maanantai 11. joulukuuta 2017

Kaupunkilaisten miljoonilla suojellaan Mersuja lokinpaskalta

Muutama puhelinsoitto virkakuntaan, vasemmistoon ja oikeistoon vahvisti Uudenkaupungin kaupunkilaisten osallistuvan reilulla kuudellamiljoonalla eurolla autotehtaan tuotoksien suojeluun niitä uhkaavilta toistuvilta anarkistisilta hyökkäyksiltä. Kaupungin on tarkoitus rakentaa lokinpaskan kestävä halli, jotteivät lokit tärvele uusia Mersuja epäkuranttiin myyntikuntoon. Osallistuuhan kaupunki aktiivisesti alkoholin valmistuksen tukemiseen, niin näkyvään kuin näkymättömäksi jääneeseen, joten miksei veronmaksajien käsien työn tuloksia suojeltaisi heidän verovaroillaan

Päätös on äärimmäisen mielenkiintoinen niin yksimielisyydessään kuin salamyhkäisyydessään. Tänään valtuusto päätti yksimielisesti salaisen asian, jonka koko kaupunki tietää. Inahtamaton valtuustomme teki itsestään naurettavan kumileimasimen ja kaupunginhallitus alistui sätkynuken asemaan. Minulla ei ole kantaa tähän salaiseen asiaan, jonka kaikki tietävät, mutta ihmettelen suunnattomasta, miksei satojamiljoonia euroja investoinut autotehdas tee itse tarvitsemaansa hallia tai edes lähde halliyhtiön osakkaaksi.

Ilmeisesti päättäjämme pelkäävät, että autotehdas jättää satojen miljoonien investointinsa tänne tyhjänpantiksi ja investoi esim. Hinnerjoelle satojamiljoonia euroja, jotta voi toimia suojassa anarkistisilta lokeilta. Asian ihmeellinen valmistelukuvio tuo mieleen menneet ajat. Enää menneestä puuttuu vain se, että kaupunginjohtaja uhkaisi hakkaamisella päätöksestä uutisoivaa väärää toimittajaa.

10 kommenttia:

 1. Eikö Valkonen ymmärrä. Meidän pitää pitää kiinni autotehtaasta. Sen mukana kaupunki menestyy tai kuolee.

  VastaaPoista
 2. Jääväsivätkö autotehtaan työntekijät äänestyksessä itsensä?

  VastaaPoista
 3. Eikös satamassa ole vieläkin miljoonan turhake vai onko jo viety kaatopaikalle. Kosken jäämistöä, veikö mukanaan Raumalle kenties?

  VastaaPoista
 4. Valtuusto teki päätöksen opetustoimesta pitää säästää 65000€. Ilmeisesti opetustunteja vähennetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välttämättämättä. Voihan aina kasvattaa luokkakokoa tai lopettaa pari koulua. Niistä Ugissa on kokemuksia.

   Poista
 5. �� kirjoitti 12.12.2017 klo 16.23
  Tosi törkeetä myös Inkeri Parviaista kohtaan joka viime kädessä saa haukut kun joutuu tekemään säästöpäätöksiä. Edesvastuutonta toimintaa valtuuston enemistöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parviainen ei välitä yhtään opetuksentasosta saati lapsista.

   Poista
 6. Ei ole rahaa ja loputkin viedään.

  VastaaPoista
 7. Lokit halli opetus raha on hyvä silakkasalaatti. Ei paljon paina miljoonalainat halleissa mutta kouluissa kyllä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistä ja kommettitoiminnasta! Olemme palanneet hallihulluttelun aikaan!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!