tiistai 19. syyskuuta 2023

SDP, EI PURRA, PALAUTTI JUNNILAN KUNNIAN


Tulikukkien ja muiden pääkaupunkiseudun mutumielikuvatuomareiden sekä heitä sokeasti seuranneiden epäinhimillisten vainoajien niljakkaan alhainen jahti sai eilen nolon lopun. Eilen Naantalin valtuusto äänesti Vilhelm Junnilan luottamuksesta sekä kelpoisuudesta valtuustonpuheenjohtajan tehtävään. Tulos oli selkeä 29-11. Haluan korostaa, että nyt päätöstä eivät tehneet vainoharhaiset kravatteja säikkyvät, nazeja ja rasismia kaikkialla näkevät pääkaupunkiseudun nolot mediapellet seuraajineen, vaan päättäjä, jotka tuntevat Junnilan luottamushenkilönä ja ihmisenä vuosien varrelta. Sopii kysäistä: pitäisikö Suomessa yleensäkin median perustaa toimintansa mielikuvien ja hullujen skeptikkojen pahantahtoisuuden sijaan totuuteen ja asioista tietäviin lähteisiin.

Nyt, kun he, ketkä jotain asiasta tietävät, ovat osoittaneet Junnilan kelpoisuuden, voi mutuporukkakin kuunnella järjen ääntä ja oikaista vääryyden eli palauttaa Junnilan ministerin aseman. Totuushan on se, että asian edetessä on hölmöimmällekin, nazihaamuja kaikkialla näkevälle, tyypille käynyt selväksi, että Junnila ei sympatiseeraa nazeja tai rasisteja. Miksi Purra puolueen puheenjohtajana ei puolustanut Junnilaa ja miksi varsinais-suomalaiset persukansanedustat eivät ole edes yrittäneet oikaista Junnilasta esitettyjä virheitä? Onko näin, että puhenjohtajaa kiinnostaa vain oma asema ja ministerinsalkku? Kulmakunnan persukansanedustajat ovat puolestaan totutusti vaalien jälkeen hävinneet olemattomiksi rivileimasimiksi, joten heitä varmaankin helpotti, kun aktiisuudella loistanutta Junnila loattiin nazijahdilla ja rasismisyytteillä. Mutta kiitos Naantalin demareille ja muille yli puoluerajojen, ketkä eilisessä äänestyksessä noudatitte järjen ja rehellisyyden ääntä.

Olen seurannut tätä murheellista ihmisvainoa ja ihmisten reaktioita siihen ja haluan korostaa, että en ole puolueen jäsen siksi, että sokeasti seuraan puolueen napahenkilöitä tai jotain pääkaupunkilaisklikkiä ja teen ajattelematta, kuten joku puoluehegemoni käskee. Olen persu siksi, että saan ajatella omilla aivoillani ja tehdä vapaasti työtä vaikutuspiirini ihmisten eteen ilman ryhmäpäätöksiä tai muiden komennon alle alistamista. Junnilaa olen puolustanut, koska olen ollut tietoinen, että häneen kohdistetut syytteet ovat olleet kaikessa murheellisuudessaan saastaisen mielikuvituksen tuotosta. Toivon, että ennen seuraavaa jahtia, meidän Jumalan aseman ottaneet, valtamedia toimituspirupaskiaiset, ajattelevat sitä tuskaa ja ahdistusta mihin moinen nazityylinen mediavaino julmuudessaan alistaa ihmisen. Toivon myös, että he ketkä vaikenemalla tai ivaavin kirjoituksin tukivat po. vainoa, ottavat etäisyyttä minuun. Poistakaa minut ystävätileiltäni ja postituslistoilta, jotta itse säästyn siltä vaivasta.

8 kommenttia:

 1. Rehellistä tekstiä. Purra ei tukenut Junnilaa missään vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Purra oli itse valtavan painostuksen alla, ja psykologisesti katsoen varmasti niin keskittynyt omaan selviytymiseensä ja ylipäätään hallituksen pysyvyyteen, että ymmärrän hyvin Purraa. Opposition ja median raju ja säälimätön hyökkäys oli varmasti ensiaskeleitaan ministerinä ottavalle Purralle hämmentävä yllätys. Hyökkäys Junnilaa vastaan taas oli enemmän uskomatonta höttöä, pesukarhuja, keksittyä ja tahallisesti väärinymmärtävää pahuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö. Alussa Junnilan kimppuun hyökkäsi hallituskumppani RKP ja Purra ei tehnyt mitään. RKP erotti persujen ministerin, Purra katsoi vierestä evää räväyttämättä.

   Poista
 3. Totuutta tiedä kukaan mitä kulisseissa tapahtui, Junnila erosi itse. Ei tätä voi Purran piikkiin yksin laittaa. Luulo ei ole tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun presidentti vihjaa puheessaan että olisi syytä erota niin ei siinä muuta voi

   Poista
 4. Niinpä niin. Kenen etua tämä kesäjahti oikeasti ajoi eteenpäin? Kannattiko jahti aloittaa kun Suomen maine kuulema meni maailmalla?

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Mitään ei pidä laittaa kenenkään yksittäisen tyypin piikkiin. Se on aivan selvää, että Junnila jäi yksin RPK:n masinoiman ja asiasta riehaantuneen valtamedian jyräämäksi. Käytännössä RKP potki persuministerin pihalla, ilman että omat kansaedustat edes inahtivat. Tulevaisuudessa tutkijat nauravat medialle ja toimittajille, joka löytää pesukarhusta nazisymboolin. Tuossa vaiheessa kansa hoksasi, että nyt toimittajilla on enemmän vainointoa kuin älyä touhussa ja koko homma olisi voitu kääntää voitoksi, muttas kun ei inahdettu niin ei inahdettu. Toivon hyvää jatkoa Purralle ja kumppaneille, olette tiukassa paikassa eikä kesän hässäkkään tuhlattu aika sitä hepota!

  VastaaPoista
 6. Alijäämää pukkaa niin valtiolla kun Varhalla. Valtiolta alkaa kohta loppua osuudet joilla Ukikin joskus mälläsi. Totiset alkavat ollakohta ilmeet. Kui nyt sit tehrä?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!