torstai 28. syyskuuta 2017

UUVATTIPÄÄTTÄJIEN UUSIKAUPUNKI!

NIIN KAUS PILVET KARKAA! Tuleeko elinkaarimallista kuolinkaarimalli ja saammeko suruksemme sanoa jälleen kerran: HYVÄSTI MONITOIMIHALLI!


On vähintäänkin käsittämätöntä havaita kuinka Uudessakaupungissa aivan kaikki muuttuu ja mustuu ongelmaksi. Jos joku lahjoittaa kaupungille 100 000 euroa korvamerkittynä johonkin kohteeseen, syntyy siitäkin valtaisia riita ja moldovalainen kalabaliikki. Kaikki kulminoituu, ei siihen mitä rahalla voidaan saada aikaiseksi, vaan siihen: ETTEI RAHASTA SENTTIÄKÄÄN AJAUDU VAHINGOSSAKAAN JOLLEKIN TIETYLLE IHMISELLE TAI YRITYKSELLE! Meidän negatiivisuutemme murtaa kaikki mahdollisuudet hyötyä nykyisestä positiivisesta talousnosteesta!

Kun joskus reilu kymmenen vuotta sitten otin esiin lautakunnassa ja sitten valtuustossa kaupunkimme liikuntapaikkojen jälkeenjääneisyyden ja ehdotin tekonurmen sekä monitoimihallin rakentamista jo sen vuoksi, että  saisimme kaupunkiin uusia asukkaita, tössäsi tämä kuin seinään. Vaikka liikuntahalliasian asiantuntijat eli liikuntatiloja käyttävät seurat olivat kaikki samaa mieltä monitoimihallin tarpeesta ja valmiita, rahoituksen helpottamiseksi, olemaan muutaman vuoden ilman kalliita vuokratiloja, päättäjämme tyrmäsivät koko ajatuksen. Tämän seurauksena väki väheni kaupungistamme entisestään.

Kun nyt viimeinkin ollaan lähellä monitoimihallin rakentamispäätöstä, siis päätöstä ei ole edes vielä tehty, on alkanut tappelu rahoitusmallista. Tilanne on aivan sama, jos joku jakaisi Alicellakadulla Nesteen satasen arvoisia bensiinikortteja, alkaisi siellä välittömästi urputus: MIKSI NESTEELLÄ, MINÄ HALUAN TANKATA LUKOILILLA! Meillä valtaa pitävät negatiiviset "Konsta Kuttaperkka"-kaliberin onnettomat nössöt, jotka ovat mestareita ainoastaan riidankylvämisessä ja sen seurauksena kehityksen jarruttamisessa. Sopiikin kysyä: KUINKA UUDENKAUPUNGIN KÄY, JOS KOKO VALTUUSTOKAUSI MENNÄÄN TÄLLÄ TÖRPPÖVETOISELLA UUVATTIPORUKALLA?

Viime valtuustokaudella kaupunkimme nostettiin syvästä taloudellisesta suosta yhteistoimin - ei törmätty jäävuoreen valmistelijoiden hullumaisista esityksistä huolimatta. Kaiken lisäksi valtuustokauden lopuksi tehtiin merkittäviä päätöksiä takaamaan uusikaupunkilaisille mannantäytteinen ja hunajainen tulevaisuus. Kaikki tuo perustui kehityksen siltaan, joka rakennettiin oikealta vasemmalle yli valheellisen negatiivisuuden. Tämän sillan rakensivat HARTO FORSS ja SEPPO NIKULA! Ja hei haloo: KUMPIKAAN NÄISTÄ ENNAKKOLUULOTTOMISTA YHTEISTYÖN AIRUEISTA JA UUSIKAUPUNKILAISTEN PARHAAKSI TOIMINEESTA PÄÄTTÄJÄSTÄ EI ISTU ENÄÄ HALLITUKSESSA!

Kun katsomme, kauhunsekaisin tuntein, alkanutta valtuustokautta ja waltaan nousseiden ja sitä pitävien hönöjen kaupungin rahoilla tapahtuvaa waeltamista ja  törsäystä, on kaupunkilaisten edun nimissä kohtuullista vaatia välittömästi muutoksia hallituksen ympärillä istuvien itsekeskeisten tunarien paikalle. Uudenkaupungin tulevaisuus on nyt puolueiden käsissä ja niiden täytyy ryhtyä pikaisiin toimiin, jotta kaupunkimme saadaan nostettua toran kivikkoiselta ja synkältä polulta Nikulan ja Forssin viitoittamalle valoon vievälle kehityksen tielle. Demaritkin voisivat tarkistaa valintojaan, jotta  hallituksessa työväenpuoluetta edustaisi toinenkin edes työläisen näköinen luottamushenkilö. Ja vielä lopuksi: On aika korjata tehdyt väärät päätökset: TUIJA SUOMINEN JA LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA TAKAISIN!

8 kommenttia:

  1. Jopa Valkonen on katkera ja kostaa muille, kun ei päässy valtuustoon.

    VastaaPoista
  2. Ei se ole katkeruutta, jos sanoo nykyhallitusta törpöksi. Mitä muuta mainittavaa se on tehnyt kuin käynyt kymppitonnilla Helsingissä. Olen minäkin vihainen ja katkera nykymenolle.

    VastaaPoista
  3. Olen Javan kanssa samaa mieltä. Ihmiset äänesti tyhmästi. Väärät ihmiset istuu hallituksessa.

    VastaaPoista
  4. https://www.youtube.com/watch?v=cGnQFGktt-I
    Sopi hyvin näille kommentaattoreile ainkin Harton rustauspalastalle ja osittain tännekkin-

    VastaaPoista
  5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Minä tekisin monitoimihallin rakentamisesta ratkaisun tarpeen mukaan ja rahoitustapaa valitessani kuuntelisin Aaltosen ja Nikkarin faktat. Näihin jatkuvasti kaupunkilaisten kirvestä kiveen hakkaaviin tyyppeihin ja puolensa mukavimman esittäjän mukaan valitseviin pyyhkeen nurkkaan heittäjiä en noteeraa muuksi kuin tyhjien tynnyreiden kolinaksi! Historiamme on todistanut moneen kertaan ja miljoonien arvoisesti: OLISI KANNATTANUT TEHDÄ KUTEN AALTONEN SANOO!

    Minä en ole katkera kenellekään ja kosto ei kuulu missään olissa tyyliini! Toivon kaikille hyvää, enkä ensimmäisessäkään tapauksessa pistäisi kapuloita kenenkään elämän rattaisiin - LÄHIMMÄISTÄ JA VIERAAMPAAKIN TÄYTYY TUKEA AINA OMIEN MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN! Henkilökohtaisesti en viitsi noteerata heitä, keiden kohdalla huomaan sen vain ajanhukaksi ja vastatuuleen kusemiseksi: Uskon heidänkin ajan myötä ajattelevan samoin minusta, säästämme toistemme aikaa ja hermoja - silloin niin he kuin minä olemme voittajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Javalle politiikka on kaveruutta tärkeämpää.

      Poista
  6. Nyt on sitten näin, sademetsätkin muuttuvat päästölähteiksi?
    https://yle.fi/uutiset/3-9857591

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Javalle tuli kiire kaatamaan sademetsät ennen kuin ne tuhoavat maailman.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!