torstai 23. elokuuta 2018

HUOMIO: HUOMIOI HOMO MONIKULTTUURISESTI!Suomen ongelma homojen suhteen perustuu siihen, ettei meillä suhtauduta homoihin edes kummajaisina, täällä he eivät saa vähäistäkään huomiota vaan voivat tehdä arkiaskareita ja vaellella kaduilla kuten heterot. Siksipä Suomessa homoja ei huomata eikä huomioida heidän mielestään riittävästi. Tämän seurauksena homot järjestävät kulkueita ja näkyviä kekrejä. Moiset tapahtumat nielevät valtavasti varoja, kun yhteiskunta ja yrityselämä tukee epäheterojen tempauksia. Veikkaan, että pelkästään YLE-veroista lorahtaa miljoonia euroja homotempausten markkinointiin ja uutisointiin. Kun, vallitsevan mediailmapiirin vuoksi, suuryrityksemme joutuvat huomioimaan homotapahtumat merkittävällä valuuttatuella, voi perustellusti epäillä epäheterojen julkisuustouhujen maksavan suomalaisille kymmeniämiljoonia euroja.

Kun pridemarssit päättyvät ja homppelihäppeningit loppuvat vajoaa tämä värikäs vähemmistö epäheterojen harmaaseen massaan, josta he haluavat erottua kuitenkin haluten olla erottumatta siitä. Ratkaisu tähän kinkkiseen ristiriitaan löytyy monikulttuurisuudesta eli monien vieraiden kulttuurien yhdestä edustajasta. Meitä kaikkia meitä kehotetaan suhtautumaan avoimesti, rohkeasti ja suvaitsevaisesti monikulttuurisuuteen eli vieraisiin kulttureihin, joten tehdään niin: Ottakaamme ennakoluulottomasti mallia vanhasta iloisesta Saksasta(kyllä siellä joku oli iloinen).

Aikoinaan Keski-Euroopassa vallitsi meininki, joka ei pakottanut vähemmistöjä julkisiin marsseihin, vaan vähemmistöt saattoivat kulkea kadulla marssivapaasti, elää massan mukana massan elämää ja silti erottua omaksi joukokseen. Mikseivät vähemmistöt voi Suomessa kantaa esim. homotunnusta, joka kertoo heidän kuuluvan tiettyyn ryhmään. Merkkaussysteemi tietäisi merkittävää säästöä ja jokainen voisi todeta epäheteroiden puurtavan eri tavoin eri alalla yhteisen Suomemme hyväksi. Kun tutkit avoimesti ja ilman ennakkoluuloja monia kulttuureja, löydät kaikesta niistä jotain hyvää ja jotain käytännöllistä!

3 kommenttia:

 1. Jos soitettais myös Venäjälle ihan siis tohon naapuriin. Sieltäkin voisi saada hyviä vinkkejä asiaan.

  VastaaPoista
 2. Ugin kehityttävä 

  Se tarkoittaa, että kaupunginkin pitää osallistua verovaroilla asuntotuotantoon.
  Näin uusi autotehtaan toimitusjohtaja Ugista aamulla
  https://yle.fi/uutiset/3-10366902

  VastaaPoista
 3. Ugin kehityttävä

  http://ls24.fi/uutiset/rauma-maksaa-miljoonavuokrat-siirtokouluista

  Väistötilojen kustanukset Ukissakin nousevat miljooniin. Väistötilojen käyttö on alkanut jo. Joten nyt tarkkana!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!