tiistai 12. syyskuuta 2017

ANNATKO VASTASYNTYNEELLE KEHDON VAI ARKUN?

Takinkääntöjä on monenmoisia, joku lupaa olla työläisten asialla, mutta pyörtää sanansa välittömästi päästessään itse herrana heilumaan. Joku lupaa palauttaa sairaalan entiselleen, jos pääsee valtaan. Valtaan päästyään hänhän vaikenee, koska itsekin tiesi sairaalalupauksen olleen käytännössä.mahdoton vaalitemppu - eihän ministereiden päätöksiä voi valtuustossa muutella, se on huomattu jo Vaasassa ja Raumallakin!

Sairaalauholla yksi tyyppi pääsi valtaan ja minäkin totesin, että nyt saatiin totaalinen  nolla kaunginhallituksen johtoon, mutta tulipa jälleen uusi takinkääntö, joka muutti kaiken. Entinen hallihulluttelija, keittiökiimailija ja kymmenet miljoonat veroeurot mäkeen heittänyt mies astui järjen ja kehittämisen tielle. Entinen liikuntapaikkojen rappeuttaja ryhtyi hallien puolestapuhujaksi. Nyt on syytä unohtaa menneet, sillä Wala tarvitsee kaikkien muidenkin kuin omien kokoomuslaisten tuen!

Tietenkin aina meillä joku nousee edistystä ja kehitystä vastaan. Joillekin veronmaksaja on vain sitä varten, että kaupunkilaisten kustannuksella ja omistamalla paikalla voi kirjoittaa näytelmiä omaan vaaliteatteriin. Kokolailla toinen oli demarien ääni silloin, kun Uudessakaupungissa korotettiin veroja, palveluja ajettiin alas, myytiin miljoonilla euroilla kaupunkilaisten omaisuutta, lomautettiin ja irtisanottiin kaupungintyöntekijöitä: $ILLOIN DEMAREISTA OLI OIKEIN PISTÄÄ KYMMENIÄMILJOONIA YKSITYISIIN HALLEIHIN JA TÄYSIN TUOTTAMATTOMAAN ELINKEINOHULLUTTELUUN.

Nyt kun kaupungissa on kaikki hyvin ja nousukausi parhaillaan, kiitos autotehtaan, manataan autotehtaan loppua! Moisella negatiivisuudella ei saada koskaan mitään hyvää aikaiseksi. Se on selvä että niin autotehdas kuin ihmiselämäkin loppuvat joskus, mutta sen verran pitäisi olla positiivisuutta, että menestykselle annetaan mahdollisuus ja vastasyntyneelle vauvalle tehdään kehto eikä ruumisarkkua!

Paikallinen demarimystiikka ja logiikka lyö kerrassaan ällikällä. Nyt on syytä ottaa asiat asioina ja unohtaa mennyt henkilökohtainen tora. Meidän on viimeinkin saatettava kaupunkimme puitteet 2020-luvun tasolle. Siinä syy miksi jokaisen positiivisen uusikaupunkilaisen tulee tukea monitoimihalliasiassa Heikki Walaa - LAPSET HALUAVAT TURVALLISEN KEHDON EIKÄ DEMARIEN RUUMISARKKUA!

27 kommenttia:

  1. Java sinä olet takinkääntäjä kehuessasi Hessua. Oletko jättämässä kokoomuksen ja liittymässä Uki PRO ryhmään.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän tämä Javan viesti mennyt demarivaltuutettu Vasamalle joka pyysi tänään muistelemaan mustaa ukilaista joulua.

    VastaaPoista
  3. ja walaa java ylistää

    VastaaPoista
  4. Puolaan rakennetaan parhaillaan samanlaista tehdasta kuin U:gin autotehdas.... et semmoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Albaniaan rakennetaan ravintola. Pitäisikö täällä lopettaa ravintolat.

      Poista
  5. Vastuutonta porukkaa Demarit on Ugin kehityksen jarru.

    VastaaPoista
  6. Eikö pitäisi paremmingin otsikoida, että Heikki Wala on myös ruvennut kannattamaan monotoimihallin rakentamista entisten kannattajien lisäksi.

    VastaaPoista
  7. Saabi nähdä seuraako muu kokoomus Walaa ja siirtyy hallihankkeen taakse.

    VastaaPoista
  8. Kiitos käynneistä ja kommenteistanne! Hyviä ideoita ja asioita tulee tukea, esitti niitä kuka tahansa. Eikös se ole hyvä asia, että Wala on ryhtynyt ajamaan liikuntahallia. Viime valtuustokaudella Sami Virtanen oli asiassa aktiivinen ja sitä edellisellä kaudella yksi tyyppi. Pääasia, että nyt ryhdytään toimiin. Jos Uusikaupunki ei tässä tilanteessa investoi tulevaisuuteen ei uusikaupunkilaisilla ole tulevaisuutta olemassa.

    Jos nyt aloitetaan synkistelemää sillä, että autotehdas nyykähtää joskus, on se aivan sama, kun todetaan lapsen syntyessä: MITÄ SILLE KEHTOA LAITTAMAAN, KUN SE KUOLEE KUITENKIN JOSKUS - OSTETAAN RUUMISARKKU!

    VastaaPoista
  9. Vehamaan kunta asukasluvultaa alle 3000 .n ja sinne rakennenttiin monitoimihall. Täällä on nihkiää kaikki uuden rakentaminen ainoa päätös joka lyötiin nopeasti lukkoon valtuuston kokouksessa oli Tontonmäen rakentaminen siinä ei kauan nokka tuhissut, mutta monta kertaa sen jälkeen kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vastustetaan kaikkea hyödyllistä uutta. Ilman säätiötä Pasklahden ranta olisi jäänyt uusimatta.

      Poista
    2. Ja silloinkin Kokoomus olisi halunnut siirtää kunnostuksen epämääräiseen tulevaisuuteen.

      Poista
    3. Rahalle olisi ollut parempaa käyttöä. Ei Pasklahden rakentaminen hyödyttänyt ketään. Myönnetään lopputulos oli tyylikäs.

      Poista
  10. ...niinpä niin. pitäisköhän pasklahden pohjukan ruoppaukseen budjetoitu 500000 e eli puoli miljoonaa siirtää vaikka uuden monitoimihallin rakentamisen pesämunaksi. Ruoppauksesta ei juuri monikaan nauti paitsi bonkin sähköä tuottavat sillit.

    VastaaPoista
  11. Pasklahden miljoonaremontti ei parantanut kenenkään elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhu ihan vaan omasta puolestasi, älä muiden. Heittosi on syvältä peestä.

      Poista
    2. Kerro pee kuinka remontti paransi jonkun elämää.

      Poista
    3. Ei parantanut elämää, mutta oli pakko tehdä kun reunat olis valunnut pasklahteen ajan saatossa.

      Poista
  12. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jos kaupunkilaisten elämän puitteita ja julkisia rakennuksia sekä rakennelmia on laiminlyöty kymmenet vuodet, eikö viimeinkin ole aika investoida niihin? Eikö silloin ole aika investoida, kun talous on kohdillaan ja tulevaisuus näyttää hyvältä?

    VastaaPoista
  13. Kehus nyt Java Walan Hesan reissua? Sinähän olet aina vääryyden puolella oikeutta vastaan.

    VastaaPoista
  14. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kiitos tiedota, jotta voin tarkennuksesi jälkeen vaihtaa puolta. En tiedä po. matkasta yhtään mitään, mutta kehutaan nyt kuitenkin kaiken varalta: Hyvä Wala sikses tärkeä ja semminkin onnistunut tärkeä reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntamarkkinoilla Helsingissä kävi kymmenkunta hallituksen pöydän ympäriltä seuraavin kommentein
      "
      Markkinat kirjoitti 16.9.2017 klo 19.26
      Missä ne markkinat oli, montako Ukin osallistujaa, mitä materiaalia saatiin vastineeksi, tekeekö osallistuneet raportin valtuustolle markkinoiden annista?
      Vastauksia olisi kiva saada ettei koko reissu olisi mennyt ns. toinen toisiinsa tutustumiseen ja iltateen juontiin Walan johdolla!?
      Vastaa
      Harto Forss kirjoitti 16.9.2017 klo 19.34
      Helsungin Kuntatalolla Kalliossa. Taisi olla kymmenkunta. Materiaalia saatiin kuulakärkikyniä, karkkia ja esitteitä eri firmoilta. Kaupungin tapoihin ei kuulu matkaraportin teko.
      Vastaa
      Kyllä kirjoitti 16.9.2017 klo 20.08
      Ovat reissunsa ansainneet. Tekevät melkein ilmaista työtä kuntalaisten parhaaksi.Täällä kadehditaan kaikkia. Ruvetkaa itse ehdolle. Vaan ei tuollaisia kukaan äänestä.
      Vastaa
      Tämän kirjoitti 16.9.2017 klo 20.09
      Siis kirjoitti valtuutettu.
      Vastaa
      5:n tonnin illanvietto kirjoitti 17.9.2017 klo 10.07
      Hyväksyttävää ovat luottamusmiesten matkat tutustumaan paikkoihin ja kuulemaan uusista asioista. Matkustaminen päivää ennen tapahtumaa ja yöpyminen hotellissa jossa yö maksaa 300€ ja jokainen yöpyy yksin huoneessa vielä nautitaan 5 ruokalajin illallinen parhaine viineineineen ja konjakeineen ja sen jälkeen vietetään iltaa juoden kaupungin piikkiin ei ole millään mittarilla kohtuullista.
      Vastaa
      Siis kirjoitti 17.9.2017 klo 14.33
      mistä olet tietosi saanut? Onkohan tottakaan?
      Vastaa
      5:n tonnin illanvietto kirjoitti 17.9.2017 klo 15.06
      Luotettavalta taholta. Tosin ei reissussa mukana olleelta.
      Vastaa
      Jotkut tuntevat vastuuta kirjoitti 17.9.2017 klo 15.25
      Ketään keskustalaista ei lähtenyt tällaiselle reissulle mukaan.
      "
      Lainaus on Harton blogista.
      Nyt voit Java taas kehua lisää.

      Poista
  15. Kiitos käynneistä ja tiedoista! Johan oli kuulakärkikynän haku ja karkkien syönti reissulla hintaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottaakohan Java suosikkisi Veera Kaitanen matkan tutkittavakseen?

      Poista
    2. Kiitos käynneistä ja kysymästä! Minä en voi luvata mitään, mutta toivottavasti hän ja Tarmo Kangas puuttuvat asian tilaan ja orastavaan kaupunkilaisten omaisuuden törsäämiseen.!

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!