torstai 25. tammikuuta 2024

SOPEUTUSMALLI, JOKA EI TOTEUDU KOSKAAN!






Jos kaupungin virkakunta kärki on valmistelulla, jota päättäjät ovat noudattaneet ajaneet kaupungin väestökatoon, yt-neuvotteluihin, sopeutustoimiin ja selvitystilaan, ei tämän aikaan saaneella poppoolla voi olla eväitä ulospääsyyn aiheuttamistaan ongelmista. Tämän huomioiden itse lähtisin sopeutustoimissa siitä, että kavennamme korkeinta johtoa määrällisesti sekä tarkastelemme johdon palkkoja alaspäin, onhan sen alaisuudesta hävinnyt 60 prosenttia toiminnoista ja siten myös vastuista. Lisäksi voisimme tehdä yhteistyötä vasikkapa Laitilan kanssa - miltä kuulostaisi vaikkapa yhteinen henkilöstöpäällikkö, saisimmeko Laitilasta tietotaitoa kokousosaamiseen, jotta välttäisimme meillä silloin tällöin toteutuvat valitukset, entä yhteinen opetustoimenjohtaja tai peräti yhteinen kahteen eri opetusalueeseen painottunut lukio? Tällaiset ajatukset ja niiden toteutukset palvelisivat kaupunkimme asukkaita keventämällä heidän veroja, tuomalla kaupunkiorganisaation tarjoamiin palveluihin lisää tehokkuutta plus laatua. Eipä pitäisi olla ristiriidassa vaalilupaustenkaan kanssa vai onko ne yhtä maittavia syödä kuin ilmaiset illalliset?

11 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan surkeata on johtajiston toiminta. Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta vahvisti taloussuunnitelman jossa menot huomattavasti KASVAVAT. Täysin munatonta toimintaa. Tällainen toiminta on yksinkertaisesti lopetettava ja jos vastuuhenkilöt eivät siihen pysty, on se lopputilin paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lautakunnan suurin saavutus oli palkata puheenjohtajan kaveri kaupungille töihin.

      Poista
  2. Eikö joku ilmaissut vaalimainoksessaan, ettei ole tyytyväinen kaupungin johtoon! Sama pätee edelleen, mukaanlukien kaupungihallituksen toiminnan! Nimim. EH.

    VastaaPoista
  3. Täältä löytyy kh esityslista 29.1.2024
    Sopetusohjelma, tekonurmivalitus

    VastaaPoista
  4. https://uusikaupunki.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2024284

    VastaaPoista
  5. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2024 presidentinvaaleihin. Hallituksen kokous 29.1. Taitaa olla pikkasen myöhässä.

    VastaaPoista
  6. Lue tarkemmin päätösesitys.

    VastaaPoista
  7. Ei lue. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2024 presidentinvaaleihin

    VastaaPoista
  8. Pykälän otsikko ja varsinainen päätösesitys ovat eri asioita.

    VastaaPoista
  9. Harhaan johtava otsikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein esityslistan pykäläkin on harhaanjohtava sisällöltään.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!