perjantai 2. helmikuuta 2018

Miehet erkkolaisia totuutena lukee - naiset mustiin itsensä pukee!

Suomen valtion historian alkuhistoria onopettanut tylysti yhden asian: Kun Saksaan luottaa, se Suomelle murheen tuottaa tai kun aikansa Saksan kanssa veljeilee ja uhoaa, kohta Venäjä keljuilee ja tuhoaa eli se joka Saksan tarjoamaan miekkaan tarttuu - se ryssän sapeliin kaatuu! Paasikivi todistaa pari realiteettia: Maantieteelle emme voi mitään ja Venäjä ei halua Suomen maa-alueita, vaan olla varma siitä ettei sitä uhata sotilaallisesti Suomen suunnalta.


Historia tarjoaa lukuisia esimerkkejä voi kaivella ja joita on kaivettu vaikka kuinka kaukaa, joten tullaan lähemmäs ja tutkitaan NATO-maiden yhteistyötä kumppaneidensa kanssa. NATO jättää liittolaisensa, jopa jäsenensä oman onnensa nojaan. Viimeinen esimerkki löytyy Turkista. Turkki osti panssareita NATO-maa Saksasta. Nyt Turkki sotii USA:n tukemien kurdien kanssa ja tämä ei miellytä Saksaa, niinpä Saksa tokaisi tylysti turkkilaisille etteivät nämä enää saa varaosia tai päivityksiä ostamiinsa panssarivaunuihin. Kyseinen toiminta osoittaa pitkälti sen, että NATO on vain varma aseidenmyyntikanava suurilla NATO-maille. Käytännön turvatakuista ei pahemmin voida puhua, vaan jopa liittoon kuuluvat saattavat jäädä yksin, kuten Etelä-Vietnamissakin kävi aikoinaan NATO-turvaajien paetessa silmittömän paniikin vallassa.


Presidentinvaaleissa  NATO-kesklustelu rajoittui jossitteluun Ruotsin äärimmäisen epätenonnäköiseen NATO:on liittymineen. Turvatakuiden käytännön esimerkkejä ei otettu lainkaan esille, vaikka mainittu Saksan Turkiin suuntautuva sotakalustoboikotti oli tuolloin päivän uutinen. Eikä myöskään sitä otettu keskusteluun, että NATO-operaatioissa on kuollut yli neljäkymmentä tanskalaista, yhdeksän visrolaista ja kaksi suomalaistakin. Samoin NATO:n liittymisestä aiheutuneista kuluista vaiettiin vaalikeskusteluissa. Valtamedia ja etenkin sen kirkkain erkkolainen helmi valistavat kansaa sopivasti vaieten, valheita sikamaisesti singoten ja härskisti manipuloiden tavoitteena kansalaisten päiden kääntäminen NATO-myönteisiksi! Mutta muistakaa mitä Paasikivi totesi hyvin perustellen talvisodasta: ERKON SOTA! - Jos miehet totuutena erkkolaisia lukee, pian naiset itsensä mustiin pukee!

4 kommenttia:

 1. http://www.ts.fi/uutiset/talous/3825886/Uudenkaupungin+autotehdas+aloittaa+uusimman+MercedesBenzmallin+tuotannon

  Unkari-Meksiko-Kiina

  VastaaPoista
 2. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005536328.html

  VastaaPoista
 3. Valkonen sinulla on ihan lukemisen arvoisia blogauksia ja kommentteja, mutta voisitko jumalauta vaihtaa nuo taustan ja fontin värit paremmin toisistaan erottuviksi; ja mielummin tumma fontti vaalealla taustalla kuin tuo nykyinen versio! Ei fontinkaan muutos esmes Arialiksi olisi haitaksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä, linkeistä ja vinkeistä! Väreihin en tohtinut puuttua, mutta jospa nyt olisi hiukan selvempää!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!