keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

VASEMMISTORASISMIN HYVÄKSYVÄ VALTAMEDIA!


    Prideviikon kunniaksi päästetään ääneen vihreänä kansanedustajanakin vaikuttanut, siksi kaiken                                                                                  anteeksi saava, PPP.


Valtamediamme käytös on puolueellisuudessaan kerrassaan pöyristyttävää. Jos vasemmalla tapahtuu ylilyönti, valta media ymmärtää teon ja pyrkii vähättelemään sen kuoliaaksi, jos jotain, edes vähänkin epäilyttävää tapahtuu oikealla, paisutellaan se valtaviin mittoihin. Muistakaa al-Tae joka tarjosi kuolemaa juutalaisille, puolille islamilaisista ja homoille. Onko kukaan ei ole koskaan niin julmasti, karkeasti, suoraan ja selkeästi hyökännyt vähemmistöjä kohtaan - tuskin Hitler tai Himlerkään nuorina toivat rasismiaan noin selkeästi esiin? Vilhelm Junnilalle sattui vaaleissa tietty numero, josta hän laski leikkiä ja tilaisuudessa, jossa hän puhui, oli Aurajoen vastarannalla äärioikeistolaisiksi leimattua väkeä. Mainittujen al-Taen ja Junnilan ulostulojen mittasuhteen ovat aivan erilaiset, mutta media ei näe tai halua kertoa sitä!

Nytkin YLE Radio Suomessa päästettiin ääneen entinen demarivaikuttuja, joka muka asiantuntijana kauhisteli ministerin puheita ja "kavereita". Toinen saa anteeksi julmat hirmupuheet, kun sattuu olemaan stadilainen demari - ensimmäinen ei saa livää tulkintojen kauhisteluun perustuvaa ulostuloaan, kun sattuu olemaan naantalilainen persu. Siinä kiteytyy ja paljastuu valtamediamme kaksinaamainen epärehellisyys. Kuvitelkaapa, jos joku persu olisi julkaissut joskus samanlaisen levyn kuin vihreä kansanedustaja Pirkka Pekka Petelius nuorempana tai tehnyt samankaltaista pilkkaa vähemmistöistä parhaaseen tv-katseluaikaan, olisiko persulle piisannut ymmärrystä? Suomalainen valtamedia saa hävetä käytöstään, jos omahyväisyydeltään siihen kykenee. Älkää hyvät ihmiset uskoko tarkistamatta mihinkään mitä valtamedia teille syöttää, jos radiosta kuulette kellon olevan kaksi, niin varmistakaa sekin omasta kellostanne!8 kommenttia:

 1. Näin on!
  Hussein al-Taeen halventavat Facebook-kirjoitukset: Rikosepäily siirtynyt syyteharkintaan
  Rikosepäily koskee al-Taeen vanhoja Facebook-kirjoituksia.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bd407256-2958-4b12-8264-e80bd83135ec

  Tästä voi lukea

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/16113853/miksi--petelius-ei-ole-tutkinnassa-rasismista

  VastaaPoista
 2. Idhal adha ja koraanin poltto taas Tukholmassa. Ei hyvältä näytä ruotsalaisten Natoon pääsy.

  VastaaPoista
 3. Kovaa peliä ollut tänään aamulla eduskunnassa.
  Purra uhkasi kaataa hallituksen, jos Junnila joutuu eroamaan
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009684767.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvistä kommenteista linkkeineen sekä ahkerasta vierailusta. Jos katsoitte eilisen A-studion, niin ymmärrätte, että Suomen journalismin taso on romahtanut - kansan maailmankunvaa muokkaavat aamu-tv:n toimittaja ja iltapäivälehtien toimittajat mutupohjalta.

  VastaaPoista
 5. Miten on Ukin päättäjien keskuudessa puheet ja teot? Kuka kuuluu mihinkin mielipideryhmään tai yhteisöön?
  Kaupungin päätöksentekoa ohjailee ainakin yksi säätiö. Selvittäkää tämä.

  VastaaPoista
 6. Teuvo Hakkarainen haukkuu RKP:ta: ”Yksi kiihkeimmistä natsinmetsästäjistä”
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f7c6451e-628c-4b82-bfb1-d5e06dd9e275

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!