maanantai 26. marraskuuta 2018

Verottaja kyttää taviksen kymppejä - ei ökyjen miljoonia!

Suomessa tavallisen pulliaisen eläminen ja oleminen tukee ensi sijassa valtion kassaa. Jokaisesta bensiinilitrasta, ruuan murusta, asumisesta ja jopa irtohiha ihokkaasta maksat veroa. Samalla tavallinen kulkevainen velvoitetaan pykälien voimalla elättämään vakuutusyhtiöitä, juristeja, isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä, prikaati tolkulla tohtoreita ja dosentteja sekä muuta mittavaa loisten legioonaa.

Tavallinen kaduntallaaja velvoitetaan maksamaan osuutensa yhteiseen pottiin, josta hän saa tarvitessaan apua elämänsä karikkoihin. Hänelle luvataan turvallisuutta, opetusta, terveydenhuoltoa, toimivaa tieverkkoa, tasapuolista kohtelua asuinpaikasta riippumatta ja mikä tärkeintä hänelle luvataan jo 1919 perustuslaissa: TYÖVOIMA ON VALTIOVALLAN ERITYISESSÄ SUOJELUKSESSA! Kuitenkin kaikkea edellämainittua ajetaan rajusti alas, vaikka suomalaisen työ tuottaa enemmän tulosta kuin koskaan. Todellisuudessa siis kaikki muu paitsi työvoima on valtiovallan erityisessä suojeluksessa!

Kaiken tämän keskellä ihmetellään, miksi suomalaiset eivät yhdyntäinnosta huolimatta sikiä ja lisäänny. Ikävä tosiasia löytyy mainittujen siivestäjien ahneudesta. Tavalliselle suomalaiselle, joka kustantaa koko loiskatraan ja rahojen tuuleen kylvämisen, jää itselle niin vähän varoja, ettei hän uskalla synnyttää/siittää lasta kasvamaan vallitsevaan ankeuteen. Kun vielä huomioidaan tavallisten kansalaisten voimakkaasti kasvava epävarmuus tulevaisuudesta, voi väen vähenemistä pitää tulevaisuuden trendinä.

Verrataanpa tätä päivää ja Suomen rakentamista ja tapahtumia 1980- ja 1990-lukuihin: Tuolloin rakennettiin terveyskeskuksia ja sairaaloita - nyt niitä puretaan; tuolloin rakennettiin uima/jäähalleja - nyt ne rapistuvat; tuolloin rakennettiin teitä kaikkialle Suomeen - nyt ne rapistuvat, ainoastaan pääkaupunkiseudulle rakennetaan ratoja/metroja/moottoriteitä; tuolloin rakennettiin ympäri Suomea lentokenttiä - nyt ne rapistuvat ja vain yhtä lentokenttää rakennetaan jne. jne. Kuinka voi olla mahdollista, että 1980- ja 1990-luvuilla kansa sai maksamilleen veroille vastinetta, mutta tänään siihen ei ole varaa, VAIKKA NYT KANSAN TYÖN TUOTTO ON MONINKERTAINEN?

Eduskunnassa istuvat eivät enää edusta kansaa, SAK:ta ei johda duunari eikä työväenpuoluetta kivimies. Valta on karannut tyystin perustyötä tekevältä kansalta. Puolueet eivät enää aja kansalaisten vaan omaa ja omien napahenkilöidensä etua. Kokoomuksen kansaedustajat eivät enää koostu yrittäjistä vaan sijoittajista ja virkahenkilöistä; Ay-liike ajaa omien kihojensa etuja esim. vuokra-asuntomarkkinoilla: työväenpuolueet jopa häpeävät historiaansa ja niistä jalostui koulutettujen teoreetikkojen tikkaita valtaan.

Viimeistään Timo Soinin takinkääntö vei viimeisenkin uskon äänestämällä tapahtuvaan muutosmahdollisuuteen. Kun valtaeliittiin kuuluu median edustajat, voidaan perustellusti todeta suomalaisen demokratian ajautuneen toimimattomuuden tilaan. Täällä kansa katsoo pellevaalitenttejä, äänestää pellevaaleissa ja mikään ei muutu. Itse asiassa tavallista suomalaista kohdellaan tänään jopa härskimmin kuin vuonna 1918!

Jos oheinen MOT-ohjelmaan liittyvä veronkiertäjälista pitää kutinsa, se viimeistään todistaa vallankumouksen tarpeen. Listalta löytyy kaksi presidenttiä, ministereitä, oppositiopolitiikkoja, mediajehuja, median asiantuntijoita, joten onko ihme, jos verottaja ei saa tutkia po. hämäryyksiä ja valtamedia pitää niistä pientä ääntä.

TÄSSÄ LISTAA:

Krister Ahlström, Esko Aho, Martti Ahtisaari, Matti Alahuhta, Matti Apunen, Juha Sipilä Antti Blåfield, Georg Ehrnrooth, Henrik Ehrnrooth, Aatos Erkko, Petteri Orpo, Jukka Harmaja, Eero Heinäluoma, Olli-Pekka Heinonen, Seppo Honkapohja, Sirkka Hämäläinen, Jaakko Ihamuotila, Max Jakobson, Ole Johansson, Atte Jääskeläinen, Jyrki Katainen, Sixten Korkman, Olli Kivinen, Jarl Köhler, Johannes Koroma, Paula Lehtomäki, Erkki Liikanen, Paavo Lipponen, Björn Mattsson, Leena Mörttinen, Sauli Niinistö, Johan Nykopp, Jorma Ollila, Mikael Pentikäinen, Hanna Rajalahti,Risto Siilasmaa, Kari Stadigh, Alexander Stubb, Ulf Sundqvist, Christoffer Taxell, Teija Tiilikainen,Jutta Urpilainen, Björn Wahlroos, Klaus Waris, Matti Vanhala, Matti Vanhanen, Pentti Vartia,Gerhard Wendt, Janne Virkkunen, Pertti Voutilainen, Raimo Väyrynen, Antti Herlin, Ikka Herlin, Paasikivet, Niklas Herlin, Ilona Herlin, Hartwallit, Aatos Erkko, Casimir Ehrnrooth perh.Patricia Seppälän perilliset, Pekka Perä, Erkki Etola, Björn Wahlroos, Göran j. Ehrnrooth perh.Pentit Robert G. Ehrnrooth perh., Elsa Fromond perh.,Vidgrénit, Blåbergit, Tallbergit, Reino Laakkosen perilliset, Risto Siilasmaa, Voipiot, Kari Niemistö, Stig Lilval-Lindström, Kokkilat,Lundqvistit, Ingmanit, Henrik Kuningas, Kohoset, Yrjö Laakkonen perh., Takaset, Gripenbergit, Brotherukset, Laineet, Göran Sundholm, Stig Gustavson, Bradet, Hautaset, Toivaset, Rafael Mattssonin, Jaakko Pöyryn, Carl Johan Tallberg, Rannilat, Harald Relander, Heikki Lehtonen, Jukka Ylppö, Olli Salo, Ketoset.

LÄHDELINKKI

7 kommenttia:

 1. Onkin perusteltua kysyä, että mihin ne Suomen verorahat vuosittain häviävät. Tässä tuore päätös kunnan omaisuuden ja verorahojen uusjaosta vai tyhmyydestä? Kunnat aloittaa kriittisimpien osiensa ulkoistamisen nyt
  https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4168752/Turun+sotekiinteistot+myydaan+ruotsalaisomistukseen+130+miljoonalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainostaan vasemisto vastusti kauppaa. Tämä todistaa että demarit on myös suurpääoman renkejä.

   Poista
 2. Hyvää tekstiä taas! Jaettu on...väen rahtaaminen Suomenen kolmasista maista olisi myös hyvä blogin paikka...

  VastaaPoista
 3. Kokoomuslaiset haluavat ilmaista työvoimaa ulkomailta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä, kommenteista ja Jormalle vihjeestä! Eiköhän kaikki puolueet, ehkä kristillisiä lukuunottamatta, ole melkoisia ketkuloita.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni kristilliset ja uskovaiset pahimpia, sullahan on java kokemuksia, miten kolehtiin vilahtaa seteli ja aviisin voi sitten kirjoitella mitä sattuu.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailuista ja kommentista! TTaisin yleistää pahasti ja nostaa kristilliset Halivaaran, Saliinin ja muuttaman muun perostullella arvoon kohtuuttomaan. Oli kyse mistä tai miten hienosta asiasta tahasa, itsekäs ihminen osaa pilata sen ja aina ajan kuluessa tuo itsekäs ihminen on tullut.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!