sunnuntai 10. syyskuuta 2023

GORDON HERBERT LUKIO WINTTERIIN

Uudessakaupungissa majaansa pitävä kanadalaissyntyinen Gordon Herbert on tehnyt jotain sellaista, mihin yksikään Suomessa asustava ei ole koskaan kyennyt. Hän luotsasi Saksan maajoukkueen koripallofinaaliin ja millä tavoin; Gordonin Saksa pudotti itsensä USA:n. Tänään sadatmiljoonat katsojat seuraavat televisioiden ääressä jännittäen kuinka uusikaupunkilaisvalmentajan joukkueen käy finaalissa - Gordon Herbert ja Saksa ovat urheilumaailman katseiden keskipisteessä.


Julkisuudessa Gordon Herbert on ehkä kaikkein paras Uudenkaupungin markkinoija. Poikkipuolista sanaa hän ei ole kaupungistamme sanonut, vaan päin vastoin Herbert ilmaisi halunsa päättää koripallouransa valmentamalla Uudessakaupungissa ja Korihaissa kiitokseksi Uudellekaupungille ja Korihaille. Meidän on kyettävä hyödyntämään tätä hienoa, Uuttakaupunkia rakastavaa, urheilumaailman tämän hetken kirkkainta tähteä Uudenkaupungin markkinoinnissa ja häivyttää julkisuudesta se mollivoittoinen kuva, joka on vienyt Uuttakaupunki loputtomaan muuttotappiokierteeseen ja kurjuuteen.

Nimeämmekö Winterin peliestradin Gordon Herbert Areenaksi vai nimeämmekö oman lukiomme hänen mukaansa Uudenkaupungin Gordon Herbert lukioksi tai keksiikö joku jotain parempaa? Joka tapauksessa valmentajan nimen liittäminen nostaa myös kotikaupunkiimme miljoonien ihmisten kiinnostuksen kohteeksi - He haluavat nähdä ja kuulla, miksi Gordon Herbert ylistää Uuttakaupunkia. Meillä on nyt sinunaatutunut tilaisuus pelastaa Uusikaupunki ja reivata sen kurssia niin, että jäävuoren sijasta purjehdimme vauhdilla ja voimalla kohti menestystä!

LINKKI:

25 kommenttia:

 1. USssa pienen piirin julkkikset kehuvat toisiaan. Ei meidän sisällöntuottajia Gordon Herbert kiinnosta.

  VastaaPoista
 2. Jospa taas katsotaan ympärille, miten maa makaa ja mitä Euroopassa tapahtuu.
  Joten höpö höpö. Wintterin lukiota ei pelasta nimen vaihto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Tuskin Gordon edes antaa nimeään yhden Suomen huonoimman lukion käyttöön. Sija taisi 270?

   Poista
  2. Mistään ei tule mitään, kun kaikkeen lähdetään negatiivisella asenteella. Lukio pitää laittaa kuntoon eikä surkutella kuinka paska se on.

   Poista
 3. Jos Uusikaupunki kelpaa maailmanluokan valmentajalle, kelpaa se monella muullekin. Ruikuttajat mekää helvettiin epäonnistumaan, silloin jää tilaa positiivisille uusille adukkaille.

  VastaaPoista
 4. Hyvä ajatus, ei sillä Uusikaupunki nouse että ripustetaan tuoleja puihin tai riippumattoja rauhan puistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä sillä, että tuhotaan Rauhanpuisto samanlaiseksi laatta-aukioski kuin Alinenkatu.

   Poista
  2. Keskusta tuhotaan

   Poista
 5. Uudenkaupungin keskusta on jo tuhottu ja rahat jolla se olisi voitu korjata, on tuhlattu.

  VastaaPoista
 6. Kuka on tämä Gordon Herbert? Hänen nimensäkö muuttuu verorahoiksi, lukion oppilaiden oppimiskäyrät nousevat ja Wintterin lainanhoitomaksut saadaan lukionimeä muuttamalla maksetuksi koko elinkaarisopimuksen ajan?
  Ottakaahan ne laskutikut esille .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kommentissa yhdistyvät tietämättömyys, tyhmyys ja negatiivisuus mitä luotaan työntävimmällä tavalla.

   Poista
 7. Jokainen ugilainen keskustelu muuttuu alkuvaiheessa pahansuovaksi. Anonyymi10. syyskuuta 2023 klo 12.37 on esimerkki siitä vähä-älyisyydestä, jolla positiiviset mahdollisuudet yritetään tehdä mahdottomiksi. Täällä ei saa ajatella asioita ja ehdottaa niille uusia prempia toteutuksia. Meillä nautitaan siitä, että voimme elää pettymysestä toiseen.

  VastaaPoista
 8. Hyvä pitää jalat maassa talousasioista puhuttaessa, ainakin näinä aoikoina. Tämä kaupunki ei nouse sillä että "uskotaan ja toivotaan" jotain ihmettä. Eikä paljon ideointikaan auta kun harvoin ne johtavat mihinkään merkittävään kun ei ole mitään tahoa pienintäkään kehitysideaa jalostamaan. Puhuja kyllä löytyy mutta ei tekijöitä ! Positiivisuus on lähtökohtaisesti hyvä mutta kun arki pukkaa päälle joka puolelta niin paremman huomisen toivo alkaa hiipumaan eikä silloin keinotekoinen positiivisuus paljoa auta.

  VastaaPoista
 9. Tässä alla pala arkea. Moni ukilainen muistaa 1990-luvun ahdingon kun Ukissa oli joka kolmas työikäinen työttömänä.
  Muistatko sinä tuon ajan 30 vuoden takaa?
  Omakotitaloja rakennetaan nyt vähemmän kuin 90-luvun lamassa

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/omakotitaloja-rakennetaan-nyt-vahemman-kuin-90-luvun-lamassa-nain-analyytikko-arvioi-kontiotuotteen-tilannetta/9e4dc851-e739-4e2d-8de4-2a6933292a1c

  VastaaPoista
 10. Tässä vielä pala arkea.
  Lula: Brasiliassa Putinin pidätys ”ei tule kuuloonkaan”, ja hän on tervetullut Rion G20-kokoukseen
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009844591.html

  VastaaPoista
 11. Kiitos käynneistä ja napakoista kommenteista! Jos Uusikaupunki kelpaa Bojanille ja Gordonille kotikaupungiksi, kelpaa se varmasti monelle muullekin. Tätä ja kaksikon saamaa julkisuutta tulisi käyttää hyväkseen kaupungin markkinoinnissa. Luonnollisesti meidän on saatettava kaupungin palvelut ja puitteet vetovoimaiselle tasolle - Nyt kun opetus/vapaa-ajantilat ovat pian huippu kunnossa, meidän olisi syytä paneutua niiden hyödyntämiseen esim. opetuksen tasoa petraamalla ja kaavoittamalla rantoja asumiseen tai kuten Mikko Saari on ehdottanut, helpottaa kesäasuntojen muuttamista ympärivuotiseen asumiseen soveltuviksi.

  VastaaPoista
 12. Missä ovat kaupungin omistamat ranta-alueet, joille voi vielä kaavoittaa asuinrakentamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menehän rantaan kävelemään ja mieti onko rannat veneiden talivisäiöytystä vai kaupunkilaisia varten.

   Poista
  2. Unohda nyt jo se rantojen kaavoitus. Kaavoittamat rannat ovat kaupungin vahvuus ja vetovoimatekijä.

   Poista
  3. Pultsareille ja kuseville koirille?

   Poista
 13. Kukaan ei voi sanoa etteikö täällä ole tarjottu vaihtoetoja kuoliaaksi säästämiselle. Silti on valittu säästämisen tie, vaikka se näivettää kaupungin. Voisiko nyt kerrankin kokeilla toista tietä, lopputulos ei voi olla olevaa huonompi.

  VastaaPoista
 14. Säästämisen tie. Missä sellaista on harrastettu? Mitä hankkeita ei ole toteutettu säästämisen vuoksi? Muutama esimerkki nyt malliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On säästetty kaikesta järkevästä kiinteistöjen kunnostuksesta, teiden kunnostuksesta, putkien kunnostuksesta, kunnollisesta opetuksesta ja pistetty rahat joutaviin hullutuksiin.

   Poista
 15. Kaupungin päättäjät ovat säästäneet vain järkensä käytöstä. Esimerkiksi Alinenkatu olisi yhtä eläva vaikka se olisi päällystettu asvaltilla samaan tasoon jalkakäytävien kanssa. Ei kelvannut päättäjille tai ei katraassa tullut kellekään mieleen.

  VastaaPoista
 16. Tulipa mieleen. 2021 joulukuussa asiasta äänestettin valtuustossa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!