maanantai 5. kesäkuuta 2023

PÖLHÖLÄ$$Ä $ÄÄ$TETÄÄN

Missään ei olla niin vekkuleita työnsuunnittelussa kuin Pölhölässä. Etätyön myötä syntynyt kaukoajattelu, kohdistuu etenkin työnteon aiheuttaman rasituksen minimointiin. Etätyö mahdollisti sen ettei tarvis mennä töihin ja nyt löydettiin sitä täydentävä systeemi, joka vähentää kotiin jääneiden viranhaltijoiden tekemisentarpeen lähes olemattomiin. Pölhölässä kehitetty ratkaisu on kerrassaan mullistava. Se minimoi työntekijän jättämän hiilijalanjäljen lähes olemattomiin niin töissä kuin työmatkoilla - enää ainoastaan tilipäivinä Pölhölän palveluksessa olevat, alhaisen verotuksen kunnissa asuvat, virastoveijarit joutuvat poistumaan kotoaan työn seurannaisen vuoksi.


Pölhölän valmistelijoiden ja päättäjien luomiskyky suosii uniikkia suunnittelua. Kunta hankkii keskeltä kaupunkia nuorisotiloja ja kieltää nuorten saapumisen po. tiloihin ja kas kummaa nuorisosta vastaavat Pölhölän palkkalaiset voivat hoitaa homman etänä kotona. Kirjaston remontti on kestänyt vuosia ja nyt, valmistelusta tihkuneiden tietojen mukaan, ollaan luopumassa väistötiloista ja kas kummaan tämäkin porukka voi siirtyä kokonaisuudessaan uuteen työtyyliin ja nauttia työstä etänä kotona. Moniin Pölhölän paikkoihin on ilmestynyt kyltti: EI TALVI KUNNOSSAPITOA. Oikein sijoitettuna nämä kyltit yhdistettynä etätyöideaan mahdollistavat yhä useamman pölhöläläisen pomon työskentelyn etänä kotona aina lumen aurausta myöden.

Eikä tässä kaikki, sillä Pölhölän valmistelussa innovaatiot sinkoilevat niin, että väkisinkin osa niistä paiskautuu kaiken kansan nähtäville. Huhujahan ne ovat aina siihen asti, kunnes paikallinen maaginen media on ne hehkuttanut julkisuuteen ja manipuloinut oivalluksille pölhöimmänkin pölhöläläisen vankkumattoman tuen. Mutta nyt näiden valmistelijoiden kammioista tihkuneiden ns. huhujen mukaan Pölhölän uimarannoille on tilattu kylttejä: EI UINTIOPETUSTA KESÄISIN - EIKÄ KESÄKUNNOSSAPITOA! Kyseiset suunnitelmat eivät vaikuta pölhöläläisten palveluihin vähääkään. Kuten aiemminkin pölhöläläiset saavat palvella ja rahoittaa valmistelijaeliitin elämistä ja olemista! Myös turistit huomioidaan Pölhölässä: TERVETULOA, MUTTA VAIN HEVOSELLA, JOLTA ON RIISUTTU KAUKOGRANIITTIA SYÖVÄT KENGÄT!

1 kommentti:

  1. Ruotsalainen pilapiirtäjä piirsi tästä ilmiöstä heti tuoreeltaan. Muuan Ericsson ilmoitti pomolle, haluan etätöihin. Ei käynyt. Mutta käyhän se kun käytetään vähän mielikuvitusta, jatkoi hän. Pomo: mutta tehän olette kattopeltiseppä!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!