torstai 1. kesäkuuta 2023

PÄÄKAUPUNKISEUDUN IRVOKAS HYYSÄÄMINEN LOPETETTAVA!

Olemme peruuttaneet ajassa taaksepäin pimeään keskiaikaan, jolloin toiset tekivät työt ja ensimmäiset nauttivat niiden hedelmistä. Kun kehäkolmosen ulkopuolella tehdään lähes kokonaan se työ, joka pitää vientimme kunnossa ja turvaa tämän maan elintarvikehuollon. Silti valtiovalta pitää tuon passiivisen alueen, yhteiskuntamme taakan, aikamme neuvosto-Moskovan, kehittymistä tärkeämpänä kuin maakuntien miljoonien työtätekevien ihmisten perustarpeita - maakunnissa ajetaan alas sosiaali- ja terveyspalveluita, kun samaan aikaan Suomen etuoikeutetun passiiviväestön ökykulmaan suunnitellaan raitiovaunureittejä ja vastaavia. Kaikki tämä rahoitetaan maakuntien ihmisten elämää kurjistamalla - kerrassaan pöyristyttävää, eletäänhän vuotta 2023!

Juuri äsken jopa, pääkaupunkiseutu vetoinen muutaman päätoimittajan ohjaama, valtamediammekin myönsi pääkaupunkiseudun asuntokuplan olevan puhkeamassa eli siellä hinnat laskevat muuta Suomea enemmän. Muutama päivä tämän jälkeen asiantuntijat julistavat hintojen kääntyvän pian nousuun. Eiväthän asuntojen hinnat käänny nousuun, koska ihmiset eivät halua asua turvattomissa slummeissa, joissa jopa lapset pahoinpitelevät toisiaan - Helsinki ja Espoo ovat Suomen suurimmat muuttotappiokunnat, tämä on selkeä fakta; siitä ei pääse yli eikä ympäri ja harva ylittää tämän faktan alitusta. Jokaisen sopisi pohtia, koska nämä pääkaupunkimme yltäkylläisyydessä rypevät asiatuntijat ovat viimeksi tienneet jotain - menikö Suomi muutamassa viikossa NATOon, kaatuiko Venäjä muutamassa kuukaudessa pakotteisiin ja koska taloustieteilijämme ovat kyenneet ennustamaa tulevan laman tai määräämään lääkkeet uhkaavan laman torjumiselle? Suomi taisi menettää viimeisen tietävän asiantuntijan, kun Sixten Korkman muutti Ranskaan.

Uudeltamaalta ja Helsingistä valittiin 60 kansanedustajaa ja muualta 140. Luulisi siis olevan täysin selvää, että muutos maamme asioiden painopisteisiin tapahtuu äkkiä : Selkeä enemmistö kansanedustajista edustaa sitä osaa Suomesta, jossa yrittäjät työläisineen sekä heitä ratkaisevasti tukeva julkinen sektori työskentelevät maamme aktiivisen, tuottavan väestön perustarpeiden ja samalla koko maamme puolesta. On syytä painottaa, että pitkällä jänteellä jokainen maakuntiin sijoitettu euro, on sijoitus koko Suomen, myös passiivisen öky-Suomen, tulevaisuuteen. Maahamme täytyy saada aikaiseksi koko yhteiskuntaa ylläpitävä kestävä kehitys eikä se ole sitä, että jonkun täysin turhan kivihiilikulmakunnan odotetaan vain mielikuvissa toimivilla utopistisilla ratkaisuillaan pelastavan Suomen lisäksi koko maailman!

3 kommenttia:

  1. Ajatustesi tasolla samaa mieltä olivat aikoinaan tietyt valtiot. Nykyajan sosialistiset liikkeet ja niiden tavoitteet ovat kenties nyt lähempänä ajatuksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Kyllähän pääkaupunkiseutua kehitetään vastoin muun Suomen etua, kutenn Moskovaa Neuvostoliitossa!Tehoton byrokratia on ja voi hyvin itseään kasvattaen.

      Poista
  2. Tässä maakuntien kehitystä
    https://www.hs.fi/talous/art-2000009639351.html

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!