perjantai 17. toukokuuta 2024

SINÄ MAKSAT RASISTI HIILAMON PALKAN



Hullu Hiilamo lienee liian vahvasti sanottu, mutta rasistiseksi Hämärä Hiilamoksi voimme häntä kutsua eilisen ulostulon vuoksi. Äijän, jonka kollegoita lymyää pääkaupunkiseudulla reilut parituhatta(oikaiskaa, jos olen väärässä, nostaa joukkoineen kivasti pääkaupunkiseudun bruttokansantuotetta tuottamatta mitään hyvää tai positiivista ylimääräistä tähän maahan. Ensin maksat po. tyypin palkat, sitten maksat YLE:n kulut, jotta ko. tapaus saa ladattua ajatuksensa julki ja lopuksi maksat bussit, junat ja metrot sekä infran, joilla nämä tuottamattomat hyväkkäät lakeijoineen rellestävät - täysin hyödytöntä porukkaa, joka näkyy ainoastaan blogeina ja ns. kolumneina, jotka eivät hyödytä ketään. Mutta mennäänpä tuhon tohtori H. Hiilamon HY:n professorin rasistiseen ulostuloon.

Hönö Hiilamo toteaa, ettei Suomen syntyvyyden laskusta tarvitse olla huolissaan, sillä saamme jännän monikulttuurisen Suomen,kun pakolaisia muuttaa tänne. Minusta Suomen kaduilla on ihan riittämiin jännitystä, jos 12-vuotiaat ampuvat toisiaan ja lapset surmaavat ikätovereitaan. Hiilamon pitäisi pohtia maahanmuuton syitä, se ei ole yleensä oivallus: Nyt lähden Suomeen, siellä on kivaa! Kotimaansa jättäminen johtuu yleensä siitä, että siellä ei yksinkertaisesti voi elää, joko ruoka tai turvallisuus puuttuu. Hiilamo voisi lähteä kokeilemaan ulkomailla elämistä itse ja vaikka mennä Mekkaan nousta mustalle kivelle ja ryhtyä huutamaan: Tuon teille kliffaa monikulttuurisuutta Suomesta, hei huntukundit ja kaapuveikot homoille omat vessat Mekkaan. Taitaisi Hiilamo, tuon lausuttuaan, pudota kiven päältä kivityksen seurauksena kuin koppelo oksalta.

Mieluimmin Hiilamon tulisi edistää esim. tonninkalan syönnin vähentämistä, jottei EU:n kalastuslaivastot imuroi kaikkea saalista Afrikan rannikolta ja aiheuta nälällä sen suunnan pakolaisaaltoa. Suoraan sanoen po. tyypin ajatus on äärettömän itsekäs, jossa hän suhtautuu maahanmuuttajiin kuin lemmikkiin, joka ostetaan perheen lapselle lisäämään arjen iloa ja jännitystä. Vielä kun huomioimme sen, kuinka hyvin valtaeliittimme kohtelee tänne asutettuja pakolaisia, niin moisen idioottimaisen kolumnin levittämistä voidaan pitää vähintäänkin pöyristyttävänä ymmärtämättömyytenä. Meillähän rikkaat päättäjät haluavat sijoittaa pakolaiset kauas omista palatseista köyhien, pakolaisiin karsaasti suhtautuvien, joukkoon. Eiköhän siis ole parempi, että me kehitämme yhteiskuntaa, jossa populaatio kasvaa synnyttämällä ja jätämme esim. Afrikan luonnonvarat rauhaan, jotta heillä on mahdollista pysyä ja lisääntyä synnyttämällä siellä.


LINKKI:

4 kommenttia:

  1. Hiilamon kirjoitus vailla järjen hiventä. Eikö Hiilamo ole tutustunut Ruotsin maahanmuuttoon tai.mitä britit tekee. Kun on hyvä yhteiskunnallinen asema ja kukkaro kunnossa, voi kirjoitta mitä sylki suuhun tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväpalkkaisia proffia, jotka kirjoittelee blogeja ja kolumneja on stadi vääränään. Montakohan tuollaista kansan rahoilla eläjää löytyy?

      Poista
    2. Oli tv haastattelessa ihan järkevä mutta sitten taas sontaa.

      Poista
  2. https://www.verkkouutiset.fi/a/ylen-uskomaton-organisaatio-susanne-paivarinta-tittelit-kuin-sketsiohjelmasta/#9d9bc9fc

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!