sunnuntai 18. lokakuuta 2015

YLEN YLEMIELISTEN SADATMILJOONAT PAKOLAISILLE?

Joka helkutin päivä alkaa, jatkuu ja päättyy pakolaisvatvomiseen. Tätä tarjoaa pakkolain voimalla rahoitettu Ylemme. Tuntitolkulla jokainen suomalainen "saa" kuunnella samaa pakolaisjaaritusta, jossa ei edes pyritä mihinkään syvälliseen pohdintaan, ratkaisuihin tai ns. uutisointiin. Kuinkahan monta toimittajatyötuntia on palanut moisen mielikuvituksettoman junnauksen tuottamiseen. Entäpä lentoliput, laivaliput, ulkomaan päivärahat jne. jne., joita ns. toimittajat aiheuttavat todellisia trollausuutisia väsättyään.

Huvittavinta pakolais-Yleä tarjosi suhtautuminen presidentti Orbaniin. Kun Orban ehdotti, että pistetään maanosan rajat kiinni ja maksetaan Turkille pakolaisongelman hoidosta, oli Ylen mielestä Orban ja kaikki hänen kanssaan samaa mieltä olevat alhaisia rasisteja. Nyt EU on lähtenyt Orbanin linjoille ja kas kummaa, kyseessä ei olekkaan enää rasismi vaan suuri humanismi. Ylen Saksaa ja EU:ta nöyristelevä toimituslinja on käsittämättömän alhaista journalismia ja avoimen tuloshakuista manipulointia. Tätä ylemielistelevää ylemielistä superertrollausta on jokaisen meistä pakko rahoittaa 0,68% tuloistaan.

Yleen uppoaa vuodessa yli 500 milj. euroa suomalaisilta väkisin verottamalla ulosmitattua rahaa ja mitä kansa saa sillä vastineeksi, tietoako? -Ei tietoa, vaan kasvatusta ja ajatusopastusta tyyliin aivopesu. Vamppyyrisarjojen ja pääkaupungin urheilutapahtumien lomassa kansaa kasvatetaan Ylemieliseksi. Ylemielisyys on natsisaksasta ja neuvostoliitosta tututtua pinnallista kansan valistamista ja mielipiteen muokkaamista tyylillä kaikki ajatukset sopii yhteen muottiin.

Meidän tulee vihata Venäjää, se on rakkautta; meidän tulee rakastaa Natoa, se on rakkautta, meidän tulee ahtaa pakolaiset kellareihin ja epäinhimillisiin oloihin, sekin on rakkautta. Jos olet eri mieltä tai esität uusia vaihtoehtoja ylemielisille, se on vihapuhetta, vihan lietsontaa ja trollausta.  Mikäli tuot toisenlaista näkemystä esiin blogissasi muutut venäläisten kätyriksi eli HIRVITTÄVÄKSI TROLLIKSI. Suomessa on parikymmentä ylemielistä asiantujaa, jotka sanovat kuinka asiat ovat ja PISTE. Tästä natsisaksalaisesta manipuloinnista Suomen kansa maksaa pakkoveroa yli 500 milj. euroa vuodessa!

Tuleehan Yleltä muutakin kuin vampyyrisarjoja, pakolaisopastusta ja naapurimaan mollausta. Ylellä on komppania kaikkitietäviä tyyppejä, jotka tietävät mitä musiikkia juuri sinä haluat kuunnella autossa. Nämä tyypit ovat niin päteviä, että ajaessasi aamulla töihin Uudestakaupungista Raumalle saat kuunnella kaikki levyt kahteen kertaan. Miten nykymaailman aikaan voidaan tarvita komppaniaa tyyppejä, jotka valitsevat sinun mielimusiikkisi? -Jokainenhan voi ihan omatoimisesti kuunnella juuri sitä, mitä haluaa. Ja miksi satojamiljoonia euroja upotetaan johonkin maanpääliseen tv-verkkoon, jota ei muutaman vuoden kulttua tarvitse kukaan?

Ylellä ei ole enää mitään julkisenpalvelun roolia tai sen perustetta,  Tiedon saa muualtakin ja esim. varoitusten jakaminen ilman välikäsiä olisi huomattavasti tehokkaampaa ja edullisempaa kuin nyt. Siksi koko pakkovero on vailla pienintäkään järjellistä pohjaa. Aivan sama, jos kaikki kenellä on postiluukku tai -laatikko joutuisivat maksamaan siitä Hesarille tai Turun Sanomille, vaikka eivät koskaan lukisi tai edes haluaisi lehteä.  Tämä pakkorahastusksela rahoitette ylemielistäminen tapahtuu samaan aikaan, kun vapaehtoisesti rahoitettava ja vapaasti seurattava media on ajautumassa painotalojensa keralla selvitystilaan.

Uutisoinnin nopeutuessa, sen tarjonnan monipuolistuessa ja kehittyessä Ylen, kuten muunkin perinteisen median, merkitys vähenee. Kukaan ei tarvitse tänään eikä tulevaisuudessa uutisten valitisijoita, niiden valmiiksi pureksijoita sekä mielipiteen muokkaajia ja manipuloivia ylemielistelijöitä. Ehkä kukaan on väärin todettu, sillä tekeväthän kestoylemieliset " peteliukset", "tervot" ja legioona Helsingin Yliopiston professoreita mukavan säännöllisen tilin jakaessaan vuotuista yleveron reilua 500 milj. euroa. Saman yliopiston vähemmän mediakelpaavat ylemieliset professorit miehittävät vähemmän seuratuja marginaalikanavia, joten missään et pääse heidän arkielämästä vieraantunutta ylemielisyyttä pakoon.

Joseph Goebbels totesi aikoinaan: Kun valehtelet, valehtele niin paljon, että kaikki luulevat, että noin paksuja valheita ei kukaan uskalla kertoa totuutena. Toisen valtiomiehen J.S opetus oli: Kun toistat valhetta tarpeeksi, se muuttuu kansan mielessä totuudeksi. Näillä opeilla ja suuren rahan voimalla ylemieleset muokkaavat maamme mielipidekenttää. Kaiken ylemielisyyden perillemeno taataan tuomitsemalla muiden esittämät faktat trollaamiseksi. Suomen valtio kouluttaa jopa 100 tyyppiä valvomaan ylemielisen tiedotuksen monopolia. Ilman nettiä elämme ja olemme natsi/neuvostotyylisen tiedotuksen armoilla ja TÄTÄ PERUSTELLAAN DEMOKRATIALLA!?!

Jospa todellakin auttaisimme pakolaisia ja jättäisimme Yleen jäljelle maakuntaradiot, kotimaan poliittisen- ja uutistoimitukset ja näiden lisäksi hoitasimme Ylen rahoituksen niiden lähetysten osalta, jotka kansaa kiinnostavat eli esim. jääkiekon MM-kisat, olymipailaiset jne.. Näin säästyy satoja miljoonia euroja pakolaisille ja vaikkapa teiden ennalleen entraukseen. Myös em. yliopiston olemista voisi vakavasti pohtia. Mihin tarvitaan historian professoria, jonka tiedot ja tulkinnat pystyy kumoamaan ulkomuistista lukion opeilla? Ei moisilla professoreilla voi olla mitään tieteellistä tai yhteiskunnallista merkitystä, ellei siksi lueta heidän työaikana isolla palkalla somessa harrastamaa maan muuttamista ylemieliseksi.


9 kommenttia:

 1. Pitkälle olen Javan kanssa samaa mieltä YLEmielisyydestä, vaikka en niitä Yleltä leikattavia satoja miljoonia kokonaan "maahantulijoille" jakaisikaan. Siihen on halvempiakin keinoja, olisi ollut jo ennen Sipilän maailmankattavaa "kyläänkutsua", jota sai seurata Al- Jazeerastakin ihan kuvan kanssa.

  Mitä tuohon tiedottamiseen tulee, en allekirjoita tuota länsimielistäkään propagandaa. Amerikkalainen elämäntapa on asia, josta ei ei neuvotella - se ei ole kaupan. Se tarkoittaa jatkuvaa konfliktia ympäri maailmaa. Venäjäkeskeiset tiedotusvälineet on myös hyvin hallussa. Ne valehtelevat niin paljon, että kun ne puhuvat joskus totta, sitäkään ei voi uskoa.
  Mutta Venäjä on tullut takaisin, jäädäkseen suurvallaksi. Maailmanjärjestys vaan on nyt moninapaisempi eikä amerikkalaiset voi sitä ilman mailmansotaa muuttaa. Eikä Suomi voi maantieteelle mitään- se pitäisi näiden nuorten naistenkin käsittää. Siis Sofi Oksasen ja Saara Tolvasen (Natotrolleja molemmat)

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja Euripidekselle syventävästä kommentista! Enpä minäkään pakolaisille kaikkia rahoja antaisi, ehdotus on vertauksena yleveron tuotolle 500 milj. euroa ja Turkki hoitaa kaikki pakolaiset kolmellamiljardilla eurolla. Sofi Oksanen teki ja tekee rahaa tulkinnallaan Viron historiasta. Enkä tiedä mistä tällainen Tolvanen on tempaistu.

  Suurin tulevaisuuden pelko on mielestäni se, että USA:ssa nousee valtaan joku sotahullu republikaani. Siinähän Nato Suomea koetellaan. Venäjä on Venäjä ja se on tossa ihan liki, siitä ei pääse mihinkään. Sen kanssa joko tulee juttuun tai muuten saa maksaa kovan hinnan - sen historia on opettanut! Laman selkäkin olisi jo taitettu, jos Suomi ei olisi lähtenyt älyttömään boikottiin ja sapelinkalistukseen ääliö-Soinin johdolla.

  VastaaPoista
 3. Ulos ylestä ja yleltä. Tässä maailman ymmärryksen laajemmat opinnot, osa 1:
  Seitsemän laihaa vuotta kohta takana? Niinkö?
  2008 syksyllä Lehman Brothersin kaaduttua taloskriisi valui Eurooppaan. Mutta Raamatun oppien vastaisesti seitsemän lihavan vuoden aikana Euroopassa ei varastoitu viljaa laihojen vuosien ylipääsemiseksi. Nyt Eurooppa on ajautumassa nälänhätään ja perikatoon?
  Vai alkaako muka näistä otsikoista taas 1. lihava vuosi, 2016:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/aihe/syyriansisallissota/
  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/nordea-kiinan-luottokupla-kasvaa-pelottavan-suureksi/z3rLfcfD

  Mitä näistä saadaan aikaan?
  Turvapaikanhakijoiden määrä pysyy suurena ja raha hakee uusia asemia.
  Tämän ison, pitkittyneen ja mutkistuneen epävarmuuden voittaa taas ne, joilla on paljon eivätkä edelleenkään ne, joita on paljon.
  Mitä Tasavallan Presidentti ennusti eilen ylellä turvapaikan hakijoista?

  Kun näin ollee, niin Suomi nousuunko vuonna 2016. Deflaatio pitkityy, pojhat! Ei auta keinotekoiset tuottavuusloikat.

  VastaaPoista
 4. Yhdysvaltain ja Euroopan keskuspankit ovat torjuneet taantumaa selvästi määrätietoisemmin kuin Japanin keskuspankki aikanaan. Siitä huolimatta läntiset taloudet uhkaavat ajautua Japanin kaltaiseen sitkeään pysähdystilaan. Taloudessa on nousukauden jäljiltä runsaasti ylikapasiteettia, luotonanto on finanssikriisin vuoksi niukkaa eikä ole suuria toiveita yritysten investointien ja yksityisen kulutuksen vahvasta elpymisestä.

  Euroopan suurimmassa taloudessa Saksassa kuluttajahinnat ovat laskeneet neljänä kuukautena peräkkäin. Japanissa hintojen laskukierre on ollut viime aikoina ennätyksellisen syvää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja visiiteistä! Suomen ongelmat johtuvat pitkälti siitä, ettemme voi harjoittaa itsenäistä talous- ja rahapolitiikkaa. Kun puhutaan Sakasasta ja sen paremmasta taloudesta, pitää muistaa Kreikan saamat sadat tukimiljardit, jotka suurelta osalta kiersivät Saksan pankkeihin. Samassa yhteydessä Saksa ja USA myi kymmenillämiljardeilla aseita Kreikalle. Natomaiden ympäröimä Natomaa, jonka ulkoisia uhkia minimoidaan Natoturvatakuilla, osaa kymmenillä miljardeilla aseita silloin, kun se ei pysty tuottamaan eikä maksamaan omien kansalaisten peruspalveluita? Ihmetyttää moiset kaupat ja mahdolliset kytkennät lainojen takana. Joka tapauksessa ilman Kreikan kautta kierrätettyjä tuki olisivat Saksan pankit kaatuneet.

  Ainoa tapa millä kykenemmä vaikuttamaan Suomen kilpailukykyyn romahduttamatta ostovoimaa on energian hinta. Suomessa energian hinnasta suuri osa on veroa, joten niitä voidaan laskea. Samalla paranee ostovoima, alkaa kulutus ja mikä tärkeintä vientiteollisuus alkaa vetää. Näin syntyvät työpaikat ja siirrytään nousu-uralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvut energiaverotuotoista kehiin, Valkonen. Lukekaa TS s.8 tänään. Missä raha luuraa?

   Poista
 6. Euripideellä on vissiin virhe tuossa nimessä: Se on kai Saara Jantunen, joka sitä huonoa mainosta toi puolustusvoimiemme osaamiselle. Ei ollut paljon netti- mielipidekirjoituksia kummempaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistänne ja kommenteistanne! Laitetaa pyydetyt tiedot ja ihan omana alustuksena, kunhan keretään.

  VastaaPoista
 8. Maailmantalouden Romahdus..se se o edessä Piste.Kuka tippuu ensin..Eurooppa,Kiina ja sitten Ameriiikka....? Ennen vuotta 2020.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!