maanantai 5. helmikuuta 2018

#METOO: kopeloi lasta, jätä julkkis rauhaan?

Valtamediamme on laumasieluna sopulia pahempi, luomiskyvytön, syvällisyyteen kykenemätön ja mitättömyydessään harmaiden julkaisujen yhteenliittymä. Joku erehtyi toteamaan häntä kopeloidun kaksikymmentä vuotta sitten, toinen tokaisi hänelle ehdotetun härskejä ja kolmas julistaa häntä katsotun sillä silmällä. Ja kuin kas ollakaan meidän valtamediamme julistaa kymmeniä vuosia kopeloinnista ja muusta alan häirinnästä vaienneet ruikuttajat sankareiksi. Todellisuudessahan nämä valittajat ovat raukkamaisia tyyppejä, jotka eivät puuttuneet seksuaaliseen häirintään silloin, kun se oli ajankohtaista ja mahdollista - HE ANTOIVAT PAHAN ELÄÄ, KASVAA JA KÄRSIJÖIDEN MÄÄRÄN LISÄÄNTYÄ!

Valtamedia voisi yhden ihmisen leimaamisen sijaan nostaa esiin muitakin härskejä tyyppejä, jos kyseessä on kerran lähes maan tapa. Kansalle tulisi kertoa, kuinka monet elokuvaroolit ja työpaikat jaettiin seksin eikä osaamisen perusteella. Minua kiinnostaisi tietää, olisiko määrätyistä näyttelijöistä tullut minkäänlaisia tähtiä, jos he eivät olisi alistuneet seksuaalisen ahdistuksen alle? Tietenkin minua ja varmasti jotain muutakin kiinnosta kummosia rahasummia seksiin alistumalla tienattiin ja mikä on paras seksiin alistumisella saavutettu työpaikka!

Kun valtamedia on päässyt aiheeseen niin, miksi se ei käsittele asian toista puolta eli sitä, kuinka usein joku julkkis on tarjonnut seksiä saavuttaakseen jotain, luulisi tämänkin olevan yleistä? Olisi hauska saada topkymppi listat seksillä saavutetuista työpaikoista ja samaa tarjonneiden pakit saaneiden haavehommista. Valtamediamme lähestyminen seksuaalista häirintää kohtaan on niin alkeellista ja pinnallista, että hävettää ja yököttää koko #meetoo. Koko kupletti syntyi isossa maailmassa ja meidän huonolla itsetunnolla varustetut valtamedian toimittajat alkoivat apinoinnin. Eikä mennyt kauan, kun meilläkin löytyi toimittajien tuttuja, joita ole karmein tavoin ahdisteltu, painostettu ja niin poispäin.

Miksei valtamediamme puutu samalla innolla ja jatkuvuudella lasten hyväksikäyttöön ja siitä tuomioita saaneiden pieniin rangaistuksiin? Valtamedia ei myöskään puutu meetoon kaltaisella aktiviteetilla päättäjään, joka lähestyy alaikäisiä viestillä, mutta hän onkin valtamedia suosikki, jota kohdellaan silkkihanskoin. Kuvitelkaapa jos Hakkarainen lähettelisi viestejä alaikäisille tai pitäisi eduskunnassa puheita tuhannen juovuksissa: Jo olisi isot lööpit ja Hakkaraisen toilailuja toistettaisiin kyllästymiseen asti. Syy tähän on yksinkertainen: HAKKARAINEN EI OLE VALTAMEDIAN SUOSIKKI, VAAN HÄN ON INHOKKI JA UHKA VALTAMEDIAN KAVEREILLE!

Seksuaalinen häiritseminen ja ahdistelu on aina tuomittavaa. Täysin tuomittavaaon myös valtamedian tapa jeesustella seksuaalisella häirinnällä varsinkin silloin, kun heikoimmat uhrit jäävät vailla median puolustusta. Meetoo-uutisoinnilla valtamedia tavoittelee ainoastaan kaupallista hyötyä. Toisin po. kampanjaa hyödynsi positiivisesti Angelina Jolie. Hän nosti esiin lasten hyväksikäytön ja sodissa tapahtuneet raiskaukset. Hän on todellakin heikkojen, kärsivien ja puolustuskyvyttömien asialla. Suomessa lasten hyväksikäytön ja kouluissa tapahtuneen ahdistelun toi keskusteluun opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Jostain kumman syystä kumpikaan mainituista ei saanut valtamediaa isommin innostumaan sanomastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!