torstai 3. syyskuuta 2015

USA:lla mannertenvälinen ohjus - meillä mannertenvälinen nahjus: Soini

Otettiinpa tarkasteluun mikä tahansa istuvan hallituksen tempaus, on se lähes poikkeuksetta ristiriidassa perussuomalaisten antamien vaalilupaustan kanssa. Yllättävää persuministereissä on se, että muut yrittävät olla jämäköitä ja sanojensa takana, mutta Soini antaa periksi. En minä ainakaan äänestänyt persuja siksi, että Soini saa istua ministerinä ja ajaa, paikkansa varmistaakseen, minkälaista politiikkaa tahansa. Äänestin puoluetta sen vaaliohjelman vuoksi eli selkeästi luvatun selkeän muutoksen vuoksi. NYT TUNNEN ITSENI PETETYKSI!

Eikä hääviseltä näytä Sipilänkän puheiden ja tekojen suhje. Pääminteri vaatii köyhältä kansalta pidennettyjä työpäiviä, talkoohenkeä, jotta se pistää veroja maksaen Suomen valtiontaloden kuntoon. Samalla pääministeri itse ei pistä senttiäkään ylimääräistä näihin talkoisiin, vaan sijoittaa miljoonaomaisuutensa mahdollisimman välttääkseen veroja. Mielestäni tässä on selkeä ristiriita, joka tekee Sipilästä kerrassaan kelvottoman pääministerin.

Soini julistaa, että Suomi on luotettava maa pitäen kiinni antamistaan kansainvälisistä sitoumuksistaan eikä siten voi muuttaa edellisten valtakunnan päättäjien linjaa. Näköjään tämän rinnalla on täysin yhdentekevää pitää kansalle annetut lupaukset. Loppujen lopksi lienee pitkälti ihan sama äänestitkö vihreitä vai persuja, ainakin sama meno jatkuu. Ainoastaan kulisseissa touhut muuttuvat Hautalan vaihtuessa Immoseen.

Ulkoministerinä Soini on epäonnistunut karkeasti. Ensin häntä konsultoi mm. virolaiset siitä, ketä venäläisiä itsenäinen Suomi voi maahan päästää. Ja Soinihan totteli virolaisia ja pisti maahantulokiellon sellaisille itänaapurin päättäjille, jotka olivat muutamia viikkoja aiemmin tervetulleita mm. Saksaan ja Ranskaan. Kerrassaan ala-arvoista toimintaa ulkoministeriltä, joka ennen vaaleja oli niin uhosi jämäkkänä ja kaikkitietävänä.

Aivan oma lukunsa oli Soinin Alaskan reissu, jolla hän pönäkästi taaperteli jonon viimeisenä joo joo -miehenä. Menikö miehen skraka vinoon, kun kuminauha kinnasi solmiota liikaa toiselle puolelle vai menikö se vinoon ministerin sujauttaessa päänsä hartioita myöden Kerryn ja Obaman ahtereihin? - Tiedä häntä, mutta selväksi tuli ettei Soinissa ole ministeriainesta, kaikkein vähiten ulkoministeriainesta. Kun jenkeillä on mannertenvälinen ohjus, meillä suomalaisilla on Soinissa mannertenvälinen nahjus.

Törkeintä Soinia kuultiin Kreikka -takin käännön jälkeen. Tuolloin jotkut omatkin vaativat uusia vaaleja, jotka Soini kuitenkin tuomitsi toteamalla, että vihervasemmistoa ei saa päästä valtaan. Eikö ole ihan sama, ajaako vihervasemmiston politiikka Soini vai vihervasemmisto? -Tuskinpa vihervasemmisto olisi edes lähtenyt nykyiselle kansan kyykyttämislinjalle saati ajanut maan tulevaisuutta alas opetusta rajusti leikaten. Ja tuskinpa vihreät olisivat rokottaneet tavallisen pulliaisen työmatka-autoilua Soinia kovemmin.

Jussi Niinistö osoitti oikean suunnan lähtiessään tuulettamaan virkakunnan huippua. Juuri tuolla suunnalla tarvitaan uusia tuulia, sillä nämä ökyvirkahenkilöt ovat vastanneet siitä valmistelusta, joka on ajanut ja ajaa edelleen Suomea syvälle taloudellista suota ja rajusti kasvavaa eriarvoistumista. Pääpainon virkamieskerman uusimisessa soisi olevan valtionvarainministeriön suunnassa, sillä siellä tarvitaan selkeästi eniten uutta luovuutta ja uusia tuulia.

Perussuomalaisista löytyy potentiaalia, joten se täytyy myös saada esiin. Nykyinen takin kääntö vie pohjan koko puolueen tulevaisuudelta. Viimeinkin on aloitettava omassa porukassa kriittinen keskustelu persujen perusolemuksesta, rehellisyyden palauttamisesta ja valilupausten pitämisestä. Perussuomalaiset oli viimeinen ja ainoa todellinen vaihtoehto sekä oljenkorsi puolellemiljoonalle suomalaiselle äänestäälle.  Jos persut pettävät nyt, sen jälkeen Suomessa ei ole äänestämällä saavutettavia vaihtoehtoja kauan harjoitetulle politiikalle:Jäljelle jää vain anarkia ja poliittinen terrori. TÄMÄ TERRORI UHKAA ENITEN SUURIMPIA VALEHTELIJOITA, PETTUREITA JA TAKINKÄÄNTÄJIÄ!

1 kommentti:

  1. Näin
    http://ukis.fi/2015/09/03/laitilan-sanomat-laitilaan-saapui-eilen-70-turvapaikanhakijaa/

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!