lauantai 3. helmikuuta 2018

Nyt päättäjät tarkkana: TUHO ON LÄHELLÄ!

Ennen Uudenkaupungin historian suurinta päätöstä on syytä ottaa oppia lähihistoriasta, sillä pahimmassa tapauksessa vedämme maton kaupunkimme ja sen tulevaisuuden alta. Uudessakaupungissa valtaan ovat päässeet ne tahot, jotka ovat aiemmin levittäneet järjettömillä päätöksillään kaupunkiimme surua, murhetta, tuskaa ja velkaa! Yhtä todennäköistä kuin se, että kerran kuudesti kännissä ajanut ajaa seitsemänen kerran kännissä on se, että kuudesti töpännyt töppää myös seitsemännen kerran. Järki käteen päättäjät ja silmät auki äänestäjät: NYT TEHDÄÄN TULEVAISUUTEEMME MASSIIVISESTI VAIKUTTAVIA PÄÄTÖKSIÄ!

Nykyisin vallassa tukevasti keikkuvilta päättäjiltämme puuttuu pahimmillaan kaikki realismi ja vastuuntunto, eivätkä he perehdy vähääkään valmistelun taustalla lymyäviin faktoihin - HE EIVÄT KYSEENALAISTA MITÄÄN. Jos joku esittää järkeen tai talouteen perustuvia vastaväitteitä tai vaihtoehtoja, ne tyrmätään pahimmillaan jopa valheilla, vääryydellä ja viekkaudella. Tällä valmistelun tiellä olemme saaneet niittää rajua velkasatoa kaupunkilaisten laariin. Tontonmäellä asuu tänään tyytyväisiä perheitä, josta kuuluu kiitos pyhämaalaisille, mutta muistakaapa silti kuinka tuo vuokraomakotitalohanke sai alkunsa ja mitä se kaupunkilaisille maksoi! Hanke eteni nopeasti, epämääräisesti, valheilla höystettynä ja kaupunkilaisten varoja kohtuuttomasti ahmien - VALMISTELU SISÄLSI SILKKAA VALHETTA JA HUIJAUSTA! Samanlainen, mutta aivan omalukunsa on satojatuhansia veroeuroja niellyt etanolitehdashanke, josta ei nähty vilaustakaan. Tämän sadanmiljoonan euron suuruiseksi luvatun hankkeen tiimoilta ei siirtynyt edes lusikallista maata - SE OLI JOKAISTA VALMISTELUN ELEMENTTIÄ MYÖDEN SILKKAA VALHETTA JA HUIJAUSTA!

Forss ja Nikula eivät ole, luomansa yhteisrintaman kanssa, hallituksessa vaalimassa kaupunkilaisten etua, joten kaupunkilaisten kannattaa suurennuslasin kanssa seurata nyt vallan kahmineiden päättäjien toimia - HYVÄKSYVÄTKÖ HE KAIKEN MUTUTUNTUMALLA VAILLA FAKTOJA AIHEUTTAEN VALTAVAN VELAN! Kun joku toteaa, ettei kaipaa Nikulaa, Forssia tai heidän kaltaisiaan päättäjiä, vaan nykyisiä vallankäyttäjiä, sopii jälkimmäisiä kaipaavilta kysyä perusteluja ja esimerkkejä! Sikäli mikäli vastauksia tulee, niiden sopii sisältää faktoja tehdyistä päätöksistä eikä valheita tai utopistisia unelmia tulevaisuudesta. - ÄLKÄÄ HYVÄT PÄÄTTÄJÄT HYVÄKSYKÖ TÄLLÄ VAUHDILLA JA NÄILLÄ TIEDOILLA TERVEYSKESKUSHANKETTA, sillä edes Forssin tai Nikula rahkeet eivät ensi valtuustokaudella riitä sen aiheuttaman taloudellisen vajeen korjaamiseen!

12 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kaikille tiedoksi julkistaa tutkimukset mihin tämä terveyskeskuksen purkupäätös perustuu, onko kaikki samanikäiset rakennukset purettava? Suuri osa asuu ja työskentelee rakennuksissa joissa on käytetty samoja materiaaleja ja rakennustapoja. Puretaan tämän yhden tutkimuksen perusteella koko kaupunki ja rakennetaan uusiks kaikki. Kyllä kaupunki maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi pitäisi kaikki saman ikäiset rakennukset purkaa? Jos joku romuttaa 1986 vuosimallin Toyotan niin ei kaikkia sen vuosimallin autoja tarvitse romuttaa.

   Äly hoi! Jokainen rakennus, sen rakennustapa ja ylläpito on yksilöllistä.

   Poista
  2. Niin ovat jokaisena aikakautena tehdyt rakennusvirheet.

   Poista
 2. Harvinaisen selkeää tekstiä. Minkä takia kaupungin asioiden hoitaminen on vaikeaa

  VastaaPoista
 3. Valkonen pitääkö sun levittää kaikelle maailmalle Uudenkaupungin asioita?

  VastaaPoista
 4. Nyt hallituksessa on käsittämätön buumi, mitään ei kyseenalaisteta. Jos jotain sanotaan, on se siihen asiaan kuulumatonta. Meillä tehdään nyt liukuhihnalta miljoonien päätöksiä, miten kauan jatketaan?

  VastaaPoista
 5. Nyt sinua Valkonen olisi tarvittu luottamustehtävissä.

  VastaaPoista
 6. kukaan ei tarvi möykkävalkosta

  VastaaPoista
 7. Näin ne kustannukset alkaa paisua. Monitoimihalliin heti 50% lisää
  http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/5520

  VastaaPoista
 8. Olen Harton kanssa samaa mieltä: Asioista tulee keskustella ja valmistelulta täytyy vaatia laatua. Meillä täytyy ehdottomasti käyttää ulkopuolisia apuja, oma valmistelun osaamattomuutemme on maksanut jo miljoonia - eikä taloudellisten pommien sijaan tarvita sen suunnan ydinpommia, joka pistää kaupungin talouden palasiksi!

  Monitoimitalon tulee olla monipuolinen ja kattaa kaupunkilaisten tarpeet pitkälle tulevaisuuteen. Nolointa on säästää liikaa ja sen seurauksena tehdä kelvoton viritys. Kyseessä on monitoimihalli, ei pelkästään koripalloilijoiden tila ja siksi tulee huomioida kaikkien lajiliittojen vaatimukset sekä kulttuurin tuottajien tarpeet. Kuten Nikkari esittää, monitoimihalli kannattaa toteuttaa yhdessä uimahallin kanssa. Kyseisen rakennelman tulee palvella kaikkia kaupunkilaisia - LIIKUNTARAJOITTEISIA EI SAA UNOHTAA!

  Minä olen panokseni politiikkaan antanut ja aikoinani taistelin huonolla menestyksellä liikuntapaikkojen puolesta. Sen sijaan Sami Virtasta tarvitaan, siinä on mies, joka tekee eikä möykkää! Terveyskeskuskuviossa olisi tilaus Juha Aaltosen tietämykselle - nyt mennään sellaisella vauhdilla ja puhutaan sellaisista summista, että hirvittää!

  VastaaPoista
 9. Paskat sinä ole kaikkia panoksia ampunut. Sen näkee kirjotuksista. Kun älli luistaa, niin mukaan vaan. Ensin jätät kokoomuksen ja menet vaikka persuihin. Ja ääniä tulee

  VastaaPoista
 10. Onko terveyskeskuksen tutkimusraportti julistettu salaiseksi kun sitä ei ole valtuuston esityslistalla? Koita tässä sitten päättää jonkun virkamiehen lyhennelmän mukaan taas kerran. Onko tämä enää edes laillista?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!