torstai 3. joulukuuta 2015

Vihreät ottivat voodoon painostusvalikoimiin!

Aikoinaan kiisteltiin suvivirren ja koulujen joulujuhlien sopivuudesta uuteen uljaaseen monikultuuriseen ja suvaitsevaiseen Suomeen. Yleensä suvaitsevaisuuden myötä tulee lisää jotain uutta ja myönteistä eikä esim. mielipidevapauden jyrkkiä rajoituksia. Nyt Vihreät ovat käytännössä osoittaneet mitä heidän suvaitsevaisuus ja monikulttuurisuus on.

Käytännössä vihreiden suvaitsevaisuus on sitä, että heitä täytyy suvaita, mutta heidän ei tarvitse suvaita mitään eikä ketään, joka on erimieltä tai edes erehtyy sanomaan jotain ei vihreää tai peräti esittää Vihreitä parempia inhimillisiä ratkaisuja. Väistämättä Vihreistä tulee mieleen 1930-1940 luvuilla vaikuttanut keski-eurooppalainen valtiomies.

Tuo valtiomies tykkäsi eläimistä, ei syönyt lihaa, ei polttanut, ei juopotellut eikä pahemmin kuunnellut muiden mielipiteitä saati noudattanut näiden toiveita. Uudessakaupungissa Vihreä luottamushenkilö toimii suvaitsevaisuuden suhteen kuten tämä keskieurooppalainen valtiomies. Luottamushenkilö uhkasi avoimella Facebook-sivullaan pakolaisten vastaanottokeskuksen vastustajia voodoo nukella ja neuloilla sekä leimasi heidät tietämättä itse mistään mitään.

Kyseinen Vihreä on siis tuonut osaltaan ja käytännössä, voodoon muodossa, monikulttuurisuutta suomalaiseen kunnallispolitiikkaan. Kokonaan toinen juttu on se kuinka tälläinen tyyppi suvaitaan nuorten asioista päättävän lautakunnan jäseneksi. Mutta anteeksi, nythän minä eksyin suvaitsemattomuuden kauheille poluille, jolle kuuluvat suvivirret eikä koulujen joulujuhlat, mutta sen sijaan voodoo...

Linkki käytännön Vihreään suvaitsevaisuuteen

23 kommenttia:

 1. Hartokin laittoi tykkäyksen voodoolle. Kuuluu samaan porukkaan vihreän kanssa.

  VastaaPoista
 2. Harto on oikea voodoo veikko. Kiero kuin perkele. Nytkin haalii tänne porvarien kanssa salaa pakolaisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistänne ja kommentoinneistanne! Eiköhän Harto ottanut koko voodoo-kirjoituksen, ei vitsinä, mutta hauskana mokana. Harto ei salaile mitään, häneltä voi kysyä vaikka kadulla nykäisemällä hihasta pysäyttäen tai kirjoittamalla blogiin, niin vastaus tulee; joten se salailusta.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän tuo Sadun kommentti ole edelleen löydettävissä. Käykää katsomassa. Ei silti tunnen Sadun ja ollaan fb kavereita. Oikein mukava ja sivistynyt ihminen, En ole tehnyt mitään muuta salaa kuin ne jutut jotka kh on määritellyt salaisiksi. Pakolaisia käsitelleet kokoukset ovat kaikki olleet yksimielisiä. En kyllä voi vihata lähimmäisiäni edes ihonvärin perusteella. Tämä ei ole mielestäni on/off kysymys. Enempää en viitsi kirjoittaa, blogistani löytyy ajatuksiani pakolaiskysymyksestä tarkemmin.

  VastaaPoista
 5. Hyvä vertaus Javalla... keskieurooppalainen valtiomies khi-khi. Millähän mandaatilla tämä Vihre- luottamushenkilö muuten U:gin organiosaatiossa toimii ? Eihän U:gissa mitään Vihreotä ehdokkaitakaan ollut ? Vasemmistoliiton vai ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus millä mandaatilla. Kysykää persuilta ja kokoomukselta. Niiden merkkihenkilöiltä.

   Poista
 6. varmaan vasemmiston valinta. harto ja kumppanit vähät välittää suomalaisista köyhistä. ulkomaalaisia on porvarien hieno auttaa. hartokin on porvari ja unohtanut ollleensa työläinen. herrojen kanssa ketkuili jo pääluottamusmiehenä perkele.

  VastaaPoista
 7. Harto haluaa pakolaisten äänet. Siksi se kellokkaana häärää niiden eteen. Ei Harto ole työläisistä tai työttömistä välittänyt pitkiin aikoihin paskaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska pakolaisilla on äänioikeus? Sitten kun saavat kansalaisoikeuden

   Poista
  2. Suomessa asuvalla ulkomaalaisella on äänioikeus kuntavaaleissa. Niiden äänet Harto haluaa, kun kaikki uskottavuus työväestöön meni.

   Poista
 8. Tamsaari ei ole vasemmiston valinta vaan demareiden. Tuskin moni pakolainen tulee ukissa äänestämään. Pakolaiskeskusta Ukiin ei ihan heti tule joten tuskin kukaan ei on äänioikeutettu. Lisäksi keskim. 70% ei saa pakolaisstatusta vaan karkotetaan. Voisitko kertoa miten olen kellokkaana häärinyt? Olen monet kerrat kertonut ajatukseni pakolaisista blogissani. Mielestäni olen ollut aina selkeästi työväenliikkeen asialla. Voisitko kertoa aluksi vain yhdenkin asian jossa olen polkenut työläisten, työttömien tai heikompiosaisten asiaa? Herjaaminen ilman perusteita ei anna hyvää kuvaa esittäjästään.

  VastaaPoista
 9. Ajoit oluttehdast kansan rahoilla ja pressuhallia. Turhaa kiemurtelet kyllä sinut tidetää.

  VastaaPoista
 10. Tämä menee taas älyttömyyksiin.

  VastaaPoista
 11. Kun jää valheesta kiinni ja porvareiden hyysämisestä kiinni se on älytöntä ja luikitaan pakoon. Harto on Harto ja Harto on porvari.

  VastaaPoista
 12. voodooharto antoi salaa koskelle ja muille johtajille palkankorotukset ja potki alaisia pihalle. ei se harto mitään salaa. heh heh

  VastaaPoista
 13. Edellisten kommenttien kirjoittajien pitäisi mennä hoitoon.

  VastaaPoista
 14. Harto on Ugin Soini pettää minkä lupaa. Köyhien äänillä hallitukseen sitten unohtaa koyhät ja antaa köyhien rahat mamuille.

  VastaaPoista
 15. no kerrankin menee ukissa rahat köyhille kun menee mamuille. montako työntekijää potkitaan kaupungilta ja ointako mummoa ja vaaria jää ilman hoitoa vai mistä harto ottaa mamuihin uppoavat rahat.

  VastaaPoista
 16. Miksi totuus ei kelpaa4. joulukuuta 2015 klo 21.54

  Ei Harto ota mistään eikä Ukikaan. Maahanmuuttovirasto maksaa kulut. Miksi muuten Hartoa syyllistetään. Mamut on tänne hommannut Nikula ja Antoala.

  VastaaPoista
 17. Niinpä, milläs maksat elinikäiset traumat ahdistelun uhreille

  VastaaPoista
 18. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Älkääs nyt nimettömät vainotko miestä, joka on vuodet kirjoittanut nimellään ja vastannut huudoistaan. Ei liene kenenkää syrjimistä, jos haluaa pakolaisille kunnon olot ja varmistua siitä ettei heistä koituva lasku rahassa ja ikävyyksiissä lankea tavallisten suomalaisten maksettavaksi.

  VastaaPoista
 19. Tiedoksi, että ukis.fi- palveluun on murtauduttu ylläpidosta tulleen tiedonannon mukaan.
  Palvelu on jonkin aikaa pois käytössä. Pahoittelut.
  -JAa

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!