perjantai 11. joulukuuta 2015

Vastaanottokeskus: Tervetuloa Ukiin! Paras paikkakin on katsottu!

Jossain taustalla valmistellaan pakolaiskeskuksen pykäämistä kaupunkiimme. Mitkään järkevät faktat eivät saa tuota hanketta raiteiltaan. Käytäntö on osoittanut ettei järjellä ole sijaa päätöksenteossamme. Kun rähinäremmin paukuttajat ja toisinaan ajattelijat jotuvat älyttömyyden siementen ryytimaaksi, hölmöys alkaa itää ja itää. Lopulta siitä kasvaa hulluuden puu, johon ei mikään pure. Tämä vaan on taas kerran hyväksyttävä!

Siispä otamme vastaan pakolaiskeskuksen, hoidamme kotoutuksen ja ilakoimme monikulttuurisesta tulevaisuudestamme. Jotta kotoutus ja monikikulttuurisuus toteutuisi, täytyy pakolaiskeskuksen sijaintipaikka valita tarkkaan. Hätköinti ei ole hyväksi ja huolimattomasti valittu sijoituspaikka antaa kaupungillemme rasistisen leiman. Jo tässä vaiheessa täytyy korostaa inhimilillisyyttä

Useimmat meistä eivät ole kelvollisia tai edes halukkaita vastaanottamaan pakolaisia. Heidän mielestään meillä on ongelmia omastakin takaa. He haluiaisivat pistää ensin omat asiat kuntoon, jotta pakolaisten auttajien määrä kasvaisi. Osa näkisi paremmaksi jopa sen, että lentoyhtiölle maksettavat sadattuhannet eurot käytettäiin pakolaisten auttamiseen siellä, missä se on edullisempaa, järkevämpää ja inhimilillisempää. Mutta päätetty mikä päätetty: Pakolaiskeskus istutetaan Ukiin!

Me tavalliset ihmiset emme käsitä emmekä hoksaa mitään, se on todettu rähinäremmin paukuttelijain ja huru-hemmojen taholta. Siis me tavalliset kulkijat emme ymmärrä mitään pakolaisista tai heidän asioistaan. On vain yksi kulmakunta, jossa väki on riittävän kultivoitunutta ja ymmärtäväistä pakolaisille.

Saman kulmakunnan tulotaso on sitä luokkaa, että siellä vaimoväkeä harvemmin rasitetaan työllä. He saavat päivät pitkät ulkoiluttaa lapsiaan ja buudeleitaan sekä järjestellä veikeitä tupperwearekutsujaan. Varmasti heiltä löytyisi intoa, harrastusta ja lähimmäisen rakkautta taakaamaan pakolaisten onnistunut sisään pääsy yhteiskuntaamme.

Kaupunginosan, johon veirasmaalaiskeskusta kaavaillaan paranee sen puitteiltaan mahdollisen kansainvälistymisen myötä. Alueen lapset saavat hienon lähdön globaaliin maailmaan, kun kohtaavat kenties arameaa ja ranskaa puhuvia salskeita leikkikavereita jo hiekkalaatikolla. Muun Suomen ökyt katsovat kateellisina valitun kaupunginosamme lasten kaukomailta saamia uusia leikkivaikutteita, kun lasten lyödessä leikkiä hiekka ja vähän muukin iloisesti pöllähtää!

Muistakaamme olla monikulttuurisuuden suhteen ennakkoluulottomia ja runsaskätisiä, tarjotkaamme aina ja joka suhteessa parasta: Tulokkaille voi kelpuuttaa vain koulutettuja, sivistyneitä naapureita,  tulokkaiden asuntojenon  oltava muhkeita ja melleviä, eikä vanha sairaalaa, jonka  viemäreissä eritteet väijyvät pytyllä istuvien lapsosten pikkuvarpaita. Tarjotkaamme myös maisemallisesti tukijoille vain parasta eli merinäköala!

OLKAAMME INHIMILILLISIÄ:

PAKOLAISET TERVETULOA YKSKOIVUUN!!!

3 kommenttia:

 1. Hyvä, että edes joku tässä kaupungissa on seurannut valtakunnan uutisia. Nyt niitä vihdoinkin tulee, jopa Yleltä. Toivottavasti ei satu Uuteenkaupunkiin mikään terrori-isku. Joka kolmas turvapaikanhakija ei tule turvapaikkaa saamaan - eli heidän motiiveitaan voi vain arvailla. Muistetaan myös, että sisäministeri ja pääministeri ovat antaneet maailmalle kuvan paratiisi-Suomesta.

  Mitä helpommin valjastamme kaupunkimme "suvaitsevaiston" toiveiden mukaaan sen enemmän tuemme ihmissalakuljetusta ja terrorismia.

  VastaaPoista
 2. Toivon myös ettei vastaanottokeskukseen heitetä polttopulloa. Terroristit vankilaan.

  VastaaPoista
 3. Häh. Mikä juoni takana kun 1 maa joka ilm enin syypää koko pakolaistulvaan nyt euroopassa ja samalla nyt sekoittamassa kilpailija-maanosan taloutta entisestään on myös pyytämässä eu-maista sotilasapua niihin maihin joista viriili-iässä olevat miehet pakenee valtaamaan eu-maita ilman aseita? Mikäs tässä on lopputulema eu-maissa? Ei helvetti sentään. Tästä jos jostain on alkamassa nyt eu-maissa eriarvoistumisen kärjistyminen.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!