torstai 19. huhtikuuta 2018

FORSS JA PARTANEN PETTIVÄT TÖRKEÄSTI VASEMMISTON!

Jännittävä äänestys päättyi lukemiin 22-21 ja kiitos kahden vassarin oikeisto voitti. Vasemmisto käy kuumana Forssille plus Partaselle ja kysyy: Kuinka nämä luokkapetturit voivat hypätä porvarien synkkään kelkkaan ja tuhota vasemmiston mahdollisuudet ilomarssiin. Tässä vaiheessa sopii kysyä: MINKÄ HELVETIN VASEMMISTON? Vasemmisto on kansa puolella, vasemmisto kannattaa vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa ja kannattaa sitä IHAN KÄYTÄNNÖSSÄ.

Jos me puhumme vasemmistosta ja sen käytännöistä, niin kummathan tuntevat vasemmistolaisuuden paremmin kaksi tuhannessa liemessä keitettyä pääluottamusmiestä, ketkä ovat sadat kerrat ihan käytännössä puolustaneet tavallisia duunareita heidän ongelmissaan vai kansanrahoilla opiskelleet tohtorit, ökypalkkainen nainen ja pörssiyhtiön paikalliskihotar! Hävetkää te saatanat, jotka nimettöminä käytte Uudenkaupungin viimeisten tavallista ihmistä puolustavien vasemmistolaisten kimppuun.

Jos järjen ja oikeudenmukaisuuden sekä kaupunkilaisten edun puolustaminen pelaamista ja virkamiesvaltaa vastaan on porvaripolitiikkaa, niin vasemmisto on itse pelannut itsensä ulos niistä arvoista, joilla he aina vaalien alla ratsastavat. Kun muutaman kellokkaan johtama haahuileva hattivatti lauma yrittää miellyttää johtajiaan tämä on kerrassaan säälittävää.

Kaikki jotka vähänkin jotain asioista tuntevat, tietävät, että äänestystulos toiseen suuntaan olisi ollut totaalinen katastrofi. Nyt kaikki on hyvin, kun hommaa päästään vetämään puhtaalta pöydältä eteenpäin. TÄMÄ ON UUSIKAUPUNKILAISTEN VOITTO! Kerrankin olisi paikallaan pohtia tekoja, kykyjä ja tulevaisuutta eikä ainoastaan hyysätä hommassaan onnetonta kaveria! Kiitos Partasen ja Forssin siihen on nyt mahdollisuus!

Kiitokset kuuluvat myös persuille, jotka turhan hiljaakin, ovat kaupungin terveen tulevaisuuden takuumiehinä vastoin toista, kammottavaa vaihtoehtoa: Osaamattomien virkamiesten häikäilemätöntä hyysäämistä. Erityiskiitos kuuluu kristillisten Junnilalle, hän on kokenut todellisen valaistuksen siirtyessään äärimmäisen pimeyden syöverissä vaeltavasta sarvipäiden laumasta kirkassiipisten iloa tuottavaan puhdassieluisten joukkoon. Mutta vielä yksi on joukosta poissa: MISSÄ OLET LI?

5 kommenttia:

 1. Ei hätää, Java! Nyt paperit vetämään tänne

  http://ls24.fi/stt/is-harkimo-perustaa-liike-nyt-yhdistyksen

  VastaaPoista
 2. Johan juttu kääntyi päälaelleen. Demarit tykkää lukea tätä.

  VastaaPoista
 3. Java voisi lähteä Laitilaan haukkumaan muita.

  VastaaPoista
 4. Valkonen leimattiin häiriköksi ja riitelijäksi, mutta näyttää olevan harvoja toisille kehuja jakavia poliitikkoja.

  VastaaPoista
 5. Li taisteli tuulimyllyjä vastaan. Valtuustossa hän ei ole yhtä aktiivisesti kaupunkilaisia puolustanut. Peesaa kaikessa tohtoria.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!