lauantai 30. syyskuuta 2017

Pelastaako urheilu Uudenkaupungin juhlavuoden?

Korihaiden sarja-avaus oli totaalinen limbo ja media manasi sen myötä osan kannattajista jättämään ensimmäisen kotiottelun väliin. Joukkue osoitti oman suuruutensa kasvaen muutamassa päivässä ja viimeisellä kvartaalilla voittajaksi. Tempusta ansaitsevat kiitoksen niin pelaajat kuin valmennus sekä tietenkin yleisön uskollisin joukko, joka saapui elilen kannustamaan Korihaita.  Toivokaamme tämän menestysilmeen jatkuvan koripallossa, sillä Uudenkaupungin juhlavuoden järjestetyt juhlatapahtumat eivät ole lurahtaneet koivinkaan näyttävästi putkeen.

Viimeinen paljastunut öykkärimäinen moka lienee se, että presidentti joutui pysähtymään Vehmaan Askondilla munkkikahvilla, kun täällä tarjoiluhalukkuus loisti joko äärimmäisellä vajaudella ellei peräti totaalisella puutteella. Tapaus korostaa kärkipäättäjiemme itsekästä asennetta, kun muistamme miten sama päättäjäkerma ja valmistelijamme kestitsivät ja majoittivat itseään kuntapäivillä: Kymppitonni kaupunkilaisten varoja paloi yhtä nopeasti kuin pierun liekki. Tapahtumat kuvaavat päättäjien sekä valmistelijoiden menttaliteettia, joka voitanee  kiteyttää lauseeseen: MINÄ ENSIN, KAIKKI MUUT KAUPUNKILAISET OVAT RAHOINEEN VAIN MINUA VARTEN! Tämä sopii selkeäksi ja luonnolliseksi jatkeeksi vaalimenestykselle, joka nojasi sairaalavaalivalheeseen!

Korihait käänsi juhlavuotemme positiiviseen suuntaan ja toivottavasti joukkueen menestys jatkuu. Kun käännämme katseemme Keski-Suomeen ja Keuruulle, voimme löytää sieltä mahdollisuuden jääkiekkomme nostamiselle sen parhaiden vuosien tasolle. Niin Lukko kuin JyP ovat toimillaan osoittaneet Mestistä pelaavan yhteistyöseuran merkityksen. Mestiksen kautta pelaajia on noussut liigapelien ratkaisijoiksi. KeuPan ja Lukon välinen sopimus lienee katkolla, joten nyt kannattaisi neuvotella Lukon kanssa tulevaisuudesta, olisihan yhteistyö maantieteellisesti Lukolle helpompaa uusikaupunkilaisten kuin keuruulaisten kanssa. Vai kannattaisiko paikallisten kiekkomiesten ottaa yhteyttä peräti TPS:n suuntaan? Onnistuessaan yhteistyökuvio liigaseuran kanssa antaisi juhlakaupungille juhlimisen aihetta!


11 kommenttia:

  1. Todennäköisyyteen pohjautuen pitää surkeankin joukkueen joskus ottaa se sattumavoitto. Katsellaan nyt rauhassa ilman suurempia hehkutuksia vielä, mihin kausi suuntautuu.

    VastaaPoista
  2. Katsotaan, katsotaan,mutta positiivisesti odotellen ei manaten pahinta

    VastaaPoista
  3. Korihaiden pelaajat ja valmennus ei ole pääsarjatasoa.

    VastaaPoista
  4. Eikä varsinkaan valmennus. Missään muussa seurassa ei vuodesta toiseen voisi jatkaa valmentaja, jolla ei ole edellytyksiä tehtäväänsä.

    VastaaPoista
  5. Hyvin valmentaja herätti joukkueen voittoon eilen. Jatkoa odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siis päävalmentaja ollutkaan matsissa paikanpäällä?

      Poista
  6. Kiinnitin huomiota siihen että sekä kaup.joht. että hall.pj olivat presidentin seurassa ilman solmiota.Iso munaus!

    VastaaPoista
  7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Toivottavasti presidentillä ei tule eteen valintatilannetta, jossa nuiva kohtelu tai maukas munkki ratkaisevat jonkin positiivisen hankkeen päätöksen.

    Jospa odotetaan positiivisin mielin seuraavaa peliä. Haukkua ehtii, jos se aika tulee, mutta sitä ei kannata tehdä etukäteen ja kenties turhaan.

    VastaaPoista
  8. Perusnegatiivinen asenne pilaa kaiken Ukissa.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!