tiistai 8. syyskuuta 2015

RAJU ISLAMILAINEN FEMINISMI AIHEUTTAA PAKOLAISAALLON?!?

Jos pakolaiskeskuksiin saapuu muutamasata pakolaista, suurin osa heistä on raavaita 20-35 vuotiaita miehiä. Naisia sadan pakolaiskeskukseeseen saapuvan ryhmässä on useimmiten vain yksi tai kaksi. Kun sama suhde vallitsee kautta maailman, herää kysymys: Ketkä ja mitkä syyt ajavat miljoonat raavaat miehet, uljaat karvarinnat pakoon islamilaisista maista? Ovatko kulmakunnan feministit pistäneet tuulemaan ja ajaneet miljoonat miehet pakosalle?

Inhimillisyyden nimissä meidän pitäisi puuttua jo islamilaiseen perhe-elämän miestä orjuuttaviin käytäntöihin. Yksi mies ja monta vaimoa -systeemi saa perheiden miehet elämään alituisen fyysisen työtaakaan ja stressin alla. Uupunut mies tulee vaativista töistä kotiin, mutta ei voi koskaan lysähtää aterian jälkeen sohvalle lepäämään, kuten eurooppalainen perheenisi. Vastassa on koko päivän kieliään teroittanut komenteleva vaimolauma.

Miestä odottaa ensin yhden vaimon ja tämän lasten tiskit, sitten toisen vaimon ja tämän  lasten tiskit ja kenties vielä kolmannen, neljännen jne. Kun mies on viimein selvinnyt valtavasta, Araratin korkuisesta, tiskivuoresta ovat edessä aviovelvollisuudet. Nämä toimet saattavat valvottaa isiä aamutunneille ja läkähdyttää laatutietoista avioelämää kunnioittavan miehen tyystin. Niinpä kuiviin imetty, rättiväsynyt isi valuu aamulla, silmät ristissä kohti työpaikkaa vaimojen jäädessä ryystämään teetä, terottamaan kieliään ja kääntämään kylkeä.

Naisen asema islamilaisessa yhteiskunnassa on suojattu ja äärimmäisen määräävä sekä säännöillä vahvistettu. Islamilaiset isit eivät voi eurooppalaisten kollegojen tavoin pistäytyä iltakaljalla saati tuhtimmilla hömpsyillä. Kaiken huipuksi uskonto mahdollistaa naisiin kohdistuvilla pukeutumissäännöillä aviomiesten vakoilemisen. Burkha päällä jokainen nainen näyttää samalta, joten aina burkhapukuisen nähdessään saa perheen isi olla varuillaan puheistaan ja jopa siitä mille vitsille nauraa. Kun miesten yritys saada vaimokohtaiset rekisterilaatat burkhiin romutettiin tyylysti, samalla viimeinenkin toivo miesten kodin ulkopuolisesta vapaudesta jyrättiin maanrakoon.

Islamissa jopa koirasta on tehty saastainen eläin, jotta miehellä ei voi olla luotettavaa mesästyskaveria, eikä uskollista ja parasta ystävää. Aivan oma lukunsa on tässä uskonnossa poikarakkauden torjunta ankaralla rangaistuksella. Islamissa naiset hallitsevat, alistava ja lopulta imevät miehensä kuiviksi sekä rättiväsyneiksi. Luonnollisesti ulospäin uskonnosta annetaan täysin erilainen kuva, joka kuvaa naiset pikkureppanoiksi ja kodin hiljaisiksi hengettäreiksi. Ei tarvita paljoakaan mielikuvitusta ja pystyy päättelemään kenen asialla on sellainen uskonto, jonka pyhä eläin on hämäkki.

Ei siis ole mikään ihme, miksi juuri miljoonat ahdistuneet, fyysisesti väsyneet ja stressaantuneet raavaat, kuiviin imetyt, miehet pakenevat islamilaisista maista. Nuoremmat miehet eivät vielä tiedä kaikkea ja vahemmat eivät enää pysty pakenemaan. Entäpä ISIS? Pohtikaahan hiukan tarkemmin ja antakaa aikaa aprikoinlle: Mitä löytyy sen liikkeen takaa, joka räjäyttelee taivaan tuuliin miesten tekemää historiaa ja maskuliinisia pylväitä. Ken kurkkaa kaavun alle, kenties yllättyy ja kertoo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!