perjantai 30. kesäkuuta 2023

VALTAMEDIA EROTTI MINISTERIN - TUULAHDUS NAZI-SAKSAN AJOILTA!
Tunnen Vilhelm Junnilan vuosien takaa. Hänen saama kohtelunsa oli valtamedialta ala-arvoista ihmisjahtia. Ennen maltillisena pidetty poliitikko muuttui yhdessä yössä äärikiihkoilijaksi - tämä tapahtui median mielikuvissa, niin ei käynyt todellisuudessa. Jos tämän jälkeen joku puhuu Suomen laadukkaasta ja tasapuolisesta mediasta, hän on valtamedian toimittaja.Tässä maassa on tuomittuja rikollisia/hämärähenkilöitä ollut ja on edelleen merkittävissä asemissa eikä kukaan puutu mitenkään heihin, ovat medialle mukavia ja sopivia. Sen sijaan käydään mutu/mahdollisesti pohjalta Junnilan kimppuun syytellen häntä vaikka mistä, hänestä tekevät luonneanalyyseja jopa sellaiset ihmiset, jotka eivät ole sanaakaan vaihtaneet V. Junnilan kanssa. Härskeimmät tyypit näkevät symboleja ja viestintää jopa pukeutumisessa - tämä on kerrassaan ainutlaatuinen ja mittakaavassa mammuttimainen ihmisjahti, jonka kohteena on valtamedian jahtaama yksinäinen ihminen.

Kaikessa epäinhimillisyydessään kyseessä on Suomen historian kuvottavin yhteen viattomaan ihmiseen kohdistuva hyökkäys. Valtamediamme käytös jättää varjoonsa jopa Hitlerin ja Stalinin propagandakoneistojen härskiyden ja Uudenkaupungin Sanomat. Koomisinta tässä epäinhimillisessä mediapainostuksessa on se, että koko kansaa Junnilan päälle yllyttävä valtamediamme on muka inhimillisyyden ja suvaitsevaisuuden asialla ja puolestapuhuja. Ajatelkaa asiaa Junnilaa tuntevana ihmisenä ja hänen kannalta, ajatelkaa hänen paineitaan, ajatelkaa millaista hänen on lähteä aamulla ulos kotiovesta, kun koko maata on yllytetty käymään hänen kimppuunsa - minusta tässä julmuudenmyllyssä inhimillisyys ja kristillinen lähimmäisen rakkaus ovat unohtuneet meidän äärettömän raa`alta ja tuloshakuiselta valtamedialta.

Minä en kerta kaikkiaan voi hyväksyä, että kenenkään, yksinäisen ihmisen, kimppuun käydään, kuten Junnilan kimppuun on nyt hyökätty. Viimeistään nyt pitäisi kansan silmien aueta ja terästää medialukutaitoa. Meillä on muutama päätoimittaja ja heidän omahyväiset alaiset, jotka ohjaavat kansan mielipidettä haluamaansa suuntaan muissakin kuin tässä asiassa. Minä seison Junnilan tukena viimeiseen asti jo siitä syystä, että on en voi mitenkään hyväksyä sitä, että koko maa usutetaan yhden miehen kimppuun vain siksi, että muutama tunteeton ja häikäilemätön päätoimittaja haluaa niin - elämmekö tasapuoliseen ja oikeaan tietoon perustuvassa demokratiassa! Nyt jos koska pitäisi nostaa keskiöön päätoimittajien vastuu - onko heillä oikeus toimia syyttäjänä, oikeuslaitoksena ja tuomarina? Lopuksi kysyn, mitä maksettiin P. Räsäselle?

9 kommenttia:

 1. Erikoista kerrassaan. Eikö Suomessa ole edelleen voimassa se oikeuskäyntäntö, että ihminen on syytön niin kauan kuin jokin oikeusaste on syytetyn tuominnut jostain Suomen lainsäädännön pykälän rikkomisesta?

  VastaaPoista
 2. Täältä ei löydy Junnilaa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

  VastaaPoista
 3. Eiköst Naantalissakin ole kuntalaki edelleen voimassa?
  Tässä taas huutoäänestys alkaa.
  https://www.ts.fi/uutiset/6039000

  VastaaPoista
 4. Näissä tilanteissa puhuttiin usein ennen ajojahdista ja nyt termi taitaa olla maalittaminen.

  VastaaPoista
 5. Luehan Valkonen, mitä Saksan toiseksi luetuin sanomalehti Süddeutsche Zeitung kirjoittaa ministerijupakasta

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b14a1c3f-d824-4c47-8932-53c599319c4e

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Mistähän tuo saksalaislehti on tietonsa saanut - tuskin heillä on toimittajaa tekemässä tutkivaa journalismia Junnilasta ja Orposta?

  VastaaPoista
 7. Osittain täältä ainakin
  https://fb.watch/lvUlrxpauo/

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistänne ja kommenteista! Tuollaisen väsäsin juuri kotva sitten: https://jaavaat666.blogspot.com/2023/07/junnila-suojelee-purraa-ja-puoluetta.html

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!