lauantai 17. kesäkuuta 2023

HALLITUN KASVUN KAUPUNKI!




Pääomapako pääkaupunkiseudun kiinteistö on alkanut ja kiihtyy siitä huolimatta, että pääkaupunkilaisvetoinen valtamedia väittää po. pakoa väliaikaiseksi. Nyt koittaa maakuntien kasvun aika ja varsin useille paikkakunnille on alkanutkin pakkautumaan väkeä, joka haluaa pois keinotekoisesti pakkokasvatetulta pääkaupunkiseudulta. Myös meidän on kyettävä tarttumaan kiinni ja ottamaan osamme maakuntiin kohdistuvasta kasvutulvasta. Ja totta tosiaan, meillä on mitä tarjota - nyt on rohkean ja innovatiivisen markkinolinnin aika, sillä aika on meidän pulellamme ja meidän. Ottakaamme viimeinkin ratkaiseva askel kasvu-uralle! Nyt, jos koska ei saa jäädä tuleen makaamaan saatikka ylitsemme pyyhkivän muuttovyöryn rusikoimaksi.

Kun katsomme mihin muilla paikkakunnilla varakkain väestö on rakentanut asuntonsa ja vertaamme sitä omiin ryjärantoihimme, hylättyihin saariin ja muihin käyttämättömiin mahdollisuuksiimme, niin on vain itsestämme kiinni, kuinka nopeasti nostamme Uudenkaupungin uuteen kukoistukseen ja kuinka korkealle haluamme elämisen laadun täällä kohoavan. Positiivisin mielin yhteistyötä ystävät, toverit, miehet, naiset, heput ja henkilöt - pistetään asiat yhdessä kuntoon. Loppujen lopuksi meidän ainoa uhkamme piilee siinä, että olemme sokeita omille mahdollisuuksillemme, käännämme niille selkämme ja lähdemme harmaalle tarkan euron -tielle ja kapsahdamme kuoliaaksi säästämisen kautta onnettoman ohdakkeiselle kiihtyvän väkikadon synkälle kujalle!

4 kommenttia:

  1. Vuoden 2024 taitaa olla Suomen korkein veroäyri, tara jo osuvasti kirjoitti kun kaupungin johtoa ei kiinnosta asia, ettei tarvitsisi nostaa.

    VastaaPoista
  2. Sihy valmistuu ja väkiluku lähtee rajuun nousuun.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Pahassa jamassa ollaan, jos asiaa vakavasti pohditaan. Sihy on suuri ja mahtava puitteiltaan, mutta syövätkö ne rakennuksen sisällön eli opetuksen laadun? Vähän sama, kun tekisi niin hienon kaupan, ettei olisi rahaa hankkia myytäviä tavaroiti - eipä paljon kauppa kävisi. Meidän kaupungin ykköskulukohteelle nauraa ja siitä vitsailee jopa pääministeri, tämä uusi!

    VastaaPoista
  4. Katsotaan lomien jälkeen sitten. Ellei ehditä niin joulun jälkeen.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!