keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Hiihtoputkelle ilman esittelyä tai päätöstä 40 000 veroeuroa?

Maailma ja etenkin tämä maailmanKOLKKA on mielenkiintoisia juttuja täynnä. Lautakunnan kokokous  oli 29.9, mutta pöytäkirja julkaistiin vasta tänään 14.10 - miksi? Täytyikö julkistus siirtää valtuuston istunnon yli ja tähdättiinkö julkistaminen mukavasti päättäjä/valmistelijaeliitin huvimatkahumun varjoon pöytäkirjan muut kohdan vuoksi?
 
Muut-kohta on mielenkiintoinen. Ilman esitystä tai päätöstä ulkoistetaan 40 000€ kaupungin rahaa yksityiselle suunnalle. Kukahan lautakunnasta on säästyvän 40 000€ toteamisen takana, valmistelija, lautakunnan puheenjohtaja, joku jäsen vai peräti aiesopimus-atso ite? Aika iso raha siirretään yksityisele sektorille ilman esittelyä tahikka päätöstä - vai?
 
 
Olisi hauska myös tietää mistä 40 000€ säästöt löytyvät? Missä on ollut taloudellisesti näin väljää ja onko sitä ollut jo vuosia, entä onko sama säästö tulossa tulevina vuosina? Kaikkein eniten kuitenkin kauhistuttaa se, että jossain on virkahenkilön allekirjoittama aiesopimus, jossa muutamalla kaupunkilaisten miljoonalla eurolla ostetaan tunnetusti tuottava hiihdinhalli veronmaksajien riemuomaisuudeksi? Näinhän meillä saa tehdä; sen on historisa opettanut!

"KUNULI 29.09.2015 § 45
Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta toteaa, että vuoden 2015 liikuntapalveluiden käyttötalouden vuokrat – määrärahasta on säästymässä noin 40 000 euroa. Todetaan, että po. määrärahaa ohjataan ensisijaisesti salibandytilojen varustamiseen (mm. kaukalon hankinta).
Lisäksi em. määrärahaa ohjataan mm. lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen, kun määrärahalla ostetaan Vahterusringin Kuntoputkesta lapsille ja nuorille liikuntapalveluita.
Vahterusringin kanssa neuvotellaan määräaikaisesta ostopalvelusopimuksesta."

1 kommentti:

  1. Hra toimittaja väänsi taas lööpin. Mitenkäs siinä nyt ohjataan sitä 40000 euroa ensi- ja toissijaisesti?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!