sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Sami Virtasen liikuntahallialoitteenseen on tartuttava!

Jo menneellä valtuustokaudella kapunkimme vapaa-ajanpuitteiden kehittäminen nousi useat kerrat esiin. Tuolloin voimakkaimmin ja pisimmälle valmistelussa eteni tekonurmi, jolle oli löydetty rutkasti jopa kaupungin ulkopuolista rahoitusta. Kaikki kuitenkin tyssäsi ja Uuteenkaupunkiin jäi syntymättä Suomen halvin täysimittainen tekonurmi. Tuija Suomisen suuri työ valui hiekkaan!

Liikuntahalli ja monitoimihalli nousivat menneellä valtuustokaudella esiin useita kertoja usein toteutusvaihtoehdoin esiin. Lautakunnassa asia eteni positiivisessa sävyssä, mutta kaikki tössäsi jossain ja aina jatkettiin samoin meiningein samoissa puitteissa ilman omaa modernia hallia.

Ainoa merkittävä liikuntateko, mitä viime valtuustokaudella tehtiin oli nuoriso- ja liikuntalautakunnan lakkauttaminen. Kyseessä lienee historiallinen tempaus tämän kokoisessa "urheilu"kaupungissa. Syytä nihkeyteen ei tarvitse kaukaa hakea. Muistakaapa kuka sanoi legendaariset lausahdukset: Toivottavasta kukaan ei enää esitä hiekktekonurmen rakentamista - Myydään Crussell.

Nyt olisi korkea aika tehdä selvä, aikataulutettu suunnitelma liikuntahalli, mielummin monitoimihallin rakentamisesta Uuteenkaupunkiin. Jo pelkkä päätös olisi selkeä signaali: Muuttakaa Uuteenkaupunkiin, me satsaamme lapsiin, nurisoon ja terveeseen elämään! Toistaiseksi ainoastaan Kokoomuksen Järvinen on todella syvällisesti pohtinut halliasiaa aina sen rahoitusta myöden. Toivotaan siis, että aika on viimeinkin kypsä ja Sami Virtasen aloite menee läpi ja aloittaa vyöryt: UUDENKAUPUN KEHITTÄMINEN JA MASSAMUUTON KAUPUNKIIMME!

2 kommenttia:

  1. Asiavirhe, Valkonen. Kyllä tätä urheiluhallia ja sen rahoitusta ovat muutkin tahot pyöritelleet jo vuosia sitten. Kaksi paikkaakin on tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä kommentistasi! En tietenkään ole kaikkien nykyvaltuutettujen kanssa jutellut, mutta nykyisistä valtuutetuista olen ainoastaan Timo A. Järviseltä kuullut selkeän mallin rahoitusta myöden. Aikaisemmin oli useita malleja, itsekkin esitin muutaman. Anteeksi epätäsmällisyyteni! Meillä Uudessakaupungissa pitäisi olla selkeä kehitysohjelma, jota täytyy saada vetämään joku muu kuin liikunnan ja urheilun vihaaja!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!