sunnuntai 20. syyskuuta 2015

EU:n PAKOLAISPOLITIIKAN SUURIN HYÖTYJÄ: Mafialle 40 miljardia €!!!

Viime aikoina väitetään maanosaamme johtaneita pakolaisreittejä käyttäneen neljämiljoonaa hädänalaista vaeltajaa. Näitä reittejä tarjoavat rikolliset ja mm. presidentti Martti Ahtisaari toteaa pakolaisten salakuljettamisen olevan tänä päivänä kansainväliselle rikollisuudelle parempi busines kuin huumeet tai perinteinen ihmiskauppa.

Jos neljämiljoonaa pakolaista maksaa rikollisille kuljetuksesta EU:n aluelle keskimäärin 10 000€ per matkaaja, saadaan loppusummaksi  neljäkymmentätuhattamiljoonaan euroa. EU ei vastaanottotoiminnallaan ainoastaan tue vaan myös vahvasti kasvattaa kansainvälisen järjestäytyneen rikollissuuden parasta rahasampoa pakolaisten salakuljetusta. EU:n toiminnan tekee äärimmäisen arveluttavaksi salakuljetusta harjoittavien rikollisten ahneus ja ihmishengistä piittaamaton häikäilemättömyys. Rahanhimossaan salakuljettajat riskeeraavat päivittäin tuhansien pakolaisten hengen; pahimpana päivänä sadat ehkä peräti tuhannet heistä menehtyvät.

Määrättyjen EU-maiden kuten Saksan, Ranskan, Suomen jne. ilmoitus: Tänne vaan kaikki pakolaiset, on paras mainos pakolaisista hyötyville rikollisjärjestöille. EU:n lyhytnäköinen ja vajavaisesti valmisteltu pakolaispolitiikka on kiihdyttänyt rajusti ihmisten salakuljetusta unionin alueelle. Tämän rikollisuutta tukevan toiminnan kritisoiminen tai edes siitä kysyminen leimataan välittömästi alhaiseksi rasismiksi.

 Kun puhutaan kymmenistämiljradeista euroista, ei käsittääkseni sellaisia summia temmota rahattomilta ihmisiltä tai seuduilta. Sopii siis kysyä: Kuinka paljon paremmat pakolaisten olot olisivat heidän lähtöseuduillaan, jos salakuljettajille maksettu neljäkymmentämiljardia euroa olisi käytetty matkan sijaan ihmisten auttamiseen matkojen alkupäässä? Voitaisiinko näillä rahoilla ja EU:n tuella muutta pakolaiskeskukset inhimillisiksi koulutuskeskuksiksi, jotka turvaisivat osaamisen edessä olevalle rauhalle ja jälleenrakentamiselle?

EU:n nykyinen pakolaislinjaus johtaa väistämättä jatkuvasti kiihtyvään pakolaisvyöryyn. Unioni on antanut singnaalin, joka on saanut ja saa miljoonat nuoret miehet matkustamaan tänne paratiisiin. Pakolaiset eivät tiedä mitään pohjolan talvesta saati kirkkojen kellarien lattioilla aaltoilevasta patjamerestä ja joukkomajoituksesta tai työttömyydestä. Oikea kuva vastaanottomaasta ja siitä, että kotoutus täällä ei toimi, saisi monen jättämään hengenvaarallisen matkan.

Mikäli EU haluaa estää pakolaisaallon kasvamisen ja jopa lopettaa sen, on nykyiseen pakolaislinjaukseen tultava selkeä muutos, josta on myös annettava selkeä signaali maailmalle. Aloittamalla järjeslemälliset pakolaisten palautuslennot, antaisimme selkeän viestin ettei rikollisten järjestämille matkoille ole syytä lähteä. Eikä pakolaisten olot lähtöpaikoissa voi kovin huonot olla, sillä jäihän sinne lapset, vanhukset ja vaimot.

13 kommenttia:

 1. Ovatko nämä Euroopassa nyt vaeltavat turvapaikanhakijat uudenlaisia pieniä vihreitä miehiä, jotka tulivat tunnetuksi Krimillä ja onko tällä hallitsemattomalla tilanteella jokin syy-yhteys Venäjän ja länsimaiden väliseen talouskriisiin?

  VastaaPoista
 2. Syyrian vuosia jatkunut sota on ajanut kodeistaan reilusti yli kymmenen miljoonaa ihmistä. Sotaa pakenevia turvapaikanhakijoita virtaa myös Eurooppaan, jossa pohditaan miten selvitä pahimmasta pakolaiskriisistä sitten toisen maailmansodan.
  Kysymys on, että mikä maa tulee avoimesti Syyrian presidenttiä lähettämällä maahan "asiantuntijoita" ja muuta huipputekniikkaa?

  VastaaPoista
 3. Mistä tuolIaisen luvun tempaisit java.
  Pakolaiset maksavat salakuljettajille 1000-6000 e/henkilö

  VastaaPoista
 4. Näin. Poliisi pyysi armeijan apuun Tornioon. Suomessa siis kaikki hyvin näin rauhan aikana. Mitä tulee tuohon joko 10000 tai 1000-6000 e/henkilö niin sillä ei liene juurikaan merkitystä. Joku tekee tilin, Eurooppa on kohta sekaisin humaanitääristä syistä ja kuka katsoo vierestä. Kuka avasi juuri tänä vuonna pakolaisleirien veräjät?

  Kun tähän lisätään Suomi-tasolla Lyly & Sak co. niin saamme aikaiseksi Suomessa kaikkea hyvää. Sikses siistiä, eikö?
  T. pyöräilyshortsit

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailuista ja kommentoinnista! Aikoinaan kun suomalaiset lähettivät lentokoneita valvomaan Välimeren ihmissalakuljetuksia, sanottiin mafian rahastavan per nenä po. palvelusta 8 000 - 12 000€. Saattavat olla hinnat pudonneet, joten hienosti suomalaiset auttoivat pakolaisia. Nyt yhä useammat pääsevät, yhä halvemmalla maailmalle! Presidentti Ahtisaaren mukaan jo par ivuotta sitten tarjottiin lännelle mahdollisuutta, jossa päästään Syyrian presidentistä eli eiköhän nyt syyttävä sormi osoittanut hiukan vikaan.

  Lyly ja Sak lienevät tavallisen kansan viimeinen toivo. Toivottavasti tulee pian tilanne, jossa pystyn korjaamaan virheeni ja antamaan ääneni jollekin muulle kuin suomalaisen poliittisenhistorian suurimmalle valehtelijalle.

  VastaaPoista
 6. Suomeen on tullut tänä vuonna 20. syyskuuta mennessä 12 471 turvapaikanhakijaa. Heistä yli 7 700 on irakilaisia ja yli 1 600 somalialaisia. Viime viikolla Suomeen saapui 2 800 turvapaikanhakijaa. Eniten saapuneita on Irakista. Seuraavina tulevat Somalia ja Afganistan. Ruotsissa ylivoimaisesti eniten turvapaikanhakijoita Pohjoismaista: 6 900 viime viikolla. Näin siis Suomessa ja Ruotsissa kaukana kriisipesäkkeistä. Toisessa Eu-maassa Unkarissa sen parlamentti valtuutti armeijan pysäyttämään pakolaiset rajalle. Armeija saa oikeuden käyttää ei-tappavaa voimaa pakolaisia vastaan. Keinoihin kuuluvat kumiluodit, kyynelkaasu ja verkkoaseet.

  Mitä ensi viikolla tai kuukauden päästä?

  VastaaPoista
 7. Suomi lähettää lämmitettäviä telttoja Unkariin tilapäismajoitukseksi pakolaisille

  Sisäministeriö lähettää Euroopan unionin pelastuspalvelumekanismin kautta 192 isoa talviasuttavaa telttaa Unkariin. Telttoja käytetään Unkariin tulleiden pakolaisten majoittamiseen. Avunanto perustuu Unkarin esittämään avunpyyntöön, jossa EU-mailta ja muilta pelastuspalvelumekanismiin osallistuvilta mailta pyydetään kylmiin olosuhteisiin sopivaa väliaikaismajoitusmateriaalia, erityisesti telttoja.

  Sisäministeriö on tehnyt asiassa tiivistä yhteistyötä puolustusministeriön ja Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen kanssa. Unkariin tällä viikolla lähetettävät teltat ovat Puolustusvoimien varustusta, ja sisäministeriö ostaa ne Puolustusvoimilta. Jotta Puolustusvoimien telttamajoitusvalmius säilyy Suomessa ennallaan, Puolustusvoimat ostaa Suomesta vastaavan määrän uusia telttoja.

  VastaaPoista
 8. plarissa järvinen vaatii inhimillisyyttä köyhiltä. voisi itse ottaa muutaman islamistin kotiinsa asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se ollutkin ihme, jos tuo heppu ei olisi pistänyt lusikkaansa tähänkin soppaan. Vanha kansa tapasi puhua jostain kukosta tunkiolla,,,, mitä lienevät tarkoittaneet.

   Poista
 9. Porvarit on inhimillisiä puheissa, mutta köyhät sen aina maksaa.

  VastaaPoista
 10. Ihmettelen kovin Järvisen ja Javan julkiystävyyttä. Facebookissa Järvinen lähettää Ranskasta terveisiä vain Javan sivulle ja Java levittää Kokoomuksen mainosta facessa. Itsekkäät porvariöykkärit ovat löytäneet toisensa.

  VastaaPoista
 11. Katsokaa vaan Java on 2017 kunnallisvaaleissa Kokoomuksen ehdokkaana.

  VastaaPoista
 12. Kiitos käymisistä ja kommenteista! Lukekaa joskus teksti ja arvostelkaa sitä tekstinä eikä sen mukaan kuka tekstin kirjoitti. On hienoa saada terveiset Ranskasta ja erityisesti Timo Järviseltä. Kuten Facebookissa totean, Timon ja minun ystävyys säilyy, vaikka riidankylväjät ja paskanpuhujat sitä kuinka kovasti koettelevat.

  Jos joku valmistelee ja järjestää keskustelitilaisuuden tärkeästä asiasta, luonnollisesti kerron siitä ja aion itsekin osallistua tapahtumaan. Suosittelen kaikille samaa. Vinoilkaa jälkikäteen, jos on aihetta. On vähintään noloa haukkua tapahtuma, jota ei ole vielä edes pidetty. Muistakaa nyt minä olen sosialidemokraatti ja poltikointini politikoinut!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!