keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Suomen pakolaispolitiikka: RIKKAAT PÄÄTTÄVÄT, KÖYHÄT KÄRSIVÄT JA MAKASVAT

Suomessa pakolaisten ja maahanmuuttajien vastutus on suurinta siellä, missä paikallinen väestö joutuu maahantulijoiden kanssa tekemisiin ja myönteisintä siellä missä muuhanmuuttajiin ei ole juurikaan kosketusta. Voikin todeta, että suomen maahanmuuttomyönteisyys on varsin itsekestä ja omahyväistä näennäishumanismia, jossa päättäjät sälyttävät ongelmat ja kustannukset muiden, useinmiten vähävaraisten, niskoille.

Lienee täysin selvää, että työttömyysalueilla ja slummiutuvilla seuduilla, jossa eletään kädestä suuhun, ei riemurinnoin oteta vastaan yhteiskunnan tukemia maahantulijoita. Tämä korostuu etenkin silloin, kun samalla leikataan köyhän kantaväestön elinoloja. Edellisen seurauksena syntyy väkisinkin kaksi toisiaan, enemmän tai vähemmän, kyöräilevää kuppikuntaa. Nykyisellään toteutettu maahanmuuton hoitaminen tuottaa väkisinkin pahoja ongelmia ja mittavaa inhimillistä kärsimystä niin maahanmuuttajille kuin kantaväestölle.

Siis hyvin tienaavat päättäjät tuottavat maahan ihmisiä ja asuttavat heidät, vasten vähemmän rikkaiden halua, näiden keskuuteen. Kun tämä vielä tapahtuu tietäen edessä olevista muuton aiheuttamista ongelmista, voi perustellusti kysyä: Onko tämä  enää demokratiaa vai pikemminkin härskiä rasismia? Eikö ole aivan sama heitätkö sinä jotain kivellä vai vietkö tietoisesna tulevasta jonkun kivitettäväksi? Jälleen pakolaiskoohotuksen seurauksena käy niin, että rikkaat leikkivät inhimillistä ja köyhät maksavat laskun. Karmeinta tässä päättäien inhimillisyysleikissä on se inhimillinen tuska, joka koettelee niin kanta-asukkaita kuin maahanmuuttajia.

Meidän maamme ökyillä on millä mällätä, joten mikseivät he itse osallistu näihin pakolaistalkoisiin? Mikseivät he anna luksushuviloitaan maahanmuuttajien käyttöön? Miksei Suomessa pistetä pystyyn lakia, joka velvoittaa asuttamaan pakolaiset ökyjen ylimääräisiin asuinneliöhin, vaikkapa periatteella 50m2 asukas ja sen ylimenevään asuintilaan on majoitettava neljä pakolaista per 50m2. Näin onnistuisi maahanmuuttajien kotoutus kerralla, kun pakolaisilla olisi kunnon koti, jossa elää ja kotoutua!

Suomessa pakolaisilla tehdään jopa businesta rahastamalla pakolaiskeskusten avulla yhteiskuntaa, vähät välittämättä toiminnan ikävistä seurauksista. Kotoutus sananakin voidaan pitää Suomessa säälittävänä itsepetoksena: Keuruulle suunniteltiin vanhaan varuskuntaan 500 pakolaisen sijoittamista - JOS TÄMÄ EI OLE KESKITYSLEIRI, NIIN MIKÄ SITTEN? Kukaan ei ajattele pätkääkään pakolaisten tulevaisuutta tai todellista onnistunutta kotoutumista. Vielä vähemmän pohditaan ja yritetään korjata pakolaisaallon alkusyitä. Tämä on vähintäänkin kuvottavaa, epäinhimillistä ja äärimmäisen rasistista toimintaa hyvin toimeentulevilta päättäjiltämme!

4 kommenttia:

 1. http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/grafiikka-turvapaikanhakijamaaran-rajusta-kasvusta-joka-viikko-kolme-uutta-vastaanottokeskusta/5291512

  VastaaPoista
 2. samankaltaista ajatuksejuoksua itsellä...

  VastaaPoista
 3. Balkanilla on matkalla Kroatian, Slovenian ym. kautta ainakin 200.000 nk. "sota"pakolaista. Näistä on ainakin 150.000 parhaassa iässä, 18-35-vuotiaita miehiä, jotka ovat mieluummin jättäneet perheensä Isiksien armoille kuin itse riskeeranneet päänsä rintamalla. Pakolainen on siis rintamakarkuri ja pelkuri. Dublinin sopimus vuodelta 2013 vaatisi pakolaisten rekisteröintiä ja tunnistamista mutta näiden joukossa kiihottajat saivat sen verran kaaosta aikaan Unkarissakin, että pääsivät itse etunenässä pakenemaan Itävaltaan ym. jossa naivien poliitikkojen ohjeiden mukaan tulijoita ei tarkastettu sielläkään vaan laitettiin -veronmaksajien kustannuksella- junaan, "hätätilassa" jopa taksiin, ja lähetettiin eteenpäin Saksaan. Kuinka paljon samassa rytäkässä tuli EU-alueelle kiihkoislamilaisia aseineen alkupääomana paketti huumeita, jää vain arvelujen varaan.
  Joka tapauksessa, näiden elintasopakolaisten tulijamäärä ei jää näihin jo tulleisiin 200-300.000 ja jo Euroopan puolella pohjoiseen matkalla oleviin em. 200.000. Turkissa, Libyassa, Syyrian turvallisilla kokoamisleireillä ym. odottaa siirtoa ainakin 2 miljoonaa. Tähän tulee lisäksi mukaan soluttautuvat afganistanilaiset, irakilaiset jopa egyptiläiset ym., joiden tavoitteena on EU:n perusturva 890-1480 e/kk nollaa työtuntia vastaan. Kotona kun kuukausipalkka jää 100-200 e/kk.
  EU:n alueella on 27 miljoonaa työtöntä (joista 5 miljoonaa nuorisoa) mutta siitä huolimatta näille elintasopakolaisille vaaditaan heti työmahdollisuutta eli oikotietä ensin työttömyyskorvaukseen ja sitten em. perusturvaan, jolloin jo voidaan noutaa tänne perhe tai "perhe" eli muita sukulaisia, kyläläisiä ym., jotka tietenkin maksavat tänne pääsemisestään. Tulijoiden henkilöllisyyttä ei voi tai halua tutkia KUKAAN. Kylänvanhimman puumerkki jonkun paperin alla riittää. Mahti- ja rahanälkäiset kehitysmaalaiset tekevät mitä lystäävät Euroopalle, joka on kuin degeneroitunut, raihnas vanhus tai vielä ehkä osuvammin: kuin raihnainen koni, jonka loppulaukka makkaratehtaalle on alkanut.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!