tiistai 20. lokakuuta 2015

Raumalla suoritetaan erityistilintarkastus ja korvauksia peritään takaisin!

Rauman kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessa kaupunginhallituksen II varapuheenjohtajan ansionmenetyskorvauksien palauttamisesta. Päätös syntyi äänestyksen jälkeen siten, että varapuheenjohtajalta peritään virheellisesti maksettu 1 123, 92 euron ansionmenetyskorvaus takaisin.

Kysmykseen onko maksettu 1 123,92 euroa vain jäävuoren huippu, päätti Rauman kaupunginhallitus saaada vastauksen tulevaisuudessa suoritettavassa erityistilintarkastuksessa. Tilintarkastus kohdistuu kuluvan valtuustokauden aikana tapahtuneeseen luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussäännön noudattamiseen.

Sen sijaan Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtajan esittämä tutkintapyyntö, vuosina 2013-2014 kaupunginhallituksen II varapuheenjohtajalle maksetuista ansionmenetyskorvauksista, ei mennyt hallituksessa läpi. Hävinneessä esityksessä epäiltiin po. korvausten suhteen tapahtuneen rikoksen. Hallituksen päätös ei estä jotain muuta tahoa tekemästä poliisille tutkintapyyntöä ja näin tulee varmaankin myös tapahtumaan.

Täältä ennakko kokouksesta

9 kommenttia:

  1. Jo on järeät ja kalliit keinot kun laitetaan ulkopuoliset tarkastajat töihin???

    VastaaPoista
  2. Raumal hallitus toimii, meil ei toimi edes tarkastuslautakunta

    VastaaPoista
  3. Ugissa miljoonat voi hävitä eikä korvaa lotkauteta. Raumalla tonnin vuoksi iso tutkinta. Siellä on rahaa Ugissa velkaa.

    VastaaPoista
  4. Rahaa Raumalla? Veroprosenttia eräs esittää nostettavaksi prosenttiyksiköllä ja koko henkilöstöä odottaa yt-neuvottelut vai itsekö tämän keksin?

    VastaaPoista
  5. Äläs nyt. Mihin Rauman kymmenienmiljonien varannot on kadonnu.

    VastaaPoista
  6. Ei keksittyä. Tässä niitä on
    http://yle.fi/uutiset/budjettiesitys_rauma_nostaa_veroja_ja_etsii_saastoja_henkilostosta/8390647

    https://ls24.fi/uutiset/rainer-lehti-en-tule-hyvaksymaan-kaupunginjohtajan-esitysta

    https://ls24.fi/uutiset/nain-kavi-rauman-palkkiojupakassa

    VastaaPoista
  7. Ukissa ei ole mikään kallista niin pitkään,kun veronmaksailla €kuja riittää lompsassa.Virkahenkilöt toimivat niinkun haluavat, hallitus ja valtuusto vikisee ,myöntää ylitysoikeuden lisätalusarvioon

    VastaaPoista
  8. Kiitos kämisistä ja kommenteista! Jostain kumman syystä Raumalla posahti yhtä äkisti kulupuoli pilviin, joten silloin täytyy menoista karsiskella ja nostaa veroja ja taksoja. Onkos tuttua?

    VastaaPoista
  9. Raumalla on rakennettu halleja ja infraa....

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!