perjantai 30. kesäkuuta 2023

RKP VALITSEE PERSUMINISTERIN - PURRA VAIHTOON?!?            HÄR KOMMER PURRA LÅNGSTRUMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?


Jos koska niin nyt häntä heiluttaa koiraa, kun marginaalinen puolue valitsee toisen hallituksen pääpuolueen ministereitä. Nyt jos koska olisi Purra voinut näyttää rohkeutta ja viedä maamme uusiin eduskuntavaalein, mutta mitä vielä, hän nuolee sitä ahteria, jonka kantajan toisen pään kieli lipoi vielä muutama viikko sitten Marinia. Jos kyseessä olisi ollut selkeästi sääntöjä rikkonut tai rikoksia tehnyt poliitikko, niin tapahtuneen olisi ymmärtänyt, mutta tämä oli lyönti vasten demokratian kasvoja. Persujen on syytä perehtyä noloon tilanteeseen, onko tällaista edes koskaan aiemmin tapahtunut.

Mielenkiintoista on nähdä kuinka käy persujen puoluekokouksessa. Nyt olisi aika saada puolueelle jälleen uskottava johtaja ja hän voisi tulla tällä kertaa pääkaupunkiseudun siivestäjien ulkopuolelta. Saas nähdä kuin käy, joka tapauksessa odotan joukkoirtisanomisia puolueesta, joskin toivon malttia ja mielipiteen näyttöä tulevassa puoluekokouksessa 12.-13.8.2023 Tampereella.

5 kommenttia:

 1. Minustakin Purran olisi ehdottomasti ottaa pisteet kotiin ilmoittamalla pikku hurripuolueelle lyhyesti, että haistakaapa perse (pä svenska), ja jos ei seura kelpaa, niin ovi on tuossa suunnassa. Kokkareiden ja persujen sympatiapisteet olisivat olleet varmoja - toisin kuin tässä velliperseratkaisussa. Kyllä halukkaita hallitukseen olisi toki löytynyt muualtakin.

  VastaaPoista
 2. Halukkaita hallitukseen persujen kanssa?

  VastaaPoista
 3. Purralla ei ole kokemusta. Ja Junnila erosi itse, kun ei kestänyt enää painetta. Punaruskea
  medis voitti.

  VastaaPoista
 4. Asia ei ole noin yksikertainen mitä Java kirjoittaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Himo ministeriksi ajoi ohi puolueen ja Suomen edun. Saas nähdä kuinka tämä kutistaa tai jakaa puoluetta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!