torstai 7. joulukuuta 2017

UUDENKAUPUNGIN RANTARAKENTAMISEEN SUUNNITELMALLISUUTTA JA JÄRKEÄ!


Kas kummaa: Tämän varaston noustessa lähelle rantaviivaa, kukaan ei ruiukuttanaut kaupunkilaisten menettävän nautintaoikeutta rantoihin.

Tämä kondoomeilla(käytetyillä, ettei kannata mennä etsimmään, jollei ole kierrätyshenkinen), koiranpaskoilla ja tyhjillä kaljapurkeilla varattu alue on joillekin viehättävä Crushell puisto, joka tulee säilyttää.

Kesätetterimme on siirtynyt sisälle, kuten Housut pois -näytelmä todistaa. Siksipä kesätetteri voidaan korvata asunnoilla.


Uudessakaupungissa rantojenkaavoitusta voidaan pitää totaalisesti retuperälle ajautuneena ja vähääkään kaupunkilaisia palvelemattomana. Kun reilu puolivuotta sitten aloitettiin uusien talojen suunnittelu pasklahden suuaukolle, alkoi armoton ruikutus: KAUPUNKILAISTEN NAUTINTAOIKEUS RANTOIHIN VIEDÄÄN ja CRUSHELLPUISTO TUHOTAAN. Onneksi järki voitti ja Crushell puistoksi kutsutun ryteikön kaljapurkit, koiran paskat, käytetyt kondomit ja hylätty teatteri korvataan tyylikkäillä asuinrakennuksilla.

Toisaalle suunniteltiin ja rakennettiin miltei rantaan kiinni jumbokaliberin venevaja ja jostain kumman syystä, kukaan ei ruikuttanut rantojen nautintaoikeuksien menetyksestä eikä ruikuttanut silloinkaan, kun valmistelijan kaveri rakensi asuintalon kaupungin uimarannalle. Nautintaoikeuden menetys siellä, missä kukaan ei nauti tuntuu lähinnä mediajohtoiselta yleisen mielipiteen vaikuttamiselta, jotta määrätyt päätökset lurahtaisivat esittelijälle suotuisasti läpi koko luottamushenkilökoneiston. Toinen vaihto lienee se, että veneiden oikeus talvisäilöön rantojen tuntumassa koetaan nautintaoikeudeksi, vai ...?

Eikö valtavia venevarastoja olisi voinut rakentaa vaikka sata metriä sisemmäksi ryteikköön, jota kaupungin rannoilla on silmin kantamattomiin ja käyttää jumbohalleilta jäänyt tila ihmisten hyödyksi tai riemuksi? Muualla rantaa kaavoitetaan ökyjen asunnoiksi, joilta siunaantuu mukavat verotulot ja kaupunkilaisten viihtyvyyttä parantavien uimarantojen plus muiden viihtyvyyskeitaiden rakentamiseen. Meillä täytyisi keskittyä tulevaisuuteen tähtäävään rantakaavan toteuttamiseen, ennen kuin koko kaupunki eristetään venevajoilla merestä. Muutenkin olisi paikallaan paneutua kaupunkimme rakennuskantamme monipuoliseen kehittämiseen - tuskinpa kukaan haluaa Uudessakaupungissa tapahtuvan voimakasta uusslummiutumista! KUN KESITYTÄÄN VAIN YHTEEN AINOAAN ASIAAN  ELINKAARIMALLIIN, SEURAA SIITÄ MONTA UNOHDUSTA JA TULEVAISUUDEN KUOLINKAARIMALLI!

6 kommenttia:

 1. Saisiko tähän grammariin uusia kiekkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä puuttua siihen, että joku vaatii toistuvasti järjen käyttöä ja suunnitelmallisuutta. Pitäisi puuttua siihen, miksi järkeä ei käytetä.

   Poista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Täytyykö tyytyä loputtomaan tyhmyyteen, jos järki ei uppoa ensimmäisellä esityksellä?

  VastaaPoista
 3. Kondoomi onkin varsin hupi sana. Siis kondomi hih.
  Nyt on muuten myös uusia asuntoja tarjolla Tokmannin ja renskan vieressä. Kauheen korkeita torneja että hui.

  VastaaPoista
 4. Java. Bäk tu beisis.
  Kaupungilta haetaan miljoonalainaan takausta.
  Ylläri hei. Me saadaan halli edellisten jatkoksi. Jeess!!!
  Löytyy kauphallituksen listalta maan 11.12. Ei tarvi olla kuulemma huolissaan, ei vieläkään.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!