tiistai 13. marraskuuta 2018

PUUHA-PIRKOT JUILII JOULUN !Muistanette murheellisen kesän 2018 ja demokadun. Kaupunkilaisten varoin, muka kaupunkilaisia kuullen, järjestettiin jotain kivaa, mutta todellisuudessa sabotoitiin liikennettä rakentamalla kaupungin vilkkaimmalle ajoväylälle tekonurmi, suihkukaivoja kera harmaiden betonibarrikadien. Lähistöllä kiinnitettiin puihin vekkulisti rätei ja lumpui ripusteltiin puihin ja riippumatoi matameille pitkin puistoa. Kaikki tämä tapahtui kuulemma kaupunkilaisten demokatupalautteen perusteella. Jo aikataulu osoittaa, että osa demototeutuksista päätettiin ennen kaupunkilaisten  kuulemista. Betonibarrikadeja tai suihkukaivoja ei suunnitella ja rakenneta muutamien päivien valmisteluajalla.

Somessa kävi ilmi puuha-Pirkko-porukan suunnittelevan joulupuitteitamme. Yksi esittää kuvan kanssa joulumallin kopioimista toisaalta. Tähän ehdotukseen tarttuva kihotar puolestaan kysyy itse pääpiruttaren kantaa ideaan - kuinkas tehdään vai pysytäänkö alkuperäisessä suunnitelmassa. Lakonisesti pääpirutar vahvistaa vastauksessa, että pysytään alkuperäisessä suunnitelmassa. Ja seuraavaksi keskusteluketjuun vielä slurps nuolaisu mitähän Hienoa nyt on tulossa. Keskusteluketju osoittaa tylysti, että pieni piiri on valmistellut jotain jouluksi sinun ja minun rahoilla kysymättä meiltä mitään.

Niin demokatu kuin kyseinen esimerkki osoittavat kuinka muutamat ihmiset röyhkeästi käyttävät kaupunkilaisten varoja oman mielensä mukaisesti. Muutama virkahenkilö ja yrittäjä junailevat jotain tykkäämäänsä kivaa kaupunkilaisille. Todellisuudessa kaupunkilaisilta ei kysytä, saati päästetä päättämään joulusta. Kun päättävään asemaan ui muutama luomiskyvytön ihminen, he toimivat uusien vaihtoehtojen ja todellisen luovuuden jarruina, jotta säilyttäisivät omat asemansa tämän katraan kovimmin kaakattavina kanoina. Ongelman vika ei löydy puuha-Pirkoista vaan luottamushenkilöistä, jotka sallivat kyseisen tilanteen syntymisen, joka väistämättä muistuttaa 1930-luvun nazimammojen juhlienjärjestämistä. Katsokaapa lopuksi kaiken mainitun siunaa ja silottelee nöyrien tykkääjien armeija und sisäpiirin oma "toimittaja", joka julistaa: UPEETA, VALTAVAA, KIVAA...

7 kommenttia:

 1. Eikös ne meitin päättäjät päätä määrärahoista mitä viranhaltijat kanavoi sitten mitä kummallisimpiin hankkeisiin. On säätiön perustamista puuastianäyttelylle, asfaltin purkamista ja vaihtamista laattoihin Aliseltakadulta liikekeskustan kehittämisen nimiin. Ota näistä selvä kun asioita ei edes avata kaupunginhallitukselle.

  VastaaPoista
 2. Turussa kävelykadulta kulkijat kadonneet kirjoittaa ts.

  VastaaPoista
 3. Viestintäkoordinaattorin virka lisätty vuoden 2019 rekrytointilistalle. Onpas yllättävää... tai sitten ei.

  VastaaPoista
 4. "
  Pääosin virkamiesten karsittu investointilista hyväksyttiin, mutta muutamasta kohdasta hallitus äänesti. Ehdotuksessa oli varattu 50 000 euroa säätiön perustamiseen. Summan poistamista ehdotti Raimo Löfstedt (kok.) ja Mika Sjöblom (kesk.) kannatti. Äänin 7-4 summa kuitenkin jäi talousarvioon.

  Säätiön tarkoitus ilmeni, kun Sami Laaksonen (vas.) ehdotti hankkeen nimen muuttamista muotoon ”Pentti ja Anne Siivosen säätiön perustaminen.” Muutos hyväksyttiin yksimielisesti.

  Säätiön perustamisrahan lisäksi investointiosa sisältää Kalanti-talon kunnostukseen kohdistuvan 60 000 euron määrärahan.
  "
  Ote: ukinyt.fi

  VastaaPoista
 5. Ei tämä 110000 t euroa riitä mihinkään korjaus kulut tulevat olemaan ainakin 10 kertaiset lisäksi vuosittaiset yllä pito kulut,

  VastaaPoista
 6. 110000 t euroa, onko se 110 000 000 euroa? Ei kai!

  VastaaPoista
 7. Päättäjät tekevät päätöksiä itselleen ja kavereilleen. Kaupunkilaisista ei välitetä vähääkään.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!