lauantai 4. toukokuuta 2024

TUHOAAKO PURRA PERSUT?



Kaveria ei jätetä vai miten asian näkee & kokee Hakkarainen tai yöammuskeleva poliisi? Persujen johdon tulisi hoksata, ettei tehtävään valittu tai tyrkylle päästetty ole syyllinen kyvyttömyyteensä ja munauksiinsa vaan syylliset löytyvät hänen tyrkylle vallinneiden joukosta. Kun valinta on tehty, ei enää johdon sovi valitsemiaan ehdokkaita saati läpimenneitä luottamushenkilöitä haukkua, koska he ovat seurauksista ja niiden aiheuttajista vastuussa. Uudessakaupungissa kävimme paikallisosaston sihteerin Mikko Saaren kanssa läpi kaikki kuntavaaleihin ehdolle pyrkineet halukkaat. Jokaisen itseään ehdokaslistalle tarjonneen kanssa vietettiin kahvittelun merkeissä keskustelukotvanen, viidestä minuutista pariin tuntiin, jotta joukosta saatiin raakattua nazit, lähimmäistään vihaavat sekä he, keillä ei ollut kykyä yhteisölliseen työskentelyyn kaupunkimme edestä. Jokainen Eero ja Elviirakin voi kuvitella, että ehdokashaastateltavia riitti kaupungissa, jossa puolue on valtakunnallisissa vaaleissa sijalla yksi. Kaikki eivät nielleet ratkaisuamme kevyesti, vaan ottivat yhteyttä joko puolueen kansanedustajiin ja puolueen huipulle. Saaren kanssa pidimme päämme, emmekä alistuneet valintoihimme liittyneisiin painostusyrityksiin. Lopulta paikallisyhdistys hyväksyi ehdokkaiksi esittämämme henkilöt.


Jos vastaavasti olisi toimittu muuallakin maassamme, ei nykyisiä ylilyöntejä `tuskin olisi koskaan tapahtunut. Ehkä poliisin tapauksessa piili mahdollisuus toteutuneelle episodille, koska tuskinpa yksikään suomalainen voi kuvitella maamme poliisikuntaan päässeen tai kuuluvan tyyppiä, kuka lähtee yöllä kännispäiten kadulle ammuskelemaan. Silti jokainen meistä tarvitsee ja ansaitsee tukea lähimmiltään silloin, kun on muninut itsensä henkilökohtaisten paineiden alle - tämä koskee myös po. poliisireppanaa, kuka töppäsi sekä poliittisen että siviiliuransa. Hakkaraisen kohtelua ihmettelen, koska käsittääkseni hän ei ole viime aikoina muninut. Mies halutaan, otaksuntani mukaan, pistää ehdokaslistalta lähinnä tai vain siksi, että puoluejohdon kaverit hamuavat hänen paikkaansa. Pahimmillaan, persujen vinkkelistä tutkailtuna, tapaus Hakkaraisen seurauksena, saamme uuden puolueen EU-parlamenttiin ja siinä sivussa Purran johtamat persut vajoavat kannatuksessa minipuolueeksi. Onkin lystiä nähdä toistaako historia itseään ja tulevassa puoluekokouksessa syntyy uusi takakonttipuolue, kun Soinille selkänsä kääntäneet kääntävät nyt selkänsä Purralle - takinkääntäjät lähtee, selänkääntäjät pysyy?

2 kommenttia:

  1. Eikö hallituspuolueilla ollut mitään vappuaktiviteetteja Ukissa kun Ukin sanomissa oli yksi sivu tarinaa vain demarien vappupuheista ja puhujista?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysym'ä'stä ja käynneistä! Puna Kaartisen lehti kirjoittaa tietenkin omien touhuista, kuten Neues Deutschland kertoi aikoinaan Honecerin ajatuksia. Vallilan mäellä oli pajon porokkaa, liekö kokoomuslaisia. Persujen ja kristillisten tapahtumista en tiedä, itse hiljennyin punaisten 1918 haudassa lepäävien muistoa kunnioittaen.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!