioita seuraileva20. joulukuuta 2013 klo 10.03

   Ylläoleva lausunto on sentään realistinen. Toistaiseksi kai 60 henkilöä työllistyy. Paikkakunnan lehti innostui kai näistä etanoli yms. hankkeista liikaa ja sai kaupunkilaiset vallan sekaisin ihastuksesta. Mutta tuhansilla työpaikkoja hehkuteltiin.
   Lehdistön tehtävä on uutisoida asioista, mielellään krittisesti, eikä luoda itse katteettomia pilvilinnoja. Nehän heijastuvat saman tien päättäjiin, jotka eivät aikaisemmin saaneet muualta tietoa kaupungin asioista.
   En tiedä, onko toimintakulttuuri yhtään muuttunut.


   Poista
  2. Muistan itsekin puhutun tuhannesta (ei tuhansista) työpaikasta, johon sisältyisi myös autotehtaan Mercedes-projektin myötä työllistyvät. Autotehtaan tiedote 24.7.2012:

   Nykysuunnitelmien mukaan A-sarjan valmistuksen ansiosta Valmet Automotive voi työllistää lomautetut henkilöt (keskimäärin 300-400 vuonna 2012) vuoden 2013 aikana. Vuodesta 2014 lähtien uusia työpaikkoja syntyy muutamia satoja riippuen tuotantovolyymien kehityksestä Valmet Automotiven tuotelinjoilla.

   Poista
 26. 100 miljoonan voimalaitoshanke ja soijatehtaan 2. vaihe ovat vielä niitä optioita jotka odottaa tuloaan. Telakalla ja satamassa onkin huonompi tilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakkasuomensanomat kirjoitta tänään Vakka-Suomi nimetään kriisialueeksi. Päätökseen vaikuttavat työpaikkojen väheneminen Uudessakaupungissa sekä muuttotappio, todetaan eilisessä hesarissa.

   Missä on Jussilan kirjoittamat työpaikat ja ennenkaikkea valoisat tulevaisuuden näkyvät koska ne realisoituu??????

   Poista
 27. yx tavallinen kaupunklaine20. joulukuuta 2013 klo 11.23

  Oli se muuttotappio näkyvissä jo K.Kosken aikaan, itse asiassa koko hänen aikanaan. Ehkä hänen ansionsa on ollut taistelu näitä tuulimyllyjä vastaan? Ja U:gin sanomien tehtävänä on ollut kuten Sancho Panzankin: ylistää isäntäänsä. Olen kyllä Valkosen kanssa samaa mieltä siinä, että yritykset elävöittää kaupunkia olivat kovin "hallipainotteisia" - ei niinkään kaupungin koko ilmeen kannalta tehokkaita.

  VastaaPoista
 28. Javan valtuuston parhaaksi talousasiantuntijaksi nimeämä Aaltonen on saanut rajattomasti ihailua kirjoitettuaan Yardian vaikeuksien johtuvan siitä, että Yardian menot ovat tuloja suuremmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ketju reaktio kirjoitti 20.12.2013 klo 15.43

   Poista
  2. Oleppas tarkkana näin ei juha kirjoittanut, voi voi kun tekstin ymmärtäminen oooo sitten joillekkin tosia vaikeaa.

   Poista
 29. Katselin sitä keskusteluketjua eikä paljon keskustelun sävy vakuuttanut: hänen viimeinen toteamansa oli irroitettu kokonaisuudesta, jonka jotkut loppupuolella ketjua totesivatkin eli "jos vuokratulot loppuvat, velat tulevat veronmaksajien niskaan". Eikä kyse ole pikkurahoita näissä hallihommissa.

  Kannattaa aina myös muistaa, että Aaltonen ja Novidan rehtori ovat erittäin huonoissa väleissä. Hyvin erottaa nuo "neronleimauskset" tekijänsä näköisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kommentti ja sitä on ihmetelty etteikö se ole talousgurulle selvää, että tulojen tulee olla menoja suuremmat.

   Tulot&menot
   Niin kauan kattavat kun vuokratuloilla saatava tulovirta on suurempi kuin pakolliset kiinteistönpito- ja lainanhoitokulut.

   Poista
  2. Niinhän tuossa juuri sanottaan että tulojen on oltava menoja suurempia eli sen voi sanoa myös että Niin kauan kattavat kun vuokratuloilla saatava tulovirta on suurempi kuin pakolliset kiinteistönpito- ja lainanhoitokulut. Tämähän liittyi alkuperäiseen kysymykseen että kattavatko tulot menot

   Poista
 30. Kiitos vinkistä (13:53). Minäkin menin Forssin blogiin, vaikka olin päättänyt olla menemättä. Sinne ei Aaltosen, Kankaan eikä T.A. Järvisen kannata omilla nimillään mennä, ei sen puoleen kenenkään muunkaan. Vaikka toisin yritetään väittää, on Forssin blogi selkäänampujia täynnä. Mutta Forss itse nauttii, kun häntä älykkäämmät saavat puskista siipeensä. Mies on itse ilmoittanut, että keskustelu on rikkaampaa kun anonyymit pääsevät osoittamaan rohkeasti luovuuttaan.
  Siellä onkin sitten bloginpitäjän, ainoana nimellään esiintyvän mukava jeesustella ja olla viisaan oloinen.

  VastaaPoista

 31. http://www.taloussanomat.fi/yritykset/protestit/protesti-294044/?n=2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhut kertoo, että lisää rästejä odotettavissa??????
   Olettoko ottaneet huomioon, etä kaupunkin saama valtionapu pienenee noin 9e/asukas vuonna 2015, mistä otetaan vastaava summa kattamaan menetyksen.

   Poista
 32. Eikö se ole niin, että Forssin blogissa pitää olla järkevä kommentti. Täällä riittää kunhan törkeästi haukkuu eräitä niin saman mielistä kommenttia tulvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harton blogis haukututaan ilman mitään perusteita johon harto itse myös syylistyy ajoittain.Oikein lehden välityksellä myös syylistynyt lynkkausporukkan ja vielä vienyt omanpuolueen syyttömät mukaann. On tämä nyt sitten haukkumista tai solvaamista jokainen voi asian tarkistaa lehdestä.

   Poista
 33. Kun yksi uppoaa niin20. joulukuuta 2013 klo 16.08

  http://jaavaat666.blogspot.fi/2013/08/jaihan-meille-halli-kuinkahan-mones.html

  VastaaPoista
 34. Oy Shippax Ltd (0576710-4)
  Määräpäivä: 29.11.2013
  Kotipaikka: Uusikaupunki
  Kuulutuslaji: Yrityssaneerausmenettelyn aloittaminen

  VastaaPoista
 35. http://yritys.taloussanomat.fi/y/stemcor-service-center-oy/uusikaupunki/2114010-9/

  VastaaPoista
 36. http://www.aluesanomat.fi/uutiset.php?id=2200

  VastaaPoista
 37. Etkö sinä kommentoija (16:10) koskaan lue kommenttiketjuja kokonaan ? Aaltosen kommentissa oli myös ennuste tulevasta...NIIN KAUAN KUIN. Pakko myös myöntää, että Aaltonen jättää tahallaan noita keskeneräisiä kommentteja, että vihamiehensä pääsee irrottelemaan.
  Hän kyllä osaa yhtiökirjanpidon, sen taas tiedän virtuaalimaailman ulkopuolelta. Myös Valkonen tietää ja moni muu.
  On muuten suuri rikkaus, että saa vihamiehiä. Ja mitä U:gin valtuustoon tulee, ei ole kovin ihmeellinen teko olla sen joukon kärkipään talousmies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulot&menot kirjoitti 19.12.2013 klo 08.52

   Niin kauan kattavat kun vuokratuloilla saatava tulovirta on suurempi kuin pakolliset kiinteistönpito- ja lainanhoitokulut. Telakanmäellä on jo tehty erinäisiä rahoitusjärjestelyitä ja suurin lainatakaaja on Ukin kpi. Siis Yardia Oy:ssä.
   JAa

   Poista
 38. Ukilaisten veronmaksajain rahojen käyttöseurantaryhmän tutkintasihteeri20. joulukuuta 2013 klo 17.47

  Tiedän jo etukäteen, että linkit avattuanne Teitä alkaa nyppiä entistä enemmän määrätyt asiat. Mutta kuitenkin tämä nyt julki tulkoon. Myös Valkosella on tapana jättää jotain pois kommenteistaan joten mennäänpä eteenpäin.
  Silloin kun yritys poistuu
  Ennakkoperintärekisteristä
  ja lakkaa olemasta
  Liiketoiminnasta alv-velvollinen
  niin silloin on jotain vinossa.

  Tässä taas esimerkkejä kaupungilta pääomalainaa saaneista yrityksistä, joille on annettu pääomalainaa
  80000€, 84000€ ja 45000€, mutta ei tässä järjestyksessä. Lisätään listaan vielä Markkinoiville Oy 50000€,
  Kolibriauto Oy Ab 60000€. Aiemmin Solwood Oy 83250€

  http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=1726146&tarkiste=F0E31E94FA8261B55570FD23B7823C8356EF0120&rekhist=true&path=1547

  http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2005469&tarkiste=9C180BBA7608BDC6882289B2C5D348565E588970&rekhist=true&path=1547;1631;1678

  http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=782899&tarkiste=BA109DC2E1162B2089C2649885704CD0EFCDF5A9&rekhist=true&path=1547;1631;1678

  http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=1787174&tarkiste=8C34CEFDE0B58CBB935427652AC38AA2F541144B&path=1547;1631;1678


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÄÄOMASIJOITUSTOIMIKUNTA on heti lopetettava!!! Ellei tuollainen veronmaksajain rahojen jako yrityksille, jotka valtaosin ei edes toimi paikkakunnalla, ole rahan spekulatiivista jakamista niin mikä on. Se Pukkilan kunnan 1800 euron lottoko? Haloo. Herätkää rahanjakajat. Taas on tulossa konkurssien myötä menetyksiä näihin "SIJOITUKSIIN" kymmeniä tuhansia!!!

   Poista
 39. Se oli jossain vaiheessa oikein vitsi, että mennään U:kiin ja lainataan kaupungilta rahaa. Mutta kun katsoo noita "ikivihreitä" paikallispoliitikkoja, ei ihmetytä yhtään. Saako näin sanoa? No saa, kun ei pane nimeään näkyviin.
  Kysymys kuuluu: kuinka kauan kaupungin selkäranka kestää ? On vielä nuo jättesuuret konsernivelatkin, joista ei oikein saisi myöskään puhua. Ei ainakaan Tontonmäestä, eikä ainakaan Forssin blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on ihmisiä jotka ovat tehneet oikeesti töitä eivätkä vain soittaneet suuta blogeissa
   http://kirjoituksiasalosta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116498-uusikaupunki-neuvoo-saloa

   Poista
  2. Voisitko ystävällisesti kertoa mistä olet tehnyt em. johtopäätöksen. Forssin blogissa on viime päivät keskusteltu Yardiasta, keskusteltu nimenomaan, eikä vain syytelty. Tontonmäestä on siellä keskusteltu vuosia ja Forss jopa selvitti muiden mokat Tontonmäessä.

   Poista
  3. Lukekaa vakkis tänään.Kysyn meneekö ukilla hyvin.

   Poista
  4. sano sitten 19.39 miksei siellä Forssin blogissa kukaan enää viitsi kirjoittaa nimellään ? Aaltonen nyt vielä oli sen verran pölö, että meni nimikirjaimensa sinne laittamaan. Turhaan mokasi (pätevä äijä) itsensä !
   Eipä täsäkään blogissa muut kirjoita nimellään kuin Valkonen ite ja Aaltonen.

   Poista
 40. Forss oli entisen menon pahin siunaaja.

  VastaaPoista
 41. Ei niitä oikeastaan voi yksilöidä sanottaskos enemistö Heikki Valan johdolla.

  VastaaPoista
 42. oh-hoh. Kommentattori 19:39 varsinainen komeljanttari on. Tontonmäen ongelmat ovat ja olivat kaikenaikaa tiedossa. Ei niitä kukaan ole selvittänyt. Myytyä sentään saatiin jonkinlaiseen hintaan ja velkaa JÄI KAUPUNGILLE noin. 1,6 miljoonaa euroa.
  Sitä Pyhämaan Pientalot OY:tä ei korjattu taloyhtiön yhden jäsenen vaihdolla, vaikka olihan Forss sinne parempi vaihtoehto kuin joku "uuno" untuvikko, joka sinne ensin valittiin.
  Asia on niin, että ennen kuin Forss sinne meni, sovittiin tarkkaan joka ainoa pöytäkirja asiantuntijoiden toimesta, että saadan kaupunginhallituksen tahto siellä läpi. Seuraavaksi joku varmaan väittää, että Forss korjasi edellisen kaupunginjohtajan esittelynkin...ei nyt kannattaisi yliarvostaa jotain Kh:n ikämiesjäsentä, joka tavallan antoi vain arvovaltansa käyttöön. vai kirjoittiko Forss kaikki osakepääomapaperitkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Java teki aloitteen kauan sitten, että huutokaupataan talot Fors ja muu hallitus toteutti Javan aloitteen.

   Poista
 43. Java on maalannut piruja seinille. Ei mitään muuta. Java esti talojen haukkumisella Tontonmäen talojen myymise. Sellainen sankari Java on. Missä se nytkin piileekin.

  VastaaPoista
 44. En ymmärrä Aaltosen ja Javan ylistystä, ne ei saanut aikaan muuta kuin riidan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenen kanssa he ovat saaneet riidan aikaan? Alkoiko jonkun ahteri kuumottaa liikaa ja pinna paloi, niinkö?

   Poista
 45. Ne luulee että riitely on politiikkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi sekin kun aihettttaa veronmaksajille kahen millin tappion tarkastuslatakunna kertomukset on karua luettavaa ja talousluvut.
   Päättäjiä harhautettiin tietoisesti tontomäentaloissa näin kangas kertoi blokis.
   Aika paha yksin riidellä ja on suorastaan kiitoksen arvoinen asia, että puututaan epäkohtiin onneksi järvinen on hoksannut saman asian.

   Vielä kerran kiitos.

   Poista
  2. Ukilaisten veronmaksajain rahojen käyttöseurantaryhmän tutkintasihteeri20. joulukuuta 2013 klo 23.33

   Konkurssitieto Konkurssissa 02.07.2013
   Toiminimi TT-Group Oy

   Joko selvisi paljonko pääomalainaa kyseille yritykselle annettiin? Kumpaa veikkaatte, 80000€ vai 84000€?
   Klo 17.47 kirjoitetusta kommentista löytyvät seuraavat,uudet nimet linkkeinä viranomaissivulle ja kaikille niille on jaettu pääomalainaa.
   Kaikki pääomitetut yritykset ovat kulkeneet kahden virkamiehen seulan läpi. Toinen niistä on toimikunnan sihteeri.
   Toinen on ollut hänen esimiehensä,

   Poista
  3. Tälläisiatä asioista ei saa puhua see oooo riidan kylvämistä.
   Joku herra yrittää tontomäki tappiota laittaa javan piikkiin.

   Poista
  4. Walaa erotetaan kokoomuksesta. Syynä mm, ettei alistu ryhmäkuriin? Eihän Wala kuulu kok. ryhmään valtuustossa.- Niin, että missäs sitä RYHMÄKURIA sitten vasta onkin? Sekoomuksessa! Sehän on nähty, hall. pjtar kin palautetaan ruotuun vähän väliä. m.o.t.

   Poista
 46. Walalla noita selityksiä riittää. Haluja olla puolueen jäsen iilmeisesti on, mutta silti järjestelmällisesti äänestelee kokoomusryhmän takana valtuustosalissa omassa poterossa pääsääntöisesti kuten demarit. Näppärä politiikan tekemisen katsomus- liekö näkemyksellinen taittovirhe.

  Mutta selittäkääpä se, miksi Ukissa oli marraskuussa enemmän työttömiä kuin vuosi sitten samaan aikaan. Paikkakunnalehan on todistettavasti tullut oikeita uusia työpaikkoja ja suuri määrä lomautuksessa olleita autotekijöitä on palannut töihin. Alkaa olla perin omituista semminkin kun vielä väki kiihtyvässä määrin saavuttaa eläkeiän. Ja tämä uutinen oli yli puolet pienempi kuin Walan erottamisprosessi tarkoine historiatietoineen.

  Mitä tulee pääomasijoitustoimikuntaan, niin se pitäisi välittömästi lakkauttaa ja sitoa sen "kontolla" olevat rahat toisiin tarkoituksiin. Ei voi olla niin, että Uki lainaa veronmaksajilta keräämäänsä rahaa kaikkein huonoimilla ehdoilla kaupungin kannalta. Rahatuloutus takaisin kaupungille näiltä pääomalainaa saaneilta ei valtaosalla toimi ja muutenkin jakoperusteet ovat olleet uskomattoman ontuvia.
  JAa

  VastaaPoista
 47. Erään turkulaisen päätoimittajan mielestä Java Valkonen oli kohtelias ja avulias henkilö Tontonmäen myyntitapahtumassa. Päätoimittaja ihmetteli kirjoituksessaan Java Valkosta kohtaan käytyä ajojahtia samassa (netti) lehdessä. Samainen päätoimittaja miettii, että ehkä laajentaa yhtä julkaisuaan U:gin seudulle.
  21:31 tullut kommentti on täysin ääliömäinen - jo sen takia, että siinä taas niputetaan Valkonen ja Aaltonen. Onko kyse tietystä tahosta ? Siitä MKK tahosta. Valkonen ehkä värikkyydellään voi saadakin ahdistusta kusipäitten keskuudessa aikaan.

  VastaaPoista
 48. Upseerit ja herrasmiehet. Eiköhän tuo Wala joutaisi jo sivuun kykypuolueesta. Miehellä on jäänyt joku vimputin päälle eikä uudistusmielinen puolue koulutettuine edustajineen jaksa tällaistä sietää. Nyt on todellakin kyse nuoremman sukupolven selviytymisestä eikä saavutettujen sotilaseläkkeiden takaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudistusmielinen?? Johan vitsin murjasit!

   Poista
 49. Noissa vois valtiokin säästää. 50- vuotiaita äijiä pääsee täydelle eläkkeelle ja vielä useampi mene työmarkkinoille ja saa toisen työn.

  VastaaPoista
 50. No niin. Päästiin asiaan. Nämä (puoli-ikäänsä eläkkellä olevat) polkevat jalkaa lattiaan ja käyttäyvät kuin kakarat hiekkalaatikolla. varmaan se emäntäkin on nauttinut eläke-eduista jo pitkään. Onko näiden änkyröiden paikka veronmaksajien edunvalvojina ?

  VastaaPoista
 51. Kiitos kaikille vierailuihmisille ja viestinjättäjille sekä terveiset keskeisestä Suomesta! Itse olen otettu, kun minut niputetaan Juhan(vain Aaltosen) kanssa. Olemme luottamustoimissamme kyselleet, esittäneet ja kannattaneet, joten riitelyä ettei löydä tallenteilta ettekä pöytäkirjoista - vain huru-uutisista! Juhan(edelleen Aaltosen) kanssa käymiä keskusteluita saattaisi, joku nyhverö pitää riitelynä esitystyylin, kevyen vinoilun ja äänenkorotuksen puolesta. Kuitenkin hyvin on asiat saatu keskenämme hoidettua ja jos yhteisymmärrystä ei ole syntynyt, molemmat ovat hyväksyneet tilanteen ilman jälkimökötyksiä tai porojoen sieraimeen vetoa. Ainoastaan kokeneen sivistyspalvelujohtajan kanssa käydyt keskustelut ovat verrattavissa ja ohittavat Juhan(yhä Aaltonen) käydyt keskustelut ikimuistoisuuden.

  Kokoomuksella ei käsittääkseni ole ollut ryhmäkuria tämän valtuustokauden aikana. Viime kaudella sitä ainakin yritettiin. Puheenjohtaja vaati ryhmää syömään sopimuksen huutamalla kuin kastroitava norsu: NÄYTÄTTE ÄÄNYSTYSLAPUN VIERUSTOVERILLE! Eipä toiminut ryhmäkuri tuolloinkaan. Tämän seurauksena ryhmän nimeä käytettiin julkisessa tiedotusvälineessä, antamalla yksimielinen kuva, vaikka yli puolet ryhmän jäsenistä oli eri mieltä ryhmän nimellä allekirjoitetun ja julkaistun tekstin kanssa.

  On ymmärrettävää, että, isossa ryhmässä, jotkut valtuutetut joskus poikkeavat äänestyksissä ryhmän enemmistöstä. Tilanne on kokonaan toinen silloin, jos poikkeaminen on jatkuvaa. Jo vaaleissa ihmetytti yhden oikeistotyypin toistuva yhteismainostaminen muutaman vasemmistotyypin välissä. Samoin ihmetytti kyseisen tyypin puheenjohtajaksi saama julkinen tuki, jota ei tullut omien taholta vaan vasemmistolta. Ehkäpä puolueiden pitäisi hiukan pohtia ketä ottavat vaaleissa listoilleen. Onhan koomista, jos Kokoomuksen listoilta valtuustoon valittu kannattaa puoluettaan jopa kommunistia vähemmän. Tätä koko hässäkkää ei olisi, jos huru-uutiset ei puutuisi törkeän puolueellisesti kaupungin ja jopa puolueiden sisäisiin voimasuhteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä mennään.

   Poista
  2. Kyllä vaan kokoomuksella on ryhmäkuri. Älä sinä Java väitä vastaan. Nyt moittivat Walaa, kun äänestää toisin kuin ryhmä. Ja tosiaan M J L on jo useasti palautettu ruotuun. Tosi on!

   Poista
  3. Kiitos käväisyistä ja viesteistä! Kirjoitan vain siitä, mitä olen itse havainnut. En kuulu po. puolueen sisäpiiriin. On hiukan eri asia olla joka asiassa puoleen kanssa eri mieltä kuin olla kerran tai pari kertaa eri mieltä. Jälkimmäinen lienee hyväksyttyä, mutta ensimmäinen lienee jo väärässä puolueessa oloa. En kerta kaikkiaan ymmärrä sitä, miksi roikkua puolueessa, jonka kanssa on joka asiassa eri mieltä. Miksei liity siihen puolueeseen, jonka kanssa on joka kerta samaa mieltä?

   Poista
 52. Koska tämä "päätoimittaja" Jussila mahtaa jäädä eläkkeelle ? vai kaatuuko vasta U:gin myötä?

  VastaaPoista
 53. Turussa on jätetty näistä päiväkodin maksamattomista vuokrista kaupungille kantelu valtakunnansyyttäjälle.

  VastaaPoista
 54. Mites Wala nyt toisin äänestää kuin ryhmä `? Onko ideologia kadonnut ? Silloin pitäisi vaihtaa puoluetta eikä demareihin liittyminen riitä, on mentävä vieläkin enemmän vasemmalle. Tuskin sekään riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikä on Walan ryhmä, mieti sitä!!

   Poista
 55. Haverinen taas on sen luokan osaaja, ettei varmaan ala kouluttaman...

  VastaaPoista
 56. Työttömyysprosentin outo nousu viittaa kenties siihen että paikkakunnan työntekijöitä on laajalti lomautettu tai irtisanottu. Eikö uudet ja vanhat teollisuuslaitokset nostakkaan kaupunkia jaloilleen?

  VastaaPoista
 57. Elämme vaikeita aikoja, tuskin kuitenkaan yksikään kaupunginvaltuutettu..ahtiaisilla, virtasilla, rosteneilla, waloilla, sjölundeilla ym. menee yhä hyvin. Eri lukunsa on nevahaapavuorelaiset, joilla on jo rällsinsä puolesta hyvä olo.

  VastaaPoista
 58. Viime hallitus kaudella talous täysin kuralla nyt koetettava uusin voimin, ei se ihmellisempää selitystä kaivanne.

  VastaaPoista
 59. Kiitos viestityksistä ja vierailemisesta! Ikävä vaan ettei nykyinen hallitus saa mitään aikaiseksi. Virkahenkilöt saavat kukkoilla kuten aikaisemminkin. Pistän kaiken toivoni tarkastuslautakuntaan, joskin sekin näyttää varsin saamattomalta.

  VastaaPoista
 60. Uusin voimin niin. Mutta olosuhtet senkun heikkenee. Edellisen hallituksen aikana toimi naurettankin hyvin tiedotuspolitiikka! Nyt ei enää kehdata vetää julkisuuten vastaavanlaisia "feikkiuutisia", joissa luvattiin mielikuvia enemmän kuin realismia. Ihmettelin lehden linjaa jo työelämäaikoinani, nyt olen jo eläkkeellä.
  Kovin usein en johdattele kanssaihmisiäni politiikkaan, mutta arvostan Timo A.Järvistä uutena toimijana. Ei näin pienessä kaupungissa kannata miettiä puoluesidonnaisuuksia. Muutoksesta olisin koska tahansa ehdottamassa J.Aaltosta kovimiinkin paikkoihin.

  VastaaPoista
 61. Kyllä toiminta kulttuuria on vaikea saada muuttumaan.
  Kaikki tuntee kaikki.

  VastaaPoista
 62. Hyviä uutisia niille, jotka ovat etsineet lainaa, koska asettua osastoilla, järjestää pienyritysten itselle tai vain etsivät henkilökohtainen laina? ongelma on ratkaistu tässä tulevat vain pystyy ja aito yritys, joka on valmis lopettamaan taloudellisia ongelmia, tarjoamme kaikenlaisia ​​lainan korko 3% ja saada lisää tietoa siitä, miten hankkia laina pääsette meidän yritys sähköpostitse (genuineloanservices@outlook.com)

  VastaaPoista

 63. Tarvitsetko kiireellinen lainan maksaa laskujaan tai yrityksen perustamiseen? Tarjoamme lainan erittäin edulliseen hintaan 2% ja myös antaa ulos lainan eri organisaation jos kiinnostaa ota nyt meidän email: kceeloans@outlook.com

  VastaaPoista
 64. Oletko liike mies tai nainen? Olet taloudellinen sotku vai tarvitset varoja oman yrityksen? Lainat tarpeen maksaa velkansa tai maksaa laskuja tai aloittaa mukava liike? Onko sinulla pieni luotto pisteet ja sinun on vaikea saada Pääomalaina paikallisten pankkien / muut rahoituslaitokset? Tarvitset lainan tai rahoitusta jostain syystä, kuten:

  (a) henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentamiseen,
  (b) Liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus,
  (c) Velka,
  (d) Hard Money Lainat,

  Tarjoamme laina alhaisella korolla 2% ja varmistettu, ei vakuuksia, tarjoamme henkilökohtaisia lainoja, velkajärjestelyihin lainat, pääomasijoitukset pääoma, yritysten laina, koulutus laina, asuntolaina tai luottoa jostain syystä. "Kuitenkin, meidän menetelmän avulla voit määrittää lainan määrä tarvitaan, ja kesto sinulla on siihen varaa, antaa sinulle todellinen mahdollisuus saada varoja tarvitset! Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse: habibsmithloans01@outlook.com

  VastaaPoista
 65. Kiitos postia, ymmärrämme, että olet tarvitsevat lainaa, kaikki me tarvitsemme sinulta on ymmärryksestä ja yhteistyöstä. meillä on tarjota sinulle lainaa, kun pyydetään, kaikki sinun tarvitsee vain voit täyttää lainanottajille tiedot. Lainan saamisen tältä yritys on 100% takuu Varma, alla on Yhtiömuoto voit täyttää ja palauttaa takaisin, jotta voimme edetä pidemmälle. Lainanottajat TIEDOT täyttää ja palata Nyt nimiä ................................ Maasi ....... ................ Sinun osoitteesi .............................. ikäsi ............................... faksinumero ................ ... Henkilötunnus ....................... Työpuhelin .................... ............. ammattisi .......................... siviilisääty ...... ................ Tila työpaikalla ......... Sex .................. ................. Puhelinnumero .............................. Kuukausittainen Tuotot ............................... tarvittava määrä ................ ........... Laina kesto ..................................... .. Best Regard rouva judithloancompany@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Hei,

  Olen rekisteröitynyt yksityisen rahan lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellinen asema kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen korot niinkin alhainen kuin 3% vuoden kuluessa 30 vuoden takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa alueella 1000 eurosta 500 miljoonaa euroon. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, turvallisuuden takaamiseksi on tärkeintä. Asianomaisen henkilön tulisi ottaa yhteyttä sähköpostitse: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

  Laina tarjous.

  VastaaPoista
 67. Hei,

  Olen rekisteröitynyt yksityisen rahan lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellinen asema kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen korot niinkin alhainen kuin 3% vuoden kuluessa 30 vuoden takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa alueella 1000 eurosta 500 miljoonaa euroon. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, turvallisuuden takaamiseksi on tärkeintä. Asianomaisen henkilön tulisi ottaa yhteyttä sähköpostitse: (stefanjonesloanfirm@gmail.com)

  Laina tarjous.

  VastaaPoista
 68. Hei, Etsitkö yritysten laina, henkilökohtainen laina, asuntolaina,
  jne..? Olemme tällä hetkellä tarjoavat Henkilökohtainen ja Business Loan mihin tahansa
  kiinnostuneita yksilön 2% korolla 1-30 vuotta.
  nimi:
  Syntymäaika:
  sukupuoli:
  Siviilisääty:
  osoite:
  kaupunki:
  Maa:
  Puhelin:
  Lainamäärä:
  Laina Kesto:
  Nettokuukausitulot.
  Ota yhteyttä: creditsolutionhome@outlook.com

  VastaaPoista
 69. Hei Rakkaat Ihmiset,

  Olen rouva Mary Smith Kirjoitan tämän kirjeen, koska am todella kiitollinen siitä, mitä Mrs.Clara Morgan teki minulle ja perheelleni, kun ajattelin ei ollut toivoa hän tuli ja tehdä perheeni tuntuu elossa taas johtaa meidät laina alhainen korko korko 3% En koskaan ajatellut, että on edelleen aito laina lainanantajien Net mutta yllätyksekseni sain lainan tuhlaamatta paljon aikaa, joten jos olet siellä etsimässä lainaa tahansa summan haluaisin teidän sähköpostiin VIA (clara_morgan@outlook.com) Toivotan teille kaikille menestystä

  terveiset
  Mary Smith

  VastaaPoista
 70. Hei,
   
    Olen sertifioitu, hyvämaineinen, laillinen ja akkreditoitu yksityinen laina lainanantaja. Me renderöinti rahoitusapua, jotka vaihtelevat vähimmäiskesto 1 vuosi ja enintään 30 vuoden kesto. Meidän laina palveluista ovat seuraavat.

  * Real Estate / Asuntolainojen
  * Home Improvement Lainat
  * Automobile / Lääketieteellinen / Opintolainan
  * Velan vakauttamista lainat
  * Business Lainat / Personal Lainat.

  Ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse lisätietoja meidän lainan palveluista. (payless.loanfirm@gmail.com). Kiitos ajastasi ja asiakassuhde.
  terveisin,
  Mr, James Edwards.

  VastaaPoista
 71. Hyvä päivä,

  Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksityishenkilöille (henkilökohtainen laina) ja yhteistyötä elinten korolla 3% per kumoaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteet, varsinkin nyt, kun pankit eivät enää myöntää lainoja pienituloisille. Voit lainata 2000 5,000.000.00 (puntaa, euroa tai dollaria) Lisätietoja voit kysellä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (customersdesiretrustfirm@gmail.com) Terveisin.

  Terveydeksi

  VastaaPoista
 72. Tarvitsetko kiireellinen lainan maksaa laskujaan tai aloittaa yritys, tarjoamme laina erittäin halpa korko 2%, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: n kautta (kateloancompany346@gmail.com)

  VastaaPoista
 73. Huomiota kaikkiin lainan hakijoita!!
  Hei,

  Tarvitsetko lainaa? Oletko kiinnostunut saada kaikenlaista lainaa? Vai oletko taloudellisesti huolissaan?. Onko sinulla velkaa maksaa pois? Annamme lainaa tahansa päin maailmaa. Meidän lainan korot on 3% per kumoaa kanssa neuvoteltavissa kesto sijainnista riippumatta tai luottokelpoisuuden. Saada lainaa tänään meihin yhteyttä Yritys Sähköpostiosoite osoitteessa: klarabannyfinance@gmail.com

  HUOM: Me antaa ulos vähintään 500,00 Yhdysvaltain dollaria / EURO enintään 50,000,000.00 Yhdysvaltain dollaria / euro jne.Laina pyyntö on todettava, Yhdysvaltain dollareina tai euroina, sekä muuta käytettyä valuuttaa.

  Yhteystiedot: klarabannyfinance@gmail.com: teidän laina tänään, olemme palveluksessanne.

  Odotamme nopeasta reagoi, olemme palveluksessanne.

  Ystävällisin terveisin,
  Klara Banny
  Manager yhteistyössä

  VastaaPoista
 74. laina tarjous

  Tarvitsetko kiireellinen laina? Jos kyllä ​​yhteyttä meihin (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja.

  VastaaPoista
 75. laina tarjous

  Tarvitsetko kiireellinen laina? Jos kyllä ​​yhteyttä meihin (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja.

  VastaaPoista
 76. laina tarjous

  Tarvitsetko kiireellinen laina? Jos kyllä ​​yhteyttä meihin (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja.

  VastaaPoista
 77. Oletko minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia? Tarvitsetko lainaa
  velkajärjestelyihin, rakennus-, kiinteistö- laina, jälleenrahoittaa, henkilökohtainen
  liiketoiminnan tarkoitukseen tai hätätilanteessa rahaa? Oletko liikemies tai
  naiset, jotka suunnittelevat laajentaa hänen liiketoimintaa, tarjoamme laina kaikenlaista. jos kiinnostaa ota yhteyttä jo tänään kautta alvinscott12@outlook.com tiedot alla.

  Koko nimi:
  MAA:
  Lainamäärä tarvitaan:
  LAINA KESTO:
  Kuukausitulot:
  Puhelinnumero:
  Kiitos,

  VastaaPoista
 78. HAE lainasi
  Oletko yrittäjä tai nainen? Oletko minkäänlaista taloudellista stressiä? Tarvitsetko rahaa aloittaa oman yrityksen? Onko sinulla pienituloisten ja vaikea saada lainaa paikallisten pankkien ja muiden rahoituslaitosten?Vastaus on täällä, Michellen Haward Laina Firm on vastaus tarjota tahansa laina yleisölle tai kenenkään Nees taloudellista tukea. Annamme lainaa 2% korolla yksityishenkilöille, yrityksille ja yritysten edellytysten mukaisesti, joka on selkeä ja helppo. Ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteessa michellenhawardloans@gmail.com

  Huom: Kaikki Hakijan tulee olla yli 18-vuotiaita

  VastaaPoista
 79. Tervetuloa 24hour Loan Service

  Oletko yrittänyt saada lainaa pankeilta ilman menestystä? Kiireesti rahaa saada pois velkaa? Tarvitsetko rahaa laajentamiseen tai perustamiseen oman yrityksen? Saada lainaa yksi Britannian johtavista laina yritykset. 24hour Laina Palvelu on yksi suurimmista vakuudelliset lainat yrityksille Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ystävällinen ja kokenut henkilökunta pystyy käsittelemään hakemuksesi nopeasti ja tehokkaasti. Voit lainata yli tahansa aikavälillä 1-25 vuotta, ja lainata tahansa summan £ 2000 £ 50,000,000.00 mihinkään tarkoitukseen. Joilla on alhainen korko 3% kaikista maailman. Sovellus on saatavilla hakijoille, jotka ovat 18 vuotta ja yli.

  Lisätietoja antavat sähköpostitse: 24hourloanservice2011@gmail.com
  terveiset
  larry Fox

  VastaaPoista
 80. Etsitkö yritysten laina, henkilökohtainen laina, asuntolaina, auto
  laina, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudettomia lainoja, venture
  pääoman, jne .. Tai olitko evättiin laina pankin tai taloudellisia
  laitos yhdestä tai useammasta syystä. Sinua oikeaan paikassa
  lainaa ratkaisuja! Olen yksityinen lainanantaja, annan lainaa
  yritykset ja yksityishenkilöt alhaisella ja edullinen korko
  2%. Korot. Ota yhteyttä sähköpostitse
  mrsmonica060@gmail.com

  Lainansaajan TIEDOT S

  1) Koko nimi: ............................................. ..........
  2) Maa: .............................................. ........... ..
  3) Osoite: .............................................. ............
  4) Valtion: .............................................. ........
  5) Sukupuoli: ..............................................
  6) Siviilisääty: ............................................. ....
  7) Ammatti: .............................................. ..... ..
  8) Puhelinnumero: ............................................. ...
  9) Tällä asema työpaikalla: .....................
  10) Kuukausitulot: .............................................
  11) Lainamäärä tarvitaan: .....................................
  12) Laina Kesto: ............................................. ...
  13) Tarkoitus Laina: .......................................... ..
  14) Uskonto: .............................................. ........ ..
  15) Oletteko hakenut ennen ....................
  FLY emiirikunta laina yhtiön
  kiitos,
  Rouva monica

  VastaaPoista
 81. Todistuksensa miten sain lainan calvinloancompany@yahoo.com {}

  Nimeni on Eileen Fisher, California USA, olen yksi niistä 10 Inspirational Lainaukset naisilta Business Leaders Amerikassa, olin etsimään rakentamisen lainan ja auton lainan 400000 dollaria on huhtikuussa 2015 yritin etsivät lainoja eri Sekä laina yksityis- ja yritysasiakkaiden yritysten ja pankkien mutta koskaan Kanssa menestys, ja useimmat pankit Hylätyt minun luotto Koska tuolloin olin alas taloudellisesti, ja yritin kaikkia keinoja saada lainaa, ja kaikki sain oli joukko huijauksia, joka teki minut luottaa heihin ja lopussa päivän, he repäisi minut pois minun kovalla työllä ansaitut rahat antamatta mitään vastineeksi nyt kaikki toivoni oli kadonnut, sain sekava ja turhautuneita, ja en ole koskaan vannonut ole mitään tekemistä sen kanssa online- lainanantajan, Till esta uskollinen kesäkuussa, olin menossa läpi tutkimusta Internetissä, Sitten näin Todistuksen nainen nimeltä Cathrin Adams, WHO kerran oli sama ongelma minulle, hän todisti, miten hän lopulta sai lainaksi 210000 dollaria alkaen {calvinloancompany@yahoo.com} Kun olen nähnyt todistuksen, se oli niin rohkaisevaa, päätin ottaa yhteyttä sähköpostitse, ja yllätyksekseni, he vastaavat takaisin minulle, niin sivusto antoi minulle, olen täytetty lomake, niin i hyväksyttiin Lainan Samana päivänä, ja 48 tunnin kuluttua hyväksynnän, minun Laina talletettiin tililleni .. Hyvät äidit, isät, en voi vieläkään uskoa, että hyvä lainanantajan kuten Calvin Scott edelleen olemassa. Ole hyvä ja kehotan kaikille siellä, jotka tarvitsevat Rakentaminen Laina tai laina kaikentyyppisiin kontakti {} Tai calvinloancompany@yahoo.com Puh: {313} 307-0835 tai http://calvinfinancialloanhome.bravesites.com/loan-applications Kerro heille Eileen Fisher viitataan sinua.

  VastaaPoista
 82. Hei tarvitset lyhyellä tai pitkällä aikavälillä lainaa? vain 2% prosentin korolla ... Vältä evätty pankki- tai muiden laina yrityksiä. Pyyntö lainaa meiltä tänään Steven Josh Laina Firm Hae nyt .. Kaikki sähköpostit tietosi ja kuinka paljon tarvitset tulee kirjoittaa yhtiömme email: stevenjoshloanfirm@gmail.com

  1) Koko nimi: ...........................
  2) Maa: ...........................
  3) Osoite: ...........................
  4) Valtion: ...........................
  5) Sukupuoli: ...........................
  6) Siviilisääty: ...........................
  7) Ammatti: ...........................
  8) Puhelinnumero: ...........................
  9) Tällä asema työpaikalla: .....................
  10) Kuukausitulot: ...........................
  11) Lainan määrä Tarvittavat: ...........................
  12) Laina Kesto: ...........................
  13) tarkoitus Laina: ...........................
  14) Oletteko hakenut ennen ..........

  Kiitos,

  VastaaPoista
 83. Hyvä Laina Seekers!!!

  Oletko myöskään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksen tai maksaa velkansa? Tämä laina Yritys on perustettu ihmisoikeusjärjestöjen ympäri maailmaa, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja ihmiset taloudellisiin vaikeuksiin elämän. Jos haluat hakea lainaa, saada takaisin meille alla olevat tiedot sähköpostilla: annayehowshuwa@gmail.com

  nimi:
  Lainamäärä vaaditaan:
  Laina Kesto:
  Matkapuhelinnumero:

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  rouva Anna

  VastaaPoista
 84. Olen Loredana Beretta yksityinen laina lainanantaja jotka tekevät erilaisia lainoja International Maat kiireellisesti 3% Korko Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Me elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  VastaaPoista
 85. Olen Loredana Beretta yksityinen laina lainanantaja jotka tekevät erilaisia lainoja International Maat kiireellisesti 3% Korko Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Me elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  VastaaPoista
 86. Olen Loredana Beretta yksityinen laina lainanantaja jotka tekevät erilaisia lainoja International Maat kiireellisesti 3% Korko Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Me elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  VastaaPoista
 87. Olen Loredana Beretta yksityinen laina lainanantaja jotka tekevät erilaisia lainoja International Maat kiireellisesti 3% Korko Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Me elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  VastaaPoista
 88. Saat ilmoituksen, että herra Miotti Stefano säätiö on parhaillaan antaa lainoja yksityishenkilöille ja yhtiöön ja matala korko 1% edulliseen hintaan.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa sinua paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa tai määrittää? Oletko koskaan evätty pankkien tai haluavat asettua teidän velat maksaa laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä loistava tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helppoa, voit rakentaa oman unelma saa omistukseensa itsenäistä liiketoimintaa ja henkilökohtaista yrittäjäksi.

  Lisätietoja käy osoitteessa Arvoisa Miotti Stefano LAINATUISTA FOUNDATION sähköpostitse osoitteeseen miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com yhteystiedot yllä. Takaamme sinulle avoin ja tehokas palvelu


  Voin auttaa sinua lainaa.

  Lainanottajan tiedot alle tiedot.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi Maa .........
  Tila .........
  Kuukausitulot .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  Maksaa takaisin kesto ..........
  Puhelinnumero ..........
  Ikä .............  Sähköposti ja ota yhteyttä sähköpostitse: miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com

  Kiitos
  Arvoisa Miotti Stefano MD

  Lainatarjous

  VastaaPoista
 89. Name: Mr Josh
  Comment: Good day .. Are you a man or a woman, you are looking for a loan? To expand its business, or starting a business, or to pay its debts, bills, rent? If so, then we will respond to grant loans of 15,000.00 (€) up to 500,000,000.00 (€) with a duration of more that you can afford, and all types of loans, the customer has to ask include: * Personal Loans * Business Loans * Personal Loans 2% interest the form of interest, to take us back, in accordance with the loan application information below E-mail: bishopjoshloan@gmail.com. loan application information below Loans Program Name: ____________________ Loan amount required: ____________________ Loan period: ___________________________ Loan Purpose: ______________________ Country: _________________________________ phone: ________________________ Position: ______________________________ monthly income: __________________________ smoke ____________________________ Sex: __________________________________ Age: _____________________________________ Sex: _____________________________________ Mail bishopjoshloan@gmail.com

  VastaaPoista
 90. BE CAREFUL FOLKS ONLINE LOAN SCAMS ARE REAL. Do you need a legitimate and trusted Loan company/Lender? Be wary of any lender from West Africa, Singapore and India. I am Stephanie Williams and a citizen of the USA; currently I am 47 years of Old and work as a Registered Nurse in a prestigious Hospital here in the States. My candid advice is to inform everyone about my dealings with a sincere/honest loan company. I have been scammed out of my hard earned money by other fake lenders and was hopeless and didn't know who to believe, until I contacted CHESHIRE LOAN COMPANY LTD located in both the USA & UK and they did fulfilled their promises based on our signed loan contract by putting a great smile on my face by transferring me the loan I applied for. Anyone of you that have also been a victim of scam, you should bother no more because, I honestly believe that the only lender you can trust here is CHESHIRE LOAN COMPANY LTD. Their contact email: contacto@cheshireloancompany.com or Skype: cheshireloan.company for more detailed information on how to get a loan from them.

  VastaaPoista
 91. Hanki laina tänään alhainen soveltaa nyt lainaa annetaan nopeudella 3% sovelletaan nyt tämä voi lisätä yrityksesi suurempi korkeus. Tarjoamme Laina liiketoiminnan ja henkilökohtaisen ihmisiä, jos tarvitset lainaa käynnistää liiketoiminta tai lainan maksaa pois laskut eivät meihin yhteyttä (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) nyt ja saada lainaa yhtiömme ... minä maksan paras laina palvelut.

  nopea Laina tarjous

  VastaaPoista

 92. lainatarjous

  Saat ilmoituksen, että herra Pinto Jolanda MD säätiö on parhaillaan antaa lainoja yksityishenkilöille ja yhtiöön ja matalien korkojen 1% affordate korko.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa sinua paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa tai määrittää? Oletko koskaan evätty pankkien tai haluavat ratkaista teidän velka maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on loistava tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman rêvedevient omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Pinto Jolanda LAINATUISTA FOUNDATION pintojolanda.microloan@outlook.com sähköpostiosoitteesi yllä. Takaamme avoin ja tehokas palvelu voin auttaa sinua lainaa.

  Lainanottaja tiedon käytöstä.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Status .........
  Kuukausipalkka .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  Maksaa takaisin kesto ..........
  puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  pintojolanda.microloan@outlook.com

  Kiitos
  Mr. Pinto Jolanda MD

  VastaaPoista

 93. Hei siellä,

  Olen sertifioitu lainanantajan ja enkeli sijoittaja sertifioitu universaaleja lakeja liiketoiminnan lainojen henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Olen ollut tällä alalla enkelinä lainojen ja on hyvä pää varastaa tarvitseville.

  Tämä laina Inter Biu Credit Union (yhteinen rikkaus)

  Minun ohjelma lainojen korot ovat alhaiset, mutta lyhyen aikavälin maksuja. Lainan korot on 2% vaaditun ajan enintään 360 kuukautta (30 vuotta), mutta saattaa olla sitä alempi.

  Vähimmäiskesto laina on 12 kuukautta, joka on yksi vuosi. Näissä 12 kuukautta, lainanottaja on tehdä lainan maksut, joten se on vielä saatavilla. Sähköposti; firstinlandloans34@hotmail.com vastaus, lähetä minulle puhelinnumerosi.

  Odottelen vastauksenne mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysyttävää, kysy.

  Kippis

  VastaaPoista
 94. Hei, olen täällä Suosittelen kaikkia legit laina lainanantaja nimeltään rouva Karen Thomas, olin tarvitsevat lainan määrä € 50000 saada uuden auton ja myös maksamaan laskuni, ja oli esitellä rouva Karen mukaan ystäväni joista saavat myös hänen laina Karen laina yritykset, ja otti heihin yhteyttä soveltamisesta ja laina siirrettiin minun pankkitilille tänään.

  Rouva Karen on totuudenmukaista ja God fearing, älä ota Karen laina yritykselle sähköpostitse lainaa hakemus ei: karenloanfirm35@gmail.com

  Jess

  VastaaPoista
 95. Tärkeää: EDULLINEN rahoitusapua täällä ALLY RAHOITUS GROUP LLC.

   

  Oletko ollut etsimään todellista lainan käsitelty alhaisella korolla 3km 5 arkipäivää? Oletteko halu taloudellisen tuen vaihtelee Lainat Business Investment ohjelmia, oletko koskaan ollut hylännyt oman pankkien ja muiden rahoituslaitosten? Hyvä uutinen on täällä, Ally Finance Group® tarjoaa Kiinnostunut Asiakkaat ja Elinkeinoelämän järjestöjen mahdollisuutta saada, että taloudellinen pääoma potkia aloittaa että liiketoiminnan hanke ja maksaa kaikki muut henkilökohtaiset velat ja rahoittaa kaikki taloudelliset tarpeet. Ally Finance Group on tytäryhtiö Ally Group LLC ja tarjoamme kohtuuhintaisia ​​lainoja kiinnostuneet asiakkaat edulliseen korolla 3%.

   

   Olla hyvin perillä, että lukuun ottamatta yrityksen perustamiseen, jotta voidaan maksimoida voitto, tämä jalo yritys menee venymään, terveellisenä luotonantaja - lainanottajan suhdetta. Tämä tehdään lainapaketit niin joustava, että aikomus asiakkaat voivat vapaus, kuinka paljon lainata ja kun maksaa sitä takaisin.

   

   Miten se voi kiinnostaa sinua? Tarjoamme kaikenlaisia ​​laina tahansa päin maailmaa. Se voi myös kiinnostaa sinua tietää, että voit määrittää tyyppi lainan johon tarvitset, kuinka paljon tarvitset niin Laina ja milloin maksaa takaisin kunhan täyttämään kaikki vaatimukset. Tämä joustavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka voimme tarjota asiakkaillemme muun muassa täällä U.S.A. ja ympäri maailmaa.

   

   Tarjoamme lainat vaihtelevat $ 20,000 minimi $ 20 million enintään 3% korolla. Tarjoamme lainoja liiketoiminnan kehittäminen ja kilpailuedun / laajennus. Ally Finance Group vaikka on yksityisomistuksessa oleva yritys omistuksessa ja valvonnassa Ally Group LLC © omistajat ja valmistaja Ally cars.We tarjoavat lainoja seuraavissa rahayksiköihin:

  Yhdysvaltain dollari ($)

  Euroopan Euro (€)

  Iso-Britannia GBP punta (£)

   

  Jos olet kiinnostunut hankkimaan itselleen tätä Loan meiltä täällä Ally Finance Group, sitten rohkeasti yhteyttä ja kerro meille yksityiskohtia lainan mitä haluatte, alla löydät tiedot hakulomakkeen saamiseksi lainaa meille Ally Financial ystävällisesti täyttää Client Hakulomake perusteellisesti ja lähetä se meille.

   

               Tietoa tarvitaan

   

  • Koko nimi:

  • Sukupuoli:

  • Siviilisääty :

  • Yhteystiedot:

  • Kaupunki / Postinumero:

  • Maa:

  • Syntymäaika:

  • Määrä tarvitaan laina:

  • takaisinmaksuaika:

  • kuukausitulot / vuosittaiset tulot:

  • Ammatti:

  • Käyttötarkoitus:

  • Puhelin:

  • Fax:

  • Oletko puhua ja ymmärtää Englanti:

   

   

  Olet ihana päivä.

   

  Ally Group LLC

  1030 Ally Drive

  Auburn Hills, CA 48326-2766 USA

  Levitä Lähetä meille E mail: allyfinancialfunds@gmail.com

   

  Mitään menetettävää mutta velka ja taloudellisia ongelmia!

         Olemme täällä antaa sinulle parempi tapa taloudellista vapautta

                     ! Ota yhteyttä jo tänään!

  VastaaPoista
 96. Annamme henkilökohtaisia ja liiketoiminnan lainoja korolla 3% vain. Laina 5.000 £ 500000 ja enemmän
  Jos tarvitset lainaa yrityksesi ota yhteyttä mahdollisimman pian käsitellä sovelluksen
  Lainahakemus täyttö- ja RETURN NYT.
  Koko nimi____________________
  Sijainti___________________
  Country____________________
  Sex________________________
  Puhelin______________________
  Tarvittava määrä _____________
  kesto ____________________
  Ikä _______________________
  Ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse alla
  Sähköposti; joan.loans01@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Hyvää päivää kaikille.

  Tarjoamme lainat yksityishenkilöille sekä organisaatioita, jotka ovat aikomukset saneeraukseen taloja ja laitokset, velkajärjestelyihin, uudelleen rahoitus sekä perustamalla liike asuja.

  Annamme lainan missä tahansa valuutassa.

  * Oletko taloudellisesti Puristetaan?
  * Etsittekö varoja maksaa pois luottojen ja velat?
  * Etsittekö rahoittaa perustaa oman yrityksen?
  * Oletko tarvitsevat yksityisten tai yritysten lainojen eri tarkoituksiin?
  * Haluatko hakea lainaa toteuttamaan suuria projekteja?
  * Haluatko hakea rahoitusta erilaisiin muihin prosesseihin?

  Tarjoamme seuraavia tyyppisiä lainoja:

  * Kaupallinen lainat.
  * Personal lainat.
  * Business lainat.
  * Investoinnit Lainat.
  * Development lainat.
  * Hankinta lainat.
  * Rakentaminen lainat.
  * Business lainat ja paljon muuta:

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa yhtiömme ystävällisesti saada takaisin meille tämän sähköpostiosoitteen {russell.credit40@gmail.com}

  Parhain terveisin!!!

  John Ahmed

  VastaaPoista
 98. Hyvää päivää kaikille.

  Tarjoamme lainat yksityishenkilöille sekä organisaatioita, jotka ovat aikomukset saneeraukseen taloja ja laitokset, velkajärjestelyihin, uudelleen rahoitus sekä perustamalla liike asuja.

  Annamme lainan missä tahansa valuutassa.

  * Oletko taloudellisesti Puristetaan?
  * Etsittekö varoja maksaa pois luottojen ja velat?
  * Etsittekö rahoittaa perustaa oman yrityksen?
  * Oletko tarvitsevat yksityisten tai yritysten lainojen eri tarkoituksiin?
  * Haluatko hakea lainaa toteuttamaan suuria projekteja?
  * Haluatko hakea rahoitusta erilaisiin muihin prosesseihin?

  Tarjoamme seuraavia tyyppisiä lainoja:

  * Kaupallinen lainat.
  * Personal lainat.
  * Business lainat.
  * Investoinnit Lainat.
  * Development lainat.
  * Hankinta lainat.
  * Rakentaminen lainat.
  * Business lainat ja paljon muuta:

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa yhtiömme ystävällisesti saada takaisin meille tämän sähköpostiosoitteen {russell.credit40@gmail.com}

  Parhain terveisin!!!

  John Ahmed

  VastaaPoista
 99. Hyvää päivää kaikille.

  Tarjoamme lainat yksityishenkilöille sekä organisaatioita, jotka ovat aikomukset saneeraukseen taloja ja laitokset, velkajärjestelyihin, uudelleen rahoitusta ja myös elinkeinosuunnitelmien asuja.

  Annamme lainan missä tahansa valuutassa.

  * Oletko rahallisesti Puristetaan?
  * Etsittekö varoja maksaa pois luottojen ja velat?
  * Etsittekö rahoittaa perustaa oman yrityksen?
  * Oletko tarvitsevat yksityisten tai yritysten lainojen eri tarkoituksiin?
  * Haluatko hakea lainaa toteuttamaan suuria projekteja?
  * Haluatko hakea rahoitusta erilaisiin muihin prosesseihin?

  Tarjoamme seuraavia tyyppisiä lainoja:

  * Kaupallinen lainat.
  * Personal lainat.
  * Business lainat.
  * Investoinnit Lainat.
  * Development lainat.
  * Hankinta lainat.
  * Rakentaminen lainat.
  * Business lainat ja paljon muuta:

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa yhtiömme ystävällisesti saada takaisin meille tämän sähköpostiosoitteen {russell.credit40@gmail.com}

  Parhain terveisin!!!

  John Ahmed

  VastaaPoista
 100. Hyvää päivää kaikille.

  Tarjoamme lainat yksityishenkilöille sekä organisaatioita, jotka ovat aikomukset saneeraukseen taloja ja laitokset, velkajärjestelyihin, uudelleen rahoitusta ja myös elinkeinosuunnitelmien asuja.

  Annamme lainan missä tahansa valuutassa.

  * Oletko rahallisesti Puristetaan?
  * Etsittekö varoja maksaa pois luottojen ja velat?
  * Etsittekö rahoittaa perustaa oman yrityksen?
  * Oletko tarvitsevat yksityisten tai yritysten lainojen eri tarkoituksiin?
  * Haluatko hakea lainaa toteuttamaan suuria projekteja?
  * Haluatko hakea rahoitusta erilaisiin muihin prosesseihin?

  Tarjoamme seuraavia tyyppisiä lainoja:

  * Kaupallinen lainat.
  * Personal lainat.
  * Business lainat.
  * Investoinnit Lainat.
  * Development lainat.
  * Hankinta lainat.
  * Rakentaminen lainat.
  * Business lainat ja paljon muuta:

  Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa yhtiömme ystävällisesti saada takaisin meille tämän sähköpostiosoitteen {russell.credit40@gmail.com}

  Parhain terveisin!!!

  John Ahmed

  VastaaPoista
 101. Oletko tarvitsevat kiireellistä lainan maksaa laskuja, liiketoiminnan laajentaminen, yhteisöt tai henkilökohtainen laina? Ota yhteyttä jo tänään paastosi tehokas ja luotettava laina tänään sähköpostitse: elenanino07@gmail.com

  terveiset
  rouva Elena

  VastaaPoista
 102. My names are Monique Curry and i am a single parent from Washington Dc USA; When i was seeking for a loan, i was scammed several times before i met a friend who directed me to Mr Thomas Loan Grant. Initially i was afraid to go into the operation but my friend advised me to apply that she also obtained her loan from the company when she needed an urgent loan for business and clearing of debts. Then i took the challenge which actually worked out for me without any form of credit check, no cosigner, no collateral and for just 3% interest rate i got a loan of $80,000 after paying the fee they asked for. Since then i have decided to publish them all over for those who need a loan. I have been scammed of $5,450 till i met this company that is also located in USA who saved me out of debt and my story has changed today. You can contact them via EMAIL ( thomasalexander090@gmail.com ) and i assure you that you will testify just as i am doing now

  VastaaPoista
 103. Lainatarjous

  Sinä ilmoitetaan, että herra Miotti Stefano MD Foundation on tällä hetkellä antaa ulos lainat yksityishenkilöille ja yritysten kehon ja alhainen korko 1% affordate korko.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa vai mikä? Oletko koskaan evätty pankkien tai tyydy velkaa maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on hyvä tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman unelmansa omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Miotti Stefano LAINAT FOUNDATION miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com sähköpostiosoitteen yllä.

  Takaamme läpinäkyvää ja tehokasta palvelua

  Voin auttaa lainan.

  Lainan saaja tiedonkäytöstä.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Tila .........
  Kuukausitulot .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  maksaa takaisin kesto ..........
  Puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  meihin yhteyttä tällä sähköpostin miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com

  Kiitos
  Mr. Miotti Stefano MD

  VastaaPoista
 104. Hyvää päivää, olen rekisteröity yksityistä rahaa lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä, jotka on päivitettävä taloudellisesta asemasta kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen Korot niinkin alhainen kuin 2% vuoden kuluessa 30 vuotta takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa alueella 5000 euroa 100 miljoonaa euroa. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, maksimaalisen turvallisuuden on tärkeintä. Kiinnostuneiden tulisi ottaa yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Oletko hylännyt niin monet pankit
  tarvitset rahoituksen laajentamista teitä liiketoimintaa,
  tarvitset henkilökohtainen laina

  Hae lainaa, lähetä yksityiskohdista alla:
  1. Koko nimi
  2. Osoite
  3. Määrä
  4. Kesto Period
  5.Phone Number
  6. Ammatti

  Mrs Farida Stephen

  VastaaPoista
 105. Hei
  Olemme kristillinen organisaatio, joka auttaa hädänalaisia Se auttaa esimerkiksi taloudellista tukea. Joten jos olet menossa läpi rahoitusvaikeuksissa olet taloudellista sotku ja tarvitset rahaa oman yrityksen, tai tarvitset lainan maksaa velkaa tai maksaa tililtä aloittaa hyvää liiketoimintaa, tai jos vaikea saat lainapääomat paikallisten pankkien, ota yhteyttä jo tänään sähköpostin pastorchriswilliamskiva@bk.ru sillä Raamattu sanoo, "Luke 11:10 jokainen pyytävä saa, hän etsivä löytää, ja kolkuttavalle, ovi avataan. joten älä anna theseopportunities ohi sinulle koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. ole hyvä ja tämä vakavia ennakkoluulotonta ja God fearing ihmisiä.

  VastaaPoista
 106. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista
 107. Hei,
  Oletko liikemies tai nainen? Jos mitään taloudellisia sekaisin tai tarvitset rahaa oman yrityksen? Sinun luottoa maksaa velkaa? Jos sinulla on pieni luotto pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset vaikeuksissa saada lainaa? Henkilökohtainen laina, Business Expansion, yrittäjyyden ja koulutus, velkajärjestelyihin, kovan rahan lainoja. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainojen alhainen korko on 2%, ota meihin ainainen luotto kautta sähköpostin (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 108. Oletko tarvitsevat kiireellistä lainan maksaa laskuja, liiketoiminnan laajentaminen, yhteisöt tai henkilökohtainen laina? Ota yhteyttä jo tänään paastosi tehokas ja luotettava laina tänään sähköpostitse: elenanino03@gmail.com

  terveiset
  rouva Elena

  VastaaPoista

 109. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista

 110. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 111. lainatarjous

  Sinä ilmoitetaan, että herra Pinto Jolanda MD Foundation on tällä hetkellä antaa ulos lainat yksityishenkilöille ja yritysten kehon ja alhainen korko 1% edulliseen hintaan.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa vai mikä? Oletko koskaan evätty pankkien tai tyydy velkaa maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on hyvä tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman unelmansa omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Pinto Jolanda LAINAT FOUNDATION pintojolanda.microloan@outlook.com sähköpostiosoitteen yllä. Takaamme läpinäkyvää ja tehokasta palvelua

  Voin auttaa lainan.

  lainansaajan tiedot

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Tila .........
  Kuukausitulot .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  maksaa takaisin kesto ..........
  puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  pintojolanda.microloan@outlook.com

  Kiitos
  Mr. Pinto Jolanda MD

  VastaaPoista
 112. Lainatarjous

  Sinä ilmoitetaan, että herra Miotti Stefano MD Foundation on tällä hetkellä antaa ulos lainat yksityishenkilöille ja yritysten kehon ja alhainen korko 1% affordate korko.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa vai mikä? Oletko koskaan evätty pankkien tai tyydy velkaa maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on hyvä tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman unelmansa omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Miotti Stefano LAINAT FOUNDATION miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com sähköpostiosoitteen yllä.

  Takaamme läpinäkyvää ja tehokasta palvelua

  Voin auttaa lainan.

  Lainan saaja tiedonkäytöstä.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Tila .........
  Kuukausitulot .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  maksaa takaisin kesto ..........
  Puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  meihin yhteyttä tällä sähköpostin miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com

  Kiitos
  Mr. Miotti Stefano MD

  VastaaPoista
 113. Tarvitsetko lainaa ratkaista teidän velka tai maksaa pois laskuja tai aloittaa
  liike, Laina tarjous 3% korolla, Tarjoamme kaikenlaisia ​​laina,
  Tällaisen Business käynnistys laina, henkilökohtainen laina, Investment laina jne täyttämään
  up seuraavat tiedot

  Nimi:
  Kansallisuus:
  Maa:
  Osavaltio:
  Kaupunki:
  Koko koti Osoite
  Syntymäaika:
  sukupuoli:
  Siviilisääty:
  Ammatti:
  Lainan määrä:
  Sanoin:
  Tarkoitus lainata:
  Laina / Kesto:
  Matkapuhelinnumero

  Sähköpostitse: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


  Tarvitsetko kiireellistä liike-tai henkilökohtainen laina? Me lainata 3% korko vakavia ja kiinnostuneet lainanottajat Hae nyt jos olet kiinnostunut: Sähköposti info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  täyttää ja palauttaa lainan hakulomake


  Koko nimi: ...........................
  Maa: ...........................
  Osoite: ...........................
  State: ...........................
  Sukupuoli: ...........................
  Siviilisääty: ...........................
  Ammatti: ...........................
  Puhelinnumero: ...........................
  Nykyinen asema työpaikalla: .....................
  Kuukausitulot: ...........................
  Lainamäärä tarvitaan: ...........................
  Laina Kesto: ...........................
  Lainan tarkoituksena: ...........................
  Uskonto: ...........................
  Oletko sovellettu ennen ..........
  skannaus kopio ID: stä kortti .......

  Jos olet kiinnostunut saada takaisin meille.
  kautta (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

  VastaaPoista
 114. Tarvitsetko lainaa ratkaista teidän velka tai maksaa pois laskuja tai aloittaa
  liike, Laina tarjous 3% korolla, Tarjoamme kaikenlaisia ​​laina,
  Tällaisen Business käynnistys laina, henkilökohtainen laina, Investment laina jne täyttämään
  up seuraavat tiedot

  Nimi:
  Kansallisuus:
  Maa:
  Osavaltio:
  Kaupunki:
  Koko koti Osoite
  Syntymäaika:
  sukupuoli:
  Siviilisääty:
  Ammatti:
  Lainan määrä:
  Sanoin:
  Tarkoitus lainata:
  Laina / Kesto:
  Matkapuhelinnumero

  Sähköpostitse: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


  Tarvitsetko kiireellistä liike-tai henkilökohtainen laina? Me lainata 3% korko vakavia ja kiinnostuneet lainanottajat Hae nyt jos olet kiinnostunut: Sähköposti info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  täyttää ja palauttaa lainan hakulomake


  Koko nimi: ...........................
  Maa: ...........................
  Osoite: ...........................
  State: ...........................
  Sukupuoli: ...........................
  Siviilisääty: ...........................
  Ammatti: ...........................
  Puhelinnumero: ...........................
  Nykyinen asema työpaikalla: .....................
  Kuukausitulot: ...........................
  Lainamäärä tarvitaan: ...........................
  Laina Kesto: ...........................
  Lainan tarkoituksena: ...........................
  Uskonto: ...........................
  Oletko sovellettu ennen ..........
  skannaus kopio ID: stä kortti .......

  Jos olet kiinnostunut saada takaisin meille.
  kautta (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sain Haluttu Lainamäärä luotettavasta ja Trust Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com)

   Hei kaikki, Nimeni on Ryan Fletcher, asun Texas, United State, olen täällä todistamaan hyvyyttä Herra, kuinka hän tehdä minulle sain lainan Adrian Finance Firm {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} jälkeen ollut huijatuksi Kaksi kertaa useiden kansainvälisten lainanantajista joka väitti olevansa lainanantajille täällä tällä foorumilla, luulin niiden luotonanto oli todellinen ja hain mutta he eivät koskaan antaneet minulle lainan. Olen menettänyt toivoa lainanantajista internetissä ja oli sekava ja turhautuneita, kunnes ystäväni esitellä minut Alexander Adrian toimitusjohtaja Adrian Finance Firm, joka lupasi auttaa minua lainan haluni ja hän todella kuten hän luvattu ilman minkäänlaista viivettä, vaikka en ollut varma, mutta vain halusi kokeilla ja minun suurin yllätys laina oli siirtää minun pankkitilille. En koskaan ajatellut vielä luotettava ja aito lainanantajista kunnes tapasin Alexander Adrian, joka todella auttoi minua lainan $ 190,000.00usd ja muutti elämäni paremmaksi. Tiedän, että on vielä monia lainan hakijoita siellä, etsiä enää ja ota yhteyttä God fearing mies lainaa tänään. Alexander Adrian, hänen huolehtiva ja ymmärrystä. jos olet tarvitsevat kiireellistä lainan tai halua rahoittaa projekteja nopeasti ja nopea, joten rohkeasti yhteyttä Adrian Finance Firm sähköpostiosoitteen kautta (adrianfinancefirm@yahoo.com), sivustot: {www.adrianfinancefirm.bravesites.com} tai teksti: +1 205-291-2541. Uskon, että he auttavat sinua, koska he ovat auttaneet paljon ihmisiä ympäri maailmaa, kiitos.

   Poista
 115. Lainatarjous

  Sinä ilmoitetaan, että herra Miotti Stefano MD Foundation on tällä hetkellä antaa ulos lainat yksityishenkilöille ja yritysten kehon ja alhainen korko 1% affordate korko.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa vai mikä? Oletko koskaan evätty pankkien tai tyydy velkaa maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on hyvä tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman unelmansa omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Miotti Stefano LAINAT FOUNDATION miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com sähköpostiosoitteen yllä.

  Takaamme läpinäkyvää ja tehokasta palvelua

  Voin auttaa lainan.

  Lainan saaja tiedonkäytöstä.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Tila .........
  Kuukausitulot .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  maksaa takaisin kesto ..........
  Puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  meihin yhteyttä tällä sähköpostin miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com

  Kiitos
  Mr. Miotti Stefano MD

  VastaaPoista
 116. lainatarjous

  Saat ilmoituksen, että herra Pinto Jolanda MD säätiö on parhaillaan antaa lainoja yksityishenkilöille ja yhtiöön ja matalien korkojen 1% affordate korko.

  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa sinua paljon elämässäsi

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa tai määrittää? Oletko koskaan evätty pankkien tai haluavat ratkaista teidän velka maksat laskun kerralla, haluat maksaa laskujaan. Tässä on loistava tilaisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helpommin voit rakentaa oman rêvedevient omistaja itsenäisen toiminnan ja tulla henkilökohtainen yrittäjä.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr. Pinto Jolanda LAINATUISTA FOUNDATION pintojolanda.microloan@outlook.com sähköpostiosoitteesi yllä. Takaamme avoin ja tehokas palvelu voin auttaa sinua lainaa.

  Lainanottaja tiedon käytöstä.

  Täydelliset nimet ..........
  Ammattisi ..........
  Sex ........
  Maasi .........
  Status .........
  Kuukausipalkka .........
  Lainan määrä tarvitaan ..........
  Maksaa takaisin kesto ..........
  puhelinnumero ..........
  Ikä .............

  pintojolanda.microloan@outlook.com

  Kiitos
  Mr. Pinto Jolanda MD


  VastaaPoista
 117. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista

 118. Miten sain Haluttu Lainamäärä luotettavasta ja Trust Loan Company (adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Hei kaikki, Nimeni on Ryan Fletcher, asun Texas, United State, olen täällä todistamaan hyvyyttä Herra, kuinka hän tehdä minulle sain lainan Adrian Finance Firm {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} jälkeen ollut huijatuksi Kaksi kertaa useiden kansainvälisten lainanantajista joka väitti olevansa lainanantajille täällä tällä foorumilla, luulin niiden luotonanto oli todellinen ja hain mutta he eivät koskaan antaneet minulle lainan. Olen menettänyt toivoa lainanantajista internetissä ja oli sekava ja turhautuneita, kunnes ystäväni esitellä minut Alexander Adrian toimitusjohtaja Adrian Finance Firm, joka lupasi auttaa minua lainan haluni ja hän todella kuten hän luvattu ilman minkäänlaista viivettä, vaikka en ollut varma, mutta vain halusi kokeilla ja minun suurin yllätys laina oli siirtää minun pankkitilille. En koskaan ajatellut vielä luotettava ja aito lainanantajista kunnes tapasin Alexander Adrian, joka todella auttoi minua lainan $ 190,000.00usd ja muutti elämäni paremmaksi. Tiedän, että on vielä monia lainan hakijoita siellä, etsiä enää ja ota yhteyttä God fearing mies lainaa tänään. Alexander Adrian, hänen huolehtiva ja ymmärrystä. jos olet tarvitsevat kiireellistä lainan tai halua rahoittaa projekteja nopeasti ja nopea, joten rohkeasti yhteyttä Adrian Finance Firm sähköpostiosoitteen kautta (adrianfinancefirm@yahoo.com), sivustot: {www.adrianfinancefirm.bravesites.com} tai teksti: +1 205-291-2541. Uskon, että he auttavat sinua, koska he ovat auttaneet paljon ihmisiä ympäri maailmaa, kiitos.

  VastaaPoista
 119. Hei

  Oletko tarvitsevat lainaa? sinä ottaa uneton yö puolesta velan jos tarvitset taloudellista tukea nopeasti hakea edullinen laina, tarjoamme kaikenlaisia lainan kuten opintolaina, yritysten laina, henkilökohtainen laina käyttö, velan vakauttamista laina, lainat maksaa oman laskut tarjoamme alhaisella nopeudella 3% korolla ja pitkän aikavälin kestoltaan hakea sopivaa ja helppo laina tänään meidän yritys ja yhteyttä sähköpostitse ramkumarloanfirm@gmail.com lisätietoja ja täytä lainan alla oleva lomake .

  Lainahakemus

  Koko nimi.............
  Maa ...............
  Yhteystieto........
  Puhelin..........
  Määrä tarvitaan Laina ...........
  Laina Kesto ...........
  Kuukausitulot.........
  Ammatti ......
  Siviilisääty........
  Sex ........
  Collateral .........
  ikä.......
  jäähyväiset asiakkaan ystävällisesti täyttää lainahakemuksen lomake edellä ja saada takaisin meille meidän yritys email ramkumarloanfirm@gmail.com

  Lämpimät terveiset

  Mr. Ram Kumar (C.E.O)

  VastaaPoista
 120. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 121. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 122. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 123. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 124. Hyvä asiakas
  Oletko kyllästynyt etsivät lainat ja kiinnitykset ovat Oletko hylätty jatkuvasti teidän pankkien ja muiden rahoituslaitosten, tarjoamme kaikenlaisen
  Luotto yksilöille ja oikeushenkilöitä alhaisilla Kiinnostus rate.If olet kiinnostunut saada luottoja, älä epäröi ottaa yhteyttä tänään, lupaamme
  Tarjoamme sinulle parasta palvelua voimme ever.Just yrittää, koska oikeudenkäynti vakuuttaa teille.
  Mitkä ovat taloudelliset tarpeet?
  Tarvitsetko yritysten laina?
  Tarvitsetko henkilökohtainen laina?
  Haluatko ostaa auton?
  Haluatko jälleenrahoittaa?
  Tarvitsetko asuntolaina?
  Tarvitset valtava pääomaa aloittaa yritystoiminnan ehdotus tai laajentamiseen? Oletko menettänyt toivoa ja Luuletko ettei ole ulospääsyä, ja taloudelliset
  rasitteita ei poistu Aa

  Nämä yhteystiedot on alla:

  E-MAIL: brucknerloanfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 126. Hyviä uutisia!

  Tarvitsetko lainaa kiireellisesti ratkaisemaan mitään velkaa? Jos tarvitset kiireellistä lainan ota yhteyttä jo tänään. Annamme lainaa vaihtelee 2000 eurosta 1,000.000.00 euroa kaikille kiinnostuneille individaual, yritykset, koulut, kirkot, vähintään korko 2% vuodessa. yhteyttä lainavirkailija avulla käsittely yritysten sähköposti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Terveydeksi

  lainatarjous

  VastaaPoista
 127. Hyvää päivää,

    Olemme laillinen, hyvämaineinen valtion rekisteröimiä rahaa lainanantajalle. Olemme yritys, joka tarjoaa taloudellista apua. Me lainata varoja ulos tarvitsevien henkilöiden taloudellista tukea, joka on huono luotto-levy tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan. Haluan käyttää tätä keskipitkän kertoa, että olemme tehdä luotettavia saajan apua mielelläni tarjota sinulle lainaa 2%, joten älä epäröi hakea lainaa, koska me tarjoamme sinulle parhaan palvelun.

  Palvelut sulatettu kuuluu *
  jälleenrahoittaa *
  Kodinparannus*
  Investointiluotto *
  Auto lainat *
  Velka *
  Luottoraja *
  Toinen kiinnitys *
  Business lainat *
  Personal Lainat *
  Kansainvälinen lainat.
   
  Lainanottajat TIEDOT:
   
  Koko nimi:
  sukupuoli:
  Siviilisääty:
  Osoite:
  ZIP / Kaupunki:
  Maa:
  Syntymäaika :
  rahoitus:
  Tarvittava määrä:
  Laina Pituus:
  Palkka / vuositulot:
  Ammatti:
  Tarkoituksena Lainan:
  Puhelin:
  Fax:
   

  Motto: Tarjoamme asiakkaillemme turvallinen luotto- ja takuu ohjelma saavat.

  Parhain terveisin.

  Daniel / MD /

  Yhteydenotto email: Danielwallsloancompany@gmail.com

  VastaaPoista


 128. Tämä on tiedottaa suurelle yleisölle, että Ringgit Plus laina yhtiön tarjous laina kaikille hyvin pieni osuus 3%. Lisätietoja asiasta antavat:
  riggitplus@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Hanki laina tänään alhaisella nopeudella sovelletaan nyt lainaa annetaan nopeudella 3% sovelletaan nyt tämä voi lisätä yrityksesi enemmän korkeutta. Tarjoamme Laina liiketoiminnan ja henkilökohtaisen ihmisiä, jos tarvitset lainan käynnistää yrityksen tai lainan maksaa pois laskut eivät meihin yhteyttä (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) nyt ja saada lainaa meidän Company ... minä maksan paras laina palvelut.

  VastaaPoista
 130. Tarvitset kiireellistä taloudellinen luotto?
  * Erittäin nopea ja suora siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahasi
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan se rahoitetaan? Kun olet lähettänyt lainahakemus,
  voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  Taloudellisen 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta. Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys lupa antaa taloudellista tukea Everybody
   Tarjoamme lainat vaihtelevat 5,000.00 sen 250,000,000.00. Max, myös antoi lainan euroissa, THB-Thaimaan baht, Sterling ja dollari valuuttakurssi on 2% kaikista lainoista

  Alla on lainahakemuksen lomake:
   
  Nimi: ..........................................
  Maa: .........................................
  Sijainti: ..........................................
  Puhu englantia ? : ........................
  Tila: .......................................
  Sukupuoli: ................................................ ...
  Ikä ................................................. ....
  Lainan määrä tarvitaan: .........................
  Toipumisaika: ...................................
  Henkilökohtainen matkapuhelinnumero: .......................
  tulot kuukaudessa: .....................................
   
  Kiitos ja God Bless.
  jos olet kiinnostunut saada takaisin meille kautta ...
  Sähköposti: alisajacksonloanagent247@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Sandra jack
  hello my name is Sandra jack Olen kotoisin Texas mutta Perustan Bahama Haluan käyttää tätä keskipitkän kiitos Mr.Michael Wilkinson myöntämisen minulle lainan summa 50000EURO maksamaan laskuni olen äiti 2 työskentelen Nassau Bahama kuten REPT haluan ilmoittaa kenellekään, joka etsii lainan yhteyttä tähän laina lainanantaja, jos olet tarvitsevat lainan hän on auttaa minua ennen jälkeen tuhlaamatta paljon rahaa huijarit tämä ei ole huijaus laina yritys vain antaa heille yrittää ongelma tulee ratkaista kerralla, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa ystävällisesti ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: info_michaelwilkinsonloanfirm@gmail.com
  Kiitos
  ja terveydeksi

  VastaaPoista
 132. jos tarvitset lainaa kontakti tämä totta laina lainanantaja
  tiedän saada todellista lainaa internetistä ei ole niin helppoa, mutta on uusi mahdollisuus jokainen elin saada todellista lainan, monet ihmiset ovat saaneet heidän lainan tämä mies, tämä ihminen on todellinen laina lainanantaja ja eivät ole koskaan epäonnistunut tai pettänyt laitosta.
  turvallisuus agentti ovat neuvoneet jokainen elin, jotka tarvitsevat lainaa ottaa yhteyttä häntä hänen sähköpostin johnlutherloanfirm1@outlook.com
  jos tarvitset lainaa häneen yhteyttä nyt hänen sähköpostiosoitteensa johnlutherloanfirm1@outlook.com ja hän antaa sinulle lainaa, tämä viesti on peräisin ihmisen hoitoon hallituksen Suomessa.

  VastaaPoista
 133. Jos haluat saada erittäin totuudenmukainen ja hyvä laina sitten yhteyttä tähän vilpitön laina lainanantaja hänen email johnlutherloanfirm1@outlook.com
  tiedän saada todellista lainaa internetissä on erittäin kova, mutta on hyvin aito ja todellinen laina lainanantaja, joka auttaa jokainen, joka tarvitsee lainaa nyt, joten jos tarvitset todellista lainan voit ottaa yhteyttä häntä nyt hänen email johnlutherloanfirm1@outlook.com ja hän auttaa heti
  Kiitos

  VastaaPoista
 134. Hei tarvitset lainaa alhaisella korolla 2%? Oletko evätty pankkilainoja, koska sinulla ei ole mitään vakuuksia tai on huono luotto? Oletko kyllästynyt pankin stressi? Sitten olet oikeassa paikassa, ota nyt kautta sähköpostitse (jelenaerkmanloancompany@gmail.com)

  VastaaPoista
 135. Absolon Casimir Laina Firm, tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden helposti lainaa ympäristössä nopeasti, avoimesti ja tehokkaasti. Osaamisemme ja kansainvälisiä standardeja, joilla varmistetaan palvelumme laatua asiakkaille ja jakelupalvelu on tärkein tarjonta kansainvälisen rahoituksen hankeyritysten, yritysten ja järjestöjen tärkeitä kehittämishankkeita maa vapaa, matkailu, viihde ja rakennusteollisuudessa Me myös, yksittäisen lainan, yksityinen laina, laina velkojen; Sähköpostiosoite: absoloncasimir200@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Hei, olen Foreign laina lainanantaja päätin myöntää lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin lainoja rehellisiä ihmisiä, jotka huolimatta kuukausittain tulot kamppailevat tyydyttää perustarpeensa. Lainan korko on 2% koko lainan laina tarjonta ovat hyvin yksinkertaisia. Lainat pyydetyt saavutetaan 48 tunnin kuluessa hakemusten jättämiselle. jos kiinnostaa ota yhteyttä kautta tähän viestiin (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 137. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittajasuhdejohtaja, Tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa 100% takuu laina, Olen tarjoaa liiketoiminnan ja yksittäisen lainan, lisää myös me rahoittaa kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Russell laina yritys, annamme lainaa 3% korko.

  Hyvää päivää, Sir / Ma.

  Olemme yksityinen yritys, ja tarjoamme lainojen alhaiset korot, määritetään lainan määrä on välillä 2,000 100000000 lainaehtojen dollari / euro / pounds lainojen liiketoiminnan kehittämiseen: reuna / liiketoiminnan laajentamiseen kilpailukykyinen.

  Tarjoamme erilaisia lainan alle

  * Personal lainat (vakuudelliset ja vakuudettomat)
  * Business Lainat (vakuudelliset ja vakuudettomat)
  * Vakauttamista laina

  Kiitämme ajastasi lukea tämän mainoksen.
  Lisätietoja ja tiedustelut, lähetä sähköpostia meille tänään: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 140. Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta? Yritysten Laina Rahoitus tarjoaa varoja business solutions ja sen kumppanit voivat auttaa sinua onnistua. Meidän laina ohjelmat on suunniteltu auttamaan käynnistää yrityksesi seuraavalle tasolle rahoitus tarvitset. Rahoitus tapahtuu nopeasti meidän laina-ohjelmia, tv-pätevyys kestää alle 24 tuntia ja rahoitus on yleensä enintään 5 työpäivää, jotkut laina-ohjelmia. Valitse luettelosta laina-ohjelmia ja nähdä, jos olet oikeutettu ja arvostelu hyödyt kunkin ja valitse yksi, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

  Voimme auttaa sinua hankkia business lainat:

  Pieni Business Lainat
  Business Cash Advance Lainat
  Liiketoiminta Käynnisty Lainat
  Commercial Real Estate Lainat
  Asset-Pohjainen Lainat
  Merchant Cash Advance Lainat
  Luottokortilla Lainat
  Business Lainat Laitteet
  Konttoritekniikan Jälleenrahoituksen Lainat
  Lyhytaikaisia Lainoja
  Kuntoutus Lainat
  Korjausrakentaminen Lainat
  Henkilökohtaisia Lainoja.

  Kaikki nämä laina ohjelmat on eri vaatimukset, Jotkut lainat, kuten Liike-elämä Käteisellä Ennakot vaatia, että juuri prosessi on vakaa talletus historia teidän pankki, jossa luotto-pisteet ei ole valtava ratkaiseva tekijä. On myös lainoja, joka perustuu luottokortilla volyymi, joka on samanlainen business cash advance-ohjelma, jossa myös luotto ei ole ratkaiseva tekijä. Commercial Real Estate Lainat ja Omaisuuden-Pohjainen Lainat ovat sekä omaisuuden arvo ajettu ja myös ei niin paljon oman luotto. Liiketoiminta Käynnisty Lainat eivät vaadi erittäin vahva luotto pisteet kuitenkin olla edes harkittu. Ota yhteyttä sähköpostitse lisätietoja:

  MICRO FINANCE SERVICE INC.
  SÄHKÖPOSTIOSOITE: microfinanceservice@outlook.com

  VastaaPoista
 141. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittajasuhdejohtaja, Tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa 100% takuu laina, Olen tarjoaa liiketoiminnan ja yksittäisen lainan, lisää myös me rahoittaa kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittajasuhdejohtaja, Tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa 100% takuu laina, Olen tarjoaa liiketoiminnan ja yksittäisen lainan, lisää myös me rahoittaa kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Tämä on tiedottaa yleisölle minun todistus miten sain lainaa Ringgit Plus laina yhtiön hyvin pieni osuus 3%.
  • 100% takuu ja luotettava siirto
  • Ei Pre maksuja
  • Joustava lainaehdot ja kunto
  • Kesto (1-20) vuotta
  Lisätietoja antavat:
  riggitplus@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Hyviä uutisia!

  Tarvitsetko lainaa kiireellisesti ratkaisemaan mitään velkaa? Jos tarvitset kiireellistä lainan ota yhteyttä jo tänään. Annamme lainaa vaihtelee 2000 eurosta 100,000.000.00 euroa kaikille kiinnostuneille individaual, yritykset, koulut, kirkot, vähintään korko 2% vuodessa. yhteyttä lainavirkailija avulla käsittely yritysten sähköposti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Terveydeksi

  lainatarjous

  VastaaPoista
 145. Drogi Wnioskodawca,

  Dajemy pożyczki prywatnej firmy i osoby prywatne. Można znaleźć jakieś istotne informacje na temat kredytu proponujemy poniżej. W uzyskaniu pożyczki z naszej firmy, istnieją pewne informacje musimy przejść w poprzek do ciebie, zanim będzie można przejść do procesu aplikacji. STOPY: W kredytu oferujemy, robimy pobierają 3% stopy procentowej. Kwota podana: Dajemy minimalną kwotę 1.000,00 maksymalnie 100.000.000,00 informacje potrzebne: Jeśli chodzi o informacje potrzebne, trzeba będzie wypełnić wniosek, który zawiera dane osobowe, a także informację kredytu, to pomoże nam dać Ci pełna dokumentacja warunków pożyczki i umowy kontraktu, który będzie oczekiwać, podpisać i odesłać do firmy do zatwierdzenia, jeżeli spełnione. Napisz do nas: (creditoffer2468@gmail.com)

    Jeśli jesteś zainteresowany kontakt via: creditoffer2468@gmail.com i wypełnij poniższy formularz wniosku o pożyczkę.

    Wniosek o pożyczkę:
  Pełne imię i nazwisko:....................
  Kraj:.....................
  Stan:..............
  Miasto:..............
  Seks:.........................
  Numer telefonu:...........
  Kwota kredytu :...........
  Miesięczny przychód:..........
  Zawód: ................... ....
  Okres kredytowania: ....................... ................
  Cel pożyczki: ......................... ...........
  Adres e-mail: ...................... ................
  Have You stosowane przed? ....................

  Jesteśmy czeka na swoją pilną Formularz zgłoszeniowy należy wypełnić w porządku. Napisz do nas: (creditoffer2468@gmail.com)

  Z poważaniem.

  VastaaPoista
 146. Laina Opportunity kotiovellesi askel

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa?
  Tarvitsetko yritysten laina?
  Tarvitsetko laina investointi?
  Tarvitset lainaa rahoittaa ongelman?
  Tarvitsetko henkilökohtainen laina?
  Tarve yritysten laina ja laina teollisuus?

  Kunnolla esitellä itseni, olen rouva Lima Maria yksityinen lainanantaja annan pois lainan 2% korolla. Se on taloudellinen
  mahdollisuus kotiovellesi askel tänään ja saat heti loan.There paljon siellä etsivät taloudellisia vaihtoehtoja tai auttaa paikan ympärille ja silti ei voi saada. Mutta se on taloudellinen mahdollisuus kotiovellesi askel ja siten et voi hukata tätä tilaisuutta. Tämä palvelu on henkilöille, yrityksille, liikemiehiä ja women.The lainan määrä käytettävissä vaihtelee $ 1,000.00 $ 500,000,000.00, tai useita valinta lisätietoja yhteyttä osoitteeseen: lima93139@gmail.com

  ENSIMMÄINEN tarvittavat tiedot

  Nimi ja sukunimi :
  Henkilökohtainen Puhelin:
  Maa:
  osoite:
  State:
  ikä:
  Sukupuoli:
  Oletko soveltaa ennen? :
  Siviilisääty :
  Lainamäärä tarvitaan lainan:
  Laina Kesto:
  Laina Tarkoitus:
  Ammatti:
  Kuukausitulot :

   yhteyttä: lima93139@gmail.com

  Kuten odottaa nopeasta vastauksesta,
  Lämpimin terveisin, Lydia Hamson

  VastaaPoista
 147. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 148. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 149. Hei
  Et tarvitse mitään kiireellistä lainaa? Lainat tyhjentää velkaa tai sinun täytyy palauttaa rahat.
  Parantaa liiketoiminnan
  Olette hylänneet
  Pankit ja muut taloudelliset yhteisöt?
  Velka tai kiinnitys vai ei.
  Haku ei enempää, koska olemme täällä tehdä mitä kaikki taloudelliset ongelmat.
  Sitten me lainattu ihmisille.
  Tarvitsevat taloudellista tukea, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa.
  Kustannukset investoida liiketoimintaa kohtuulliset 2%, haluaisin ottaa tämän.
  Medium ilmoittaa teille, että olemme luotettava ja tarjota rahoituksen saajille ja auttaa meitä.
  Olkaa halukkaita lainaamaan rahaa. Joten ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse.
  anitabrisonloanscompany@gmail.com
  nimi:
  Määrä tarvitaan:
  kesto:
  Maa:
  osoite:
  tarkoitus:
  Puhelinnumero:

  Odotamme vastausta.
  kiittää
  Anita

  VastaaPoista
 150. Hei, Täältä tulee edullinen laina, joka muuttaa elämäsi ikuisesti, olen herra Patrick Fredrick sertifioitu laina lainanantaja, annan laina yksilön ja julkisen sektorin jotka tarvitsevat taloudellista tukea alhainen korko on 2%. Palveluihimme kuuluu: * Personal Lainat * Velka * Business Lainat * Education Lainat * Mortgage * Secured Loan * Laina ei vakuutettu * kiinnelainoja * palkkapäivä ulos * Opintolainan * Business Lainat * Lainat * auton lainat * Sijoituslainat * Development * Acquisition lainojen lainat rakentamiseen Täytä alla oleva lomake ja palauttaa, jos olet kiinnostunut: (patrickloans15@gmail.com) Patrick lainat on sertifioitu ja luotettu laina yhtiö, sovelletaan nykyään ja ratkaisemaan taloudellisia ongelmia tänään. DATA velallinen 1) täydelliset nimet: 2) Maa: 3) Osoite 4) Sukupuoli: 5) Status: 6) Ammatti: 7) Puhelin: 8) Kuukausitulot: 9) Lainamäärä tarvitaan: 10) laina Kesto: 11) tarkoitus laina: 12) facebook nimi: 13) heti, kun edellä lomake täytetään, minä lähetämme teille lainan ehdot, niin me edetä. me innolla kuulla teiltä, ​​jotta voidaan edetä. Tervehdys, E-mail: patrickloans15@gmail.com. Kiitos

  VastaaPoista
 151. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 152. Tarvitsetko kiireellistä taloudellista luottoa?
  * Erittäin nopea ja välitön siirto pankkitilillesi
  * Takaisinmaksu alkaa kahdeksan kuukauden kuluttua saat rahat
  pankkitili
  * Alhainen korko 2%
  * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
  * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
  *. Kuinka kauan kestää rahoittaa? Kun olet lähettänyt lainahakemuksen
  Voit odottaa alustava vastaus alle 24 tuntia
  rahoitus 72-96 tunnin saatuaan tarvitsemansa tiedot
  sinulta.

  Ota yhteyttä tähän oikeutettu ja lisensoitu yritys, valtuutettu
  antaa taloudellista tukea Everybody
  Lisätietoja ja laina hakulomake

  email: cashfirmarena@gmail.com


  Parhain terveisin
  Sir Joel Williams
  CASH FIRM laina yhtiön
  toimitusjohtaja
  TEL: +60183723787
  Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  VastaaPoista
 153. Hyvää päivää,
  Pyritkö for Business, Company tai Omat lainaa? Tarjoamme kaikenlaisia lainojen korot 3% vuodessa, lähetä meille yksityiskohtia midland.credit2@gmail.com lisätietoja.

  VastaaPoista
 154. KIIREELLISET Laina tarjous VOIMASSA. NYT


  Hyvä hakijoiden lainojen Terveisiä LUCKY vankka luotto.
  Olemme sertifioitu laina lainanantaja, joka tarjoaa lainoja
  ihmiset, jotka tarvitsevat lainaa. me antaa lainoja
  projekteja, liike, verot, velka, laskut, ja monet muut
  reasons.we ajettiin 2% enemmän rate.There vastaanottaa kautta
  saada luottoa yritykselle, joten tarvitset lainaa?
  Oletko velkaa? Haluatko aloittaa liiketoiminnan ja tarvitsevat pääomaa?
  Tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä? sinun apusi
  vihdoin täällä, ja annamme kaiken kunnian määrän
  halpa ja edullinen vain 2% vuodessa, jos olet kiinnostunut
  Ota yhteyttä tänään
  (Luckyloans19@gmail.com)
  ja saat lainaa today.For lisää
  palvelut, jätä
  tietäen lainamäärä tarvitset ja laina.
  haluat ottaa
  * Personal Lainat (Secure ja vakuudettomat)
  * Business Lainat (Secure ja vakuudettomat)
  * Vakauttamista laina ja paljon muuta.
  Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja
  dynaaminen. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä
  osoitteessa:
  Luckyloans19@gmail.com

  Onnea,
  Asiakas.
  LUCKY SIGNS LOAN.

  VastaaPoista
 155. Lainatarjous

  Sinä ilmoitetaan, että herra Pinto Jolanda Foundation on tällä hetkellä antaa lainaa yksityisille, yrityksille ja yhteistyöelimessä kohtuulliseen 1% korot.
  Meillä on varaa antaa sinulle lainaa ja tämä laina auttaa paljon elämässäsi. Meillä tekevät hyvää palvelua asiakkaillemme

  Olet taloudellisissa vaikeuksissa vai mikä? Oletko koskaan hylätty pankkien tai tyydy teidän velat maksaa laskun kerralla, tarvitset rahaa perustaa oman business.Here tulla tilaisuus voit koskaan unohda. Tässä suuri mahdollisuus, jossa voit saada lainaa nopeammin ja helppoa, voit rakentaa oman unelmansa omistaja itsenäisen liiketoiminnan ja henkilökohtaisen yrittäjäksi.

  Lisätietoja käy osoitteessa Mr Pinto Jolanda LAINAT FOUNDATION sähköpostitse osoitteessa pintojolanda.microloan@outlook.com yhteystiedot yllä. Takaamme sinulle läpinäkyvää ja tehokasta palvelua.

  Voin auttaa lainan.

  Sinun on annettava seuraavat tiedot, jotta voimme jatkaa oman lainan.

  Koko nimesi.....

  Lainamäärä tarvitaan .......

  Your coountry .......

  Your kuukausitulot

  Ammatti ..........

  Sex ........

  Ikä.......

  Osoite.....

  Maksaa takaisin kesto .......

  Puhelinnumero ..........

  Ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse (pintojolanda.microloan@outlook.com)
  Meillä on varaa antaa sinulle tämän lainan

  Kiitos
  Mr Pinto Jolanda MD

  VastaaPoista
 156. Hei,

  Hakea nopeasti ja kätevästi lainan maksaa pois laskut ja aloittaa uuden taloudellisen hankkeen halvin korko 2%. Älä ota yhteyttä tänään kautta E-mail: stewartd887@gmail.com kanssa lainan määrä tarvitaan. Meidän vähintään Laina tarjous on € 5,000.00 sen € 50,000,000.00. Olemme sertifioitu, rekisteröity ja helposti luettava lainanantajalle. Voit ottaa yhteyttä meihin tänään jos olet kiinnostunut saamaan tämän lainan, ota yhteyttä lisätietoja lainan prosessi. Prosessi kuten lainaehtoihin ja miten laina siirretään sinulle. tarvitsemme kiireellistä reaktiota, jos olet kiinnostunut.

  Ystävällisesti täyttää ja LÄHETÄ lainahakemuksen seuraavat:
   
  Sinun nimesi:______________________
  Osoitteesi:____________________
  Maasi:____________________
  Ammattisi:__________________
  Lainamäärä tarvitaan: ______________
  Laina Kesto: ____________________
  Kuukausitulot:__________________
  Puhelinnumero:________________
  Oletko hakenut lainaa ennen: ________________
  Jos olet hakenut lainaa ennen, jossa käsitellään rehellisesti? jossa yritys sijaitsee? ...

  email: stewartd887@gmail.com
  Parhain terveisin
  Mr. Larry Walters

  VastaaPoista
 157. CashNetCity lainan Yhtiö tarjoaa henkilökohtaisia lainoja ja liiketoiminnan lainat edulliseen korolla per kumoaa. tämä on auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteet, erityisesti nyt, kun pankit eivät enää myöntää lainoja pienipalkkaisille. Voit lainata 1,000euro ja 100,000.000.00euro. Myöhempiä kyselyjä, ota yhteyttä sähköpostitse (cashnetcity@gmail.com)

  VastaaPoista
 158. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittajasuhdejohtaja, Tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa 100% takuu laina, Olen tarjoaa liiketoiminnan ja yksittäisen lainan, lisää myös me rahoittaa kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Hyvä asiakas Etsitkö kyllästynyt lainojen ja kiinnitysten, ovat he olivat jatkuvasti hylkäsivät oman pankkien ja muiden rahoituslaitosten, tarjoamme kaikenlaisen lainat yksityishenkilöille ja yhteisöt alhaisilla Kiinnostus olet rate.If kiinnostunut Lainan, älä meihin yhteyttä tänään, lupaamme tarjota parhaat palvelut ever.Just syöttää koronkiskonta koska oikeudenkäynti vakuuttaa you.What ovat taloudelliset tarpeet? tarvitset yritysten laina? tarvitset henkilökohtainen laina? Haluatko ostaa auton? Haluatko jälleenrahoittaa? Tarvitsetko kiinnitys? tarvitset valtava pääomaa aloittaa Business ehdotus tai laajennus? Oletko menettänyt toivoa ja he ajattelevat ei ole ulospääsyä, ja taloudelliset kuormat on yhä olemassa? Levitä tänään alla Sähköpostiosoite:

  (Guaranteetrustedloanhome@gmail.com)

  Hallitus Hyväksytty ....... Fast Cash Loan Kiireellinen

  VastaaPoista
 160. Hyvä asiakas Etsitkö kyllästynyt lainojen ja kiinnitysten, ovat he olivat jatkuvasti hylkäsivät oman pankkien ja muiden rahoituslaitosten, tarjoamme kaikenlaisen lainat yksityishenkilöille ja yhteisöt alhaisilla Kiinnostus olet rate.If kiinnostunut Lainan, älä meihin yhteyttä tänään, lupaamme tarjota parhaat palvelut ever.Just syöttää koronkiskonta koska oikeudenkäynti vakuuttaa you.What ovat taloudelliset tarpeet? tarvitset yritysten laina? tarvitset henkilökohtainen laina? Haluatko ostaa auton? Haluatko jälleenrahoittaa? Tarvitsetko kiinnitys? tarvitset valtava pääomaa aloittaa Business ehdotus tai laajennus? Oletko menettänyt toivoa ja he ajattelevat ei ole ulospääsyä, ja taloudelliset kuormat on yhä olemassa? Levitä tänään alla Sähköpostiosoite:

  (Guaranteetrustedloanhome@gmail.com)

  Hallitus Hyväksytty ....... Fast Cash Loan Kiireellinen

  VastaaPoista
 161. Hei Am Paul Green, Am Perusteltu ja luotettava laina lainanantaja. I tarjota kaikenlaisia paketteja lainat. Annan lainoja selkeä ja ymmärrettävä ehdot 3% korolla. Alkaen $ 5000 $ 6000000 dollaria, euroa ja puntaa vain. En anna liiketoiminta Lainat, henkilökohtaisia lainoja, opintolainoja, auton lainojen ja maksaa pois laskut. Jos olet kiinnostunut ystävällisesti yhteyttä: paulloanfundshelp1@gmail.com

  Koko nimesi:
  sukupuoli:
  Maa:
  Lainamäärä tarvitaan:
  Laina kesto:
  Ammatti:
  Puhelinnumero:
  Laina Tarkoitus:
  Kuukausitulot:
  Ota yhteyttä vain tämä sähköpostiosoite: paulloanfundshelp1@gmail.com
  Puhelinnumero: +917411065240
  Parhain terveisin
  Paul Green

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!