tiistai 5. syyskuuta 2017

Uudenkaupungin hieno päivä: WALA SEURAA FORSSIA ja NIKULAA!

Tämän päivän paikallinen aviisi säväytti kuin onnistunut arkkiveisu aikoinaan. Kaupunkimme keskusta ehostuu ja saamme tänne lisää kauan kaivattua majoituskapasiteettia. Majoitustilasta on Uudessakaupungissa ollut niin huutava pula, että se on julmasti rajoittanut ulkopaikkakuntalaisten mahdollisuuksia nauttia kaupunkimme viihde-elämästä ja palvelutarjonnasta. Tämän vuoksi monet matkailueurot jäivät tulematta kaupunkiimme.  Täytyy nostaa hattua uusikaupunkilaisille yrittäjille järkevästä investoinnista. Samalla voi heittää matkailullisen vihjeen Uudenkaupungin kaupungin päättäjien suuntaa: PISTÄKÄÄ VIIMEINKIN LEIRINTÄALUE KUNTOON - SE ON RÄIKEÄ HÄPEÄPILKKU!

Suurella riemulla täytyy vastaan ottaa Walan tämän päivän aviisissa julkaistu positiivinen rustaus, jossa puolustetaan kaupungin puitteiden kehittämistä. Mies on tehnyt melkoisen muutoksen ja hypännyt harmaasta takarivistä rajujen kehittäjien innovoivaan kärkikastiin. Vielä vaalien aikaan, saati miehen aiemmalla valtakaudella, moinen ei olisi ikinä onnistunut Walalta. Päin vastoin tuolloin vastaavaa esittäneet saivat poliisin peräänsä. No, eipä takinkäännössä ole mitään pahaa, jos takki käännetään oikein päin. KIITOS HEIKKI!

Toivottavasti Wala johdattaa muut proot, omat kokkareensa ja sisarryhmänsä demarit löytämälleen kehityspolulle, joka selkeästi palvelee kaikkia uusikaupunkilaisia. Jottei taustatyöntekijät unohtuisi, täytyy nostaa esiin Harto Forssin ja Seppo Nikulan ennakkoluuloton ja pitkäjänteinen hallitustyö, jolla pistettiin kaupungin talous kuntoon ja luotiin realistiset kehitysedellytykset uusikaupunkilaisten paremmalle huomiselle. Heikki Wala vaati aikoinaan kaikki yhteisiin talkoisiin ja Uusikaupunki puolueen perustamista, nyt tämä viimeinkin toteutui - Nikulan ja Forssin opein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!