sunnuntai 10. syyskuuta 2017

EU:n MILJARDIEN IHMISKAUPAT TURKIN KANSSA

EU maksoi miljardeja euroja Turkille siitä tai pikemminkin lupasi maksaa Turkille Kreikkaan saapuneiden pakolaisten vastaanotosta. Siis EU tarjosi kuusimiljardia euroa valitsemistaan pakolaisista. Jos tämä ei ole selkeää ihmiskauppaa, niin mikä sitten? Sekä summan että pakolaismäärän suhteen voidaan varmaankin puhua maailman historian suurimmasta yksittäisestä ihmiskaupasta. Väestönsiirtonakin tämä on laajuudessa verrattavissa Hitlerin toimiin.

Kun kyseisiä ihmiskauppoja tehtiin, piti EU Turkkia turvallisena maana pakolaisille. Turkin vallankaappaus yritys ja sikäläiset vaalit jälkipuinteineen muuttivat unionin suhtautumista maan oloihin. Tässä hässäkässä suurin EU sählääjä on Saksa ja Merkel. Merkel ja Turkin ykköskiho Erdogan ovat armottomia jääriä, jotka eivät paremmin tee kompromisseja. Onkin varsin mielenkiintoista seurata kuinka maailman mittavin ihmiskauppa etenee, kun kaupan keskeiset osapuolet ovat ajautuneet avoimeen ilmiriitaan.

Mainitussa massiivisessa ihmiskauppasopimuksessa on Turkista tullut vahvempi osapuoli, sillä EU ei ole maksanut ihmiskaupan hinnasta kuin vajaan miljardin osasuorituksen. Käytännössä EU ja Turkki käyvät miljoonista ihmisistä  kauppaa samalla tavoin kuin jobbari ja tavallinen pulliainen käytetystä autosta. Tämän kaiken ovat meidän näennäisinhimilliset päättäjämme  hyväksyneet vaieten. Mutta entäpä, jos Turkki toimii kuin autokaupan jobbari, joka ei saanut maksua ja peruu ihmiskaupat?

-Tietenkin silloin Suomen päättäjät ottavat avosylin vastaan ne pakolaiset, jotka Saksa ja EU määrää! Me olemme yhtä äkkiä niin rikkaita, että päättäjämme syytävät jälleen kymmeniä- kenties satojamiljoonia euroja luomaansa inhimilliseen tragediaan. Eivätkä päättäjät pakolaisten kulujaan omista maksa vaan sinun ja minun on jälleen kiristettävä vyötä tai henkseleitä. Eikä tässä kaikki, sillä kansan rahojen lisäksi pakolaiset asutetaan aina kansan keskuuteen perustettuihin massamajoitustiloihin - VAI OLETKO NÄHNYT PAKOLAISIA ASUTETTAVAN ÖKYJEN ASUINALUEELLE?

Suomi on istunut jo pian kymmenet vuodet päättäjien pöydässä. Sinne haluttiin, jotta päättäjämme pääsevät antamaan suomalaista osaamista päätöksiin ja siten parantamaan maailmaa. Sopiikin kysyä: Miten maailma on parantanut ja kenen osalta Suomen EU jäsenyyden ja NATO veljeilyn myötä? Tuskinpa Suomen kyllä, kyllä -linja on parantanut pätkääkään maailmaa ja vielä vähemmän suomalaisten oloja, mutta EU jäsenyydestä hyötäjän voin nimetä heti kolmesti: KATAINEN - KATAINEN -KATAINEN!

Linkit:

Tästä EU:n ja Turkin pakolaissopimuksessa on kyse - 4 pääkohtaa

EU:n ja Turkin pakolaissopimus huolestuttaa ihmisoikeusjärjestöjä

Itävalta: EU:n ja Turkin pakolaissopimus romahtamassa

2 kommenttia:

  1. Edellinen kh antoi muutaman lopputilin. Niistä on valitettu kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Edellinen hallitus vastaili niihin asiantuntemuksella.Walan johtama hallitus maksoi kymmenientuhansien korvaukset. Joka paikasta rahaa häviää kaupungin kassasta. Kohta ollaan samassa tilanteessa kuin Walan johtaessa viimeksi hallitusta.

    VastaaPoista
  2. Suopi nähdä miten pakolaisongelma kehittyy suuntaan tai toiseen.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!