maanantai 4. joulukuuta 2017

DEMARIT JYRÄÄ SOTEN OHI OIKEALTA!

On hauskaa tai pikemminkin murheellista nähdä kuinka valtakunnan tasolla juristijohtoinen, entinen työväenpuolue, SDP on muka  huolissaan julkisista terveys- ja sosiaalipalveluista. Nuppi kenossa Rinne marmattaa asiasta ja YLE levittää marmatuksen kansalle. Tästä informaatiotarjonnasta ei tavallinen duunari hyödy pätkääkään eikä se edes ole totuudenmukaista, jos tarkastelemme demarien maakunnissa harjoittamaa politiikkaa.  Pääkaupunkilaisjohtoisen valtamedian ainoa tavoite lienee saada kokoomuksen, SDP:n ja vihreiden hallitus Suomeen, silloin ilman soraääniä voi verovarojen upotus pääkaupunkiuseudelle jatkua.

Puolueenpuheenjohtaja Rinteen valtakunnan hallitukselle jakamat sotetuomiot tuntuvat silkalta sumutukselta, kun tarkastelemme demareiden maakuntameininkejä. Niin valtava toleranssi sopii Rinteen sotekauhistelun ja esim. Uudenkaupungin demarien yksityistämis/kansainvälistämispolitiikan väliin, että Timo Soinikin alkaa tuntua paksuimpine valheineen Rinteen rinnalla puhtoiselta Herran enkeliltä. Uudenkaupungin demareissa valtaa ovat käyttävät aina kaupunginhallitusta myöden ökyrikkaat ja tohtori johtaa valtuustoa. Vaikka kaupungista löytyy Suomen suurin ja nopeimmin kasvava tehdas, ei sieltä demaripiireihin tai edes valtuustoon evillä nousta.

 Niin ristiriitaisia Uudenkaupungin demarien käytännön politiikka on Rinteen puheiden kanssa, että ihmetyttää ja harmittaa isolla iillä ja veellä. Aivan oma lukunsa on paikkakunnan ja demarien suurimman yksityistämisen vastustajan siirtymiin kaupunginhallitukseen ja kaupungille palveluja myyvän pörssiyhtiön paikallisjohtajaksi - SAIPA(ei Lappeenrannan) PÖRSSIYHTIÖ OIVAN EDUNVALVOJAN PALVELUJA MYYVÄLLE PUOLELLE. Demarien siunauksella sama meno jatkuu Uudessakaupungissa myös lasten osalta, nyt yksityistetään tämä sektori. Uudenkaupungin ökydemarit sopivat yhtä hyvin SDP:n lupausten alle kuin mustat miehet KKK-kaapujen alle. Koska Rinne ja puoluejohto hyväksyvät tämän, voimme vain todeta: SDP EI OLE ENÄÄ TYÖVÄENPUOLUE VAAN PAIKALLISPOLIITIKKOJEN TIKAPUUT HENKILÖKOHTAISEN MAMMONAN SAAVUTTAMISEEN!

12 kommenttia:

 1. Ukin demarit on maailman oikeistolaisin puolue.

  VastaaPoista
 2. Vartiainen neuvotteli demariporvareille ja Walalle parhaat luottamuspaikat.

  VastaaPoista
 3. Vanha ja hassahtanut teki palveluksen Walalle.

  VastaaPoista
 4. Java se vasta typerys on. Hän toi kokoomukselle 30 sellaista äänestäjää, jotka eivät olisi muuten äänestäneet kokoomusta. Ne äänet ratkaisivat kokoomukselle toisen hallituspaikan. Nyt Java itkee, että hänet ulostettiin puolueesta. Valkosen olisi pitänyt oivaltaa ettei hän ole kansan eikä kokoomuslaisten silmissä kokoomuslainen. Javan kokoomusveto on typerintä, mitä politiikassa on nähty. Kaikissa muissa puolueissa Valkonen olisi mennyt valtuustoon.

  VastaaPoista
 5. Harrastukset kullakin, Valkonen oli porvarien kahvinkaataja.

  VastaaPoista
 6. Ei olisi mennyt missään muussakaan puolueessa. Tohtorien palvonta on Ugissa ylittänyt kaikki rajat. Vassareissakin tohtori riehuu kuin norsu Posliinikaupassa. Vassareissa Forss vei puolueen reiluun vaalivoittoon ja on nyt puolueessa sylkykuppina.

  VastaaPoista
 7. Jos kaikkea muuta kuin porvari saa kokoomuksessa 31 ääntä, saisi se muualla paljon enemmän ääniä. Forssin syrjäyttäminen on käsittämätöntä. Mies nauttii luottamusta kaikkealla muualla paitsi omassa puolueessa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Todennäköisempää on, että Uudenkaupungin muutamasta tohtorista muutama istuu hallituksen pöydän ympärillä kuin yksikään autotehtaan neljästätuhannesta työntekijästä. Kun molemmat tohtorit edustavat työväenpuolueita, sopii sitä ihmetellä. Mutta ei koulutus ketään pahenna, päin vastoin, jos homma ei toimi, on vika ihmisessä ei koulutuksessa.
  Vaikka Harto sai viime vaaleissa paljon ääniä, sai hän niitä ansioihinsa nähden aivan liian vähän. Media ratkaisee pitkälti vaalituloksen ja Uudessakaupungissa tästä kärsivät eniten Harto Forss, Seppo Nikula ja puolueena kokoomus. Toisaalta kokoomus hölmöili vaalit ja paikanjaoilla seuraavatkin vaalit. Mutta ehkäpä media vaikenee ja siksi kokoomus ei tulevissa vaaleissa häviäkään.

  Harton saama kohtelu minua suoraan sanoen vituttaa ja oikein tuplaweellä. Mies on antanut kymmenien vuosien vapaa-ajat yhteisten asioiden hoitoon ja mikä on palkinto: NYT OMAT POTKII MUNILLE JA HEITTÄÄ PASKAA SILMILLE. Harto on aivan varmasti pyrkinyt kaupunkilaisten parhaaseen ja jopa harvinaisen hyvin onnistunut siinä. Mikä on tylympi kohtalo kuin joutua istumaan päättäjien pöydän ääressä vailla päätösvaltaa ja tyytyä puristamaan nyrkkiä taskussaan. Mutta kuten tuli todettua: SE MEDIA, SE MEDIA. Vaaleja edeltävällä viikolla yksi totuuteen nojaava juttu kaupungin todellisten pelastajien yhteistyöstä, jolla estettiin miljoonien veroeurojen valuminen huuhaamappiin ja Seppo Nikula sekä Harto Forss olisivat nousseet ääniharaviksi, mutta se siitä

  Omaa vaalitulosta ja kokoomuksessa oloa en lähde kommentoimaan, sillä olen sen tehnyt jo jonkin kerran. Totean vain, että minulle kuntavaaleissa ei ollut puolueella väliä, kunhan se toimii rehellisesti, avoimesti eikä yritä alistaa joidenkin kellokkaiden nissepojaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se menee. Kansa äänestää niillä tiedoilla mitä sille annetaan.

   Poista
  2. No Java, toimiko kokoomus rehellisesti?

   Poista
 9. Ja toiselle tohtorille valt. puheenjohtajuus on noussut päähän. Sen kuulee hänen nykyisistä puheistaan. Noo, tuskin eduskuntaan asti pääsee. Se hänellä on mielessä koko ajan.

  VastaaPoista
 10. Niinhän siinä käy,kun torpparin lapsenlapsesta tulee politikko tai valtion- tai kunnanvirkahenkilö

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!